Palmiros horoskopas šeštadieniui, birželio 26 d.

Prieštaringos dienos, kai norisi veikti, kovoti, tačiau nėra jėgų net pirštą pajudinti... Na, o jei ko imsitės, galite nejausti ribos, kada sustoti, ir tai nebus gerai nei jūsų kūnui, nei sielai – blogės nuotaika, savijauta. Vis dėlto tai šventiškas pilnaties metas, kai tvyro pakilios nuotaikos, atsiskleidžia jausmai. Tad stenkitės likti ramūs bei daugiau džiaugsmo suteikti artimiesiems.

Šeštadienis tinkamas atitaisyti ankstesnes klaidas – tai nusiraminimo, susitaikymo, vidinės išminties atgavimo metas. Taip ir bus, jei sugebėsite likti geranoriški, nepasiduosite provokacijoms. Ypač vyrams bus svarbu nesivelti į konfliktus, į konkurencinę kovą. Bendraujant venkite provokuoti pavydą, kerštą.

Ši diena bus palankesnė šeimos susibūrimams, šventimui uždaresniame rate.

Šeštadienis nepalankus sunkiems fiziniams darbams, aktyviam sportavimui.

Bus didesnė nelaimingų atsitikimų, traumų, avarijų tikimybė. Būkite atsargesni su peiliais, su ginklais, aštriais degiais, sprogiais daiktais. Labiau tikėtini galvos, dantų skausmai. Asmenys, turintys silpną širdį, turi labiau save pasaugoti.

Iš penktadienio į šeštadienį buvo gerai sapnuoti žaliuojančius augalus, žydinčias gėles, prinokusius vaisius – tai laimė, sveikata, meilė. Gyvūnai reikštų apgaules, įvairius sunkumus, žiema – nuostolius, vienatvę.

Blogas ženklas: jei paslysite, nukrisite – galite praleisti gerą progą, jei namuose imtų nuo lubų byrėti tinkas – nuostoliai, galite namų netekti, nagą nusilaužti – gresia netikėta liga, nužiūrėjimas.

Geras ženklas: jei ant jūsų užkristų paukščio plunksna – gera žinia, išvysti krentančią žvaigždę – maloni staigmena, nauja pažintis.

Avinas (03 21–04 20). Šeštadienį bus sunkiau sau rasti vietą. Jus nusiramins darbas vienatvėje, kapstymasis sode, pasivaikščiojimas miške – šiuo metu jums reikia pabūti vieniems, atsiribojant ir nuo šeimos, ir nuo dalykinių reikalų. Ne laikas lenktyniauti (ypač vairuojant) bei kam nors įrodinėti savo teisumą bei pranašumą. Nesivelkite į konfliktus.

Jautis (04 21–05 20). Šeštadienis apgaulingas: galite susižavėti netikrais dalykais, pasiduoti kieno nors žalingai įtakai (ypač užsieniečio ar žmogaus, atvykusio iš kito miesto). Svečiuose venkite konfliktuoti su sutuoktiniu. Nesidalinkite su kitais šeimos problemomis – ne laikas atvirauti, skųstis.

Dvyniai (05 21–06 21). Šeštadienis įtemptas, ir dėl neesminių dalykų galite susipykti su draugais, o taip pat artimaisiais, mylimu žmogumi. Nebūkite labai reiklūs bei rimti ir labiau pasikliaukite tais, kuriuos mylite.

Vėžys (06 22–07 22). Šeštadienį daug kas priklausys nuo santykių su antrąja puse, tad likite kantrūs, mokėkite pasidžiaugti geromis sutuoktinio savybėmis, prisiminkite ką nors džiugaus iš savo praeities. Neplanuokite nei sunkių darbų, nei svarbių susitikimų. Mažiau žadėkite, venkite įsipareigoti bei skolinti pinigus.

Liūtas (07 23–08 22). Šeštadienį niekur neskubėkite, bet ir nesėdėkite be darbo ar kokio užsiėmimo – tai padės jums nesutrikti, neprarasti pusiausvyros. Tiesa, atsargiau dirbkite su aštriais instrumentais, ugnimi ar karštais daiktais. Labiau pasaugokite galvą, o taip pat širdį.

Mergelė (08 23–09 22). Nors šeštadienį norėsis pramogų, nuotykių, vis dėlto geriausia toli nevykti. Palankus ramus poilsis gamtoje. Būkite atsargesni prie vandens. Venkite svaigalų. Labiau kontroliuokite vaikų pramogas, nors ir nebūkite pernelyg griežti – pasieksite priešingą rezultatą.

Svarstyklės (09 23–10 23). Šeštadienį niekur nesiveržkite, niekur nelėkite, juolab nevykite į rizikingas keliones. Nurimkite – pamirškite visus reiklus bei rūpesčius. Pagyvenkite vien namais, šeima. Galimi rūpesčiai dėl nelauktų svečių ar dėl giminaičių, gyvenančių užsienyje.

Skorpionas (10 24–11 22). Šeštadienį stenkitės labiau pasirūpinti kitais – pasidomėkite, kas slegia artimuosius, kuo skundžiasi giminaitis. Neatsisakykite kitiems padėti – rūpindamiesi kitais, išvengsite jums patiems gresiančių nemalonumų (ar bent jau blogos nuotaikos). Būkite atidesni tėvams, jų sveikatai.

Šaulys (11 23–12 21). Šeštadienį nesiblaškykite, niekur nevykite – savo namuose su šeima jausitės visų geriausiai. Beje, sutuoktiniui gali labai prireikti jūsų pagalbos, supratimo, užuojautos. Ne laikas spręsti nesutarimus, aiškintis nesusipratimus su antrąja puse. Beje, venkite ginčų viešose vietose bei kelyje tiek su savo pora, tiek su pareigūnais.

Ožiaragis (12 22–01 19). Šeštadienį neprašomi nepirškite savo nuomonės bei pagalbos – viskas gali išeiti atvirkščiai nei tikėsitės, o dėl nesėkmės apkaltins jus vienus. Pasistenkite padėti, pasitarnauti, jei tik jūsų prašys draugai, giminaičiai, – ir nelaukite už tai padėkos. Labiau pasaugokite sveikatą, galimos traumos, nelaimingi atsitikimai skubant (ypač jei valgysite ar ruošite valgį).

Vandenis (01 20–02 18). Šeštadienį geriausia likti pasyviems – nesistenkite kitiems (ypač mylimam asmeniui) nurodinėti, nesiimkite iniciatyvos ir neplanuokite jokių sunkių, sudėtingų darbų. Venkite gausių susibūrimų, taip pat svaigalų. Galimi įvairūs nesusipratimai su antrąja puse, tačiau santykių aiškintis nereikėtų.

Žuvys (02 19–03 20). Šeštadienio planai gali kisti dėl įvairių netikėtumų namuose: gali kuris nors šeimos narys sunegaluoti ar susižeisti arba įvykti buitinė avarija. Tik nesinervinkite, jei teks greitai persiorientuoti – nekomplikuokite ir taip įtemptos padėties.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą