Palmira: diena tinkama keisti savo gyvenimą ar veiklą

Pasistenkite elgtis ramiai, nesukeldami įtampos nei sau, nei aplinkiniams. Tai neramus metas, kai reikia stengtis sukurti komfortišką bendravimo atmosferą ne tik svetimiems, bet ir saviems. Venkite ginčų bei santykių aiškinimosi. Labiau remkitės intuicija – tuomet pasieksite geresnių rezultatų.

Ši diena tinkama kaip nors keisti savo gyvenimą ar veiklą, ko nors atsisakyti, kai ką paaukoti. Gerai užsiimti darbais, kuriems reikia protinės įtampos, žinių arba nemenkų fizinių pastangų. Šiandien gerai daugiau sportuoti.

Diena nebus palanki naujiems darbams pradėti, ilgalaikiams projektams kurti. Tinka imtis vienadienių darbų arba tų, kuriuos reikia perdaryti, užbaigti, kurie buvo atidėti, užvilkinti.

Šiandien 7 val. 9 min. Merkurijus įėjo į Ožiaragio ženklą, kuriuo judės iki sausio 31 d. Bendravimas taps oficialesnis, dalykiškesnis, racionalus, tad neišvengiamai ir santūrus. Emocijos netrukdys protui ir sprendimai bus priimami šalta galva. Kritiškiau bus vertinama svetima nuomonė – greičiau išryškės diletantiškumas. Tai geras laikas profesinėms žinioms įtvirtinti, dalykiniams kontaktams užmegzti ir plėtoti.

Sapnai iš trečiadienio į ketvirtadienį buvo susiję su jūsų materialine padėtimi, su kelionėmis, ilgalaikiais dalykiniais planais, taip pat su jūsų santuoka ar būsimu sutuoktiniu. Puiku, jei lipote į kalną, matėte brangakmenius, tauriuosius metalus, monetas – jūsų laukia sėkmė tvarkant reikalus, pelnas. Žiedai, auskarai – sėkmė meilės srityje. Pabūklo šūvis – vestuvės. Varpelių skambėjimas – žinia apie mylimą žmogų. Jei keliavote – naujas reikalas, tačiau banknotai – nuostoliai; musės, tarakonai – vagystės, apgaulės; plaukus kirpti – nuostoliai, vagystės; praustis – apkalbos; naminius gyvūnus matyti, ypač juos liesti – liga.

Blogas ženklas: meluoti, atsakyti svečiui, nukristi – apsaugos praradimas; raktus pamesti – nemalonumai namie, nužiūrėjimo požymis; einant užkliūti arba jei užsimazgytų batų raišteliai – nužiūrėjimas, bloga aplinkinių įtaka; jei nagas nulūžtų – gresia liga; jei drabužis ant jūsų užsidegtų ar namie gaisras įvyktų – vidinės nešvaros požymis.

Geras ženklas: išvysti triskart tos pat formos debesį – laukia esminės permainos, esate saugomi mirusių protėvių; išvysti vaivorykštę, jei snigtų saulei šviečiant.

Žvilgsnis į priekį: penktadienis tinkamas sunkiems, nemaloniems darbams nudirbti; patartina nešioti tamsių spalvų drabužius.

Avinas (03 21– 04 20). Ne viskas patiks, būsite itin reiklūs. Kad ir kas nutiktų, nesinervinkite – išeitis visada yra. Tereikia sustoti, nurimti ir pamėginti pasijuokti atidedant sprendimą (geriausia kitam trečiadieniui, ketvirtadieniui).

Jautis (04 21–05 20). Stenkitės taikytis su aplinkiniais, o svarbiausia su savo pora – santarvė bus stabilumo garantas, gerų permainų pagrindas. Stenkitės tartis, prisiderinti, nusileisti – ne laikas demonstruoti principus, kitaip jūsų lauks įtemptas ir nemalonus savaitgalis. Beje, mažiau planuokite – šiomis dienomis dėl netikėtų aplinkybių gali pasikeisti jūsų planai.

Dvyniai (05 21–06 21). Dirbkite, negailėkite savęs. Tiesa, turite labiau saugotis traumų. Antrąją dienos pusę būsite išsiblaškę, įtaigūs – galite rimtai suklysti dirbdami (patirsite nuostolių), pamesti svarbų daiktą, dokumentą ar pasiduoti blogo žmogaus įtakai. Atsargiau prie vairo. Venkite svaigalų.

Vėžys (06 22–07 22). Sėkmingas metas. Dabar jūs itin kūrybingi, išradingi – jumis žavimasi. Tai padės išspręsti net ir labai komplikuotą problemą. Daugiau dėmesio skirkite vaikams, tik venkite aiškintis santykius su mylimu žmogumi – atviram pokalbiui kol kas netinkamas metas (atidėkite ketvirtadieniui). Galite būti pernelyg įtarūs.

Liūtas (07 23–08 22). Neskubėkite dirbdami, daugiau laiko skirkite namams, o ne veiklai. Kol kas brandinkite idėjas, ruoškitės jas įgyvendinti.

Mergelė (08 23–09 22). Žodis gydo, ir jūs tikrai rasite ką malonaus pasakyti kaimynui, bendradarbiui, artimam asmeniui. Stiprinkite dalykinius bei draugiškus ryšius su tais, kuriuos mylite. Tiesa, būkite atidesni prie vairo. Saugokitės vagių, taip pat liežuvautojų, pavyduolių (ne laikas girtis, puikuotis, stenkitės kukliau elgtis).

Svarstyklės (09 23–10 23). Pasaulis apvalus – viskas sugrįžta. Ko norite iš kitų – patys duokite, juk tik kokybė daro kokybę! Būkite dosnūs ir švelnūs, ypač artimiesiems.

Skorpionas (10 24–11 22). Dvilypis metas: būsite kupini energijos, sklidini jausmų. Tačiau ne laikas mėginti laimę, imtis rizikingų sumanymų. Nepažeiskite įstatymų, venkite ginčų, juolab konfliktų su pareigūnais ar įtakingais asmenimis. Ir nemanykite, kad šiuo metu esate teisūs.

Šaulys (11 23–12 21). Tegu darbai palaukia – poilsį tikrai esate užsitarnavę. Svarbesnius reikalus galima atidėti rytdienai, o dar geriau – kitai savaitei. Diena nebus palanki nei romantiškiems santykiams užmegzti, nei atnaujinti. Beje, ne laikas jokiems santykiams aiškintis – nei asmeniniams, nei dalykiniams.

Ožiaragis (12 22–01 19). Gerai imtis permainų – puikiai jausite, ko jums nereikia, kas trukdo, tad nedvejokite, būkite ryžtingi. Beje, darbe tiktų pertvarkyti jums priklausantį kampą (kabinetą) – tai teigiamai paveiks jūsų nuotaikas ir naudingai paskatins kūrybinę energiją.

Vandenis (01 20–02 18). Esate darbingi ir kovingi, tačiau galite susidurti su rimtomis kliūtimis, susijusiomis su nepalankia įtakingų asmenų valia, su nepalankiais įstatymais ir pan. Ne pats geriausias laikas kelionėms į užsienį, susitikti su užsieniečiais, reikalams su įtakingais asmenimis tvarkyti. Nebūkite itin kategoriški su artimaisiais, su mylimu asmeniu – neskubėkite teisti.

Žuvys (02 19–03 20). Gana palankus metas – puiki nuotaika, geros mintys. Tiesa, provokacijų pakaks: galite netikėtai suirzti ir susipykti su įtakingu asmeniu ar draugu, su mylimu žmogumi. Nerizikuokite po pietų finansiniuose dalykuose. Beje, sunkiau atsispirsite ir įvairioms pagundoms (ypač romantiškoms), suskubkite laiku užsimerkti.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą