Palmira: savaitgalis sudėtingas, stipri pilnaties įtaka

Savaitgalis gana sudėtingas. Bus juntama stipri pilnaties įtaka, o nepalanki planetų padėtis provokuos vidinio nepasitenkinimo jausmą, galintį virsti maištu.

Šeštadienis šiek tiek ramesnis, jį geriau skirti atsipalaidavimui. Nevarginkite šią dieną savęs jokiais rūpesčiais. Būkite kartu su šeima ir venkite bendravimo su svetimais. Ne laikas naujoms pažintims –nei draugiškoms, nei romantiškoms. Diena nepalanki pinigams skolinti ir skolintis, taip pat grąžinti ar investuoti.

Sekmadienis, pirmadienis bus jau stipraus konflikto dienos, kai mėginama atskirti tikrąsias vertybes nuo pripirštų, nors supantys žmonės, visuomenė itin mėgins jas primesti. Kad tai neišmuštų iš pusiausvyros, verta atidžiau įsijausti į savo tikruosius poreikius, o tam reikės daugiau laiko pabūti vieniems su savo problemomis. Kadangi bendravimas su tais, kurių nemėgstate, ar su atsitiktiniais žmonėmis blaškys, kvailins, būtų puiku susitikti su asmenimis, kuriuos gerbiate, kurių nuomonės paisote.

Pirmadienio antra pusė gali sukelti nereikalingą įtampą tarp sutuoktinių ar įsimylėjėlių dažniausiai dėl prisiminimų apie buvusius meilės romanus, seną neištikimybę.

Sekmadienį labiau tikėtini nusivylimai bei konfliktai dėl jautrumo, takto, švelnumo stokos.

Sekmadienis, pirmadienis itin nepalankūs aiškintis santykius su artimaisiais, mylimaisiais.

Pirmadienis – itin nepalanki diena (viena nepalankiausių 2018 m.), netinkama nei svarbiems reikalams (ypač teisiniams, finansiniams) tvarkyti, nei vykti į keliones. Tai blogas laikas pradėti naujus darbus, pirkti vertingus daiktus, investuoti pinigus.

Šiomis dienomis patartina vengti gausių susibūrimų ir audringų pobūvių – per juos nelaimės itin tikėtinos. Venkite ir didelių išlaidų. Bus didelė nelaimingų atsitikimų, traumų, įvairių avarijų, taip pat apgaulių, vagysčių, smurto (ypač sprendžiant pinigų, turto, meilės klausimus) tikimybė. Būkite atsargūs su degiosiomis ir sprogiosiomis medžiagomis.

Sekmadienį, pirmadienį itin pažeidžiami bus galva, veidas, nugara, stuburas, sąnariai. Labiau pasisaugoti turėtų asmenys, kurių širdis silpna, kurie serga diabetu.

Sapnai iš penktadienio į šeštadienį susiję su aplinkinių likimu, bet ne jumis asmeniškai.

Blogas ženklas: nemalonius kvapus užuosti ar visai nieko neužuosti dėl slogos, jei išėjus iš namų vėjas pūstų į veidą ar nupūstų kepurę, šaliką, skarelę, nulaužti žalią šaką, jei paukštis virš galvos klyktų, jei paukštis pro langą įskristų ar ant palangės atsitūptų; tamsiai mėlyna, žalsva, apelsininė.

Geras ženklas: užuosti malonius kvapus, keliskart išvysti vienodą debesį, jei išėjus iš namų vėjas pūstų į nugarą; perlamutrinė, sidabrinė, gelsvai rusva.

Iš šeštadienio į sekmadienį sapnai pranašiški. Ugnis – sėkmė; medžiai – naujos pažintys, globa; vanduo – liga; lietus – sveikata; vėjas, debesys, vaivorykštė, padangėse skraidyti – jėgas atgauti, įgyti globėjų.

Blogas ženklas: nuo dulkių čiaudėti, jei į akis kas nors įkristų – saugokitės apgaulių; vandentiekio gedimai – nesėkmė tvarkant finansinius reikalus; jei ant jūsų užkristų šaka – negeros permainos.

Geras ženklas: rasti vaikišką žaisliuką, kaukę – teisingumo atkūrimas; daikčiukų iš geltono metalo – išsiaiškinsite painiavą; monetų – sėkmė meilėje; pamesti sagą – atsikratysite negerų pažinčių.

Iš sekmadienio į pirmadienį buvo geriausia nieko nesapnuoti. Sapnų gausybė reikštų klaidingą dabartinį pasirinkimą. Gerai buvo save matyti nuogą – einate teisingu keliu; blogai apsirengus – esate užvaldyti iliuzijos. Balta spalva – apsauga, tačiau rūkas, pelkės – liga, kliūtys.

Blogas ženklas: jei karoliai sutrūktų, žiedelis nusiristų į sunkiai pasiekiamą vietą, auskarą pamesti, jei monetos iš piniginių byrėtų, siūlės irtų, saga ištrūktų, jei rankos tirptų (labiau pasaugokite sveikatą), jei namuose kas nors sulūžtų, įsipjauti, rakštį įsivaryti, išsitepti, jei kūną niežėtų.

Geras ženklas: netyčia vandeniu apsipilti ar būti apipiltam, sulyti – išsivalymas.

Žvilgsnis į priekį: antradienis netinkamas svarbiems reikalams tvarkyti; palankios spalvos – balta, rausva, alyvinė; vengtinos – žalia, ruda, mėlyna, juoda.

Avinas (03 21–04 20). Būkite atidesni savijautai – galite netikėtai sunegaluoti, susižeisti. Šeštadienį palankūs įvairūs tvarkymosi darbai – atsisakykite to, kas jus trikdo, erzina, išneškite nereikalingus daiktus, drabužius (mąstydami, kad kartu išnešate nelaimes iš namų), perstatykite patogiau baldus. Sekmadienį, pirmadienį paaštrės santykiai su sutuoktiniu – gali įsižiebti rimtas konfliktas. Šiomis dienomis galite nukentėti per priešus, konkurentus. Itin išaugs nelaimingų atsitikimų, traumų tikimybė.

Jautis (04 21–05 20). Šeštadienio vakaras neblogas susitikti su senais draugais – patirsite malonių įspūdžių. Tik būkite apdairesni meilės reikaluose – ne viskas auksas, kas auksu žiba. Sekmadienį įtampa bus tokia didelė, kad net menka pastaba bendraujant su artimaisiais, mylimu žmogumi sukels žaibų audrą. Pirmadienį tikėtinos traumos, nemalonumai darbe, ypač antrą dienos pusę.

Dvyniai (05 21–06 21). Savaitgalis ir pirmadienis – įtemptas metas, norėsis visko ir iškart, tačiau norimi įvykiai dėl to dar labiau nutols. Kiek palankesnis sekmadienis – po 14 val. imsite jaustis geriau. Vis dėlto sekmadienį, pirmadienį daugės nesusipratimų bendraujant, ypač su vaikais arba mylimu asmeniu, – venkite priekabių, nenorėkite kitų perauklėti. Šiomis dienomis venkite ir didelių išlaidų. Pirmadienį labiau pasaugokite vaikus. Diena bloga romantiškiems santykiams užmegzti. Saugokite jau turimą ryšį – didelė tikimybė dėl niekų stipriai susivaidyti.

Vėžys (06 22–07 22). Apgaulingos dienos: galimas netikras susižavėjimas, kvailas įsimylėjimas ar tuščios išlaidos. Nerizikuokite kelyje, būkite atsargesni prekyvietėse, labiau pasaugokite turtą ir gerus santykius su antrąja puse. Mažiau kreipkite dėmesio į apkalbas apie jums artimą asmenį. Bičiuliškiems susitikimams, vizitams palankesnis šeštadienio vakaras. Sekmadienis, pirmadienis – itin sudėtingi. Vis dėlto, nors niekur nesinorės vykti, patartina aplankyti tėvus, senelius – jiems gali labai pristigti jūsų dėmesio, pagalbos. Pirmadienį galimi rūpesčiai dėl vaikų. Ne laikas tądien priimti radikalius sprendimus dėl mylimo asmens.

Liūtas (07 23–08 22). Tai, kas kaupėsi viduje ar ką slėpėte nuo savęs, atsivers sekmadienį, pirmadienį. Anksčiau patirti įspūdžiai, džiugi patirtis lems jūsų optimizmą, bet jei pastaruoju metu daug bendravote su nemaloniais asmenimis, užsiėmėte ne tuo, kuo reikia, jums bus bloga, pikta. Tad nekaltinkite dėl netikusios nuotaikos sutuoktinio ir artimųjų, pasistenkite, kad šalia jūsų būtų gera. Pirmadienį būkite atidesni atlikdami savo darbus – dėl padarytų klaidų galite finansiškai nukentėti. Sekmadienį, pirmadienį būkite atidesni kelyje. Šiomis dienomis labiau tikėtinos baudos, vagystės.

Mergelė (08 23–09 22). Nepykite, jei tėvai ar mylimas žmogus jums primins senas sklaidas. Susitikimams su senais bičiuliais palankesnis šeštadienis. Beje, savaitgalį reikėtų vengti išlaidauti – nesinešiokite su savimi daug pinigų ir venkite užsiimti aktyvia labdara (tikėtina, kad paremsite ne tuos, kuriems išties to reikia). Tam, beje, tinkamas bus pirmadienis. Tiesa, ši diena visiškai nepalanki finansiniams susitarimams, vertingiems daiktams įsigyti – tai tuščių išlaidų metas.

Svarstyklės (09 23–10 23). Nepasiduokite liūdnokoms nuotaikoms, juolab nesiimkite vertinti jus supančių žmonių elgesio. Venkite priimti lemtingus sprendimus, ypač mylimo žmogaus atžvilgiu, – neteisingai vertinsite tarpusavio santykius. Beje, sekmadienio antrą pusę, pirmadienį būsite itin ekstremistiškai nusiteikę, linkę viską neigti, peikti, o gal ir naikinti.

Skorpionas (10 24–11 22). Tai dvilypės dienos, kai itin jaudins aplinkinių likimas, tačiau jūsų mėginimas padėti gali būti priimtas kaip netaktiškas kišimasis į kitų reikalus ar despotizmas. Kiek palankesnis šeštadienio vakaras, tinkamas bendrauti su bičiuliais, pasidalinti planais, paieškoti bendraminčių, pagalbininkų. Sekmadienį nereikalingas bendravimas, audringos pramogos vargins – pasistenkite, kad niekas netrukdytų ilsėtis. Pirmadienis itin sudėtingas tiek veiklai, tiek jūsų finansinei padėčiai, tiek asmeniniams santykiams.

Šaulys (11 23–12 21). Savaitgalis nekoks. Ypač sekmadienis, pirmadienis bus komplikuoti dėl perdėtų ambicijų, neobjektyvių reikalavimų sau, artimiesiems, mylimiesiems. Tad bus svarbu siekti susitaikyti su tais, kuriuos užgavote, išlikti taikiems. Šiomis dienomis atidžiai rinkitės, su kuo norite bendrauti, venkite konfliktiškų asmenybių. Pirmadienį bus svarbu nieko nekeisti – neskubėkite tądien kirsti (tai gali būti šaka, ant kurios sėdite).

Ožiaragis (12 22–01 19). Slegiantis laikas, kai reikia nepasiduoti slogučiui, mažiau kreipti dėmesio į piktus komentarus, naujus pasiūlymus (veiklos, draugystės, meilės ir pan.). Šeštadienio vakarą bus neblogai išvykti kur nors pasisvečiuoti – susitikimai su seniai matytais žmonėmis bus naudingi. Tiesa, būkite santūresni tarp svetimų žmonių – galite sukelti apkalbų. Ypač sekmadienį, pirmadienį venkite bet kokių nesutarimų su tėvais, taip pat su savo vadovybe. Pirmadienis netinkamas aptarinėti naujos veiklos perspektyvas, susitikti su būsimu darbdaviu. Gauti dalykiniai pasiūlymus nebus naudingi.

Vandenis (01 20–02 18). Šeštadienis, pirma sekmadienio pusė itin įtempti – galite imti stresuoti ir be aiškios priežasties. Šios dienos bei pirmadienis visiškai netinkami santykiams aiškintis, išlaidauti – taupykite nervus ir pinigus. Nesivelkite į jokias meilės intrigas – vėliau gailėsitės. Sekmadienį, pirmadienį mažiau demonstruokite savo principus, nepirškite kitiems savo įsitikinimų, idealų. Pirmadienį galimi rūpesčiai per įtakingus asmenis, teisinės problemos, problemos kelyje, svečiuose. Tai – nusivylimų bei nuostolių laikas.

Žuvys (02 19–03 20). Būkite atidesni antrajai pusei, tai padės išvengti galimų problemų. Sekmadienį, pirmadienį itin išaugs nelaimingų atsitikimų, barnių ir nemotyvuotos baimės tikimybė – būkite atsargesni kelionėse, venkite nemalonių žmonių, o bendraudami – ginčytinų temų. Nebūkite patiklūs, ypač pirmadienį, tvarkydami piniginius ir turto reikalus, taip pat meilės srityje – ne laikas užmegzti naujus santykius. Neskubėkite nutraukti senų, mažiau paisykite draugų nuomonės apie jums brangų žmogų.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą