Palmiros horoskopas ketvirtadieniui, rugsėjo 2 d.

Ketvirtadienis siejamas su teisingumo atstatymu. Tiesa, pirmiausia derėtų sąžiningai atlikti viską, kas jums bei nuo jūsų priklauso – pirmiausia reikalaukite iš savęs ir tik paskui iš kitų. Bus svarbu nemeluoti, neduoti pažadų, kurių negalėsite įvykdyti, tad prieš įsipareigodami gerai pamąstykite, ar pavyks tesėti žodį.

Diena bus sudėtinga – patartina atidėti svarbius reikalus, susitikimus, rizikingas keliones. Pakaks nesklandumų, net konfliktų, mat jausis įtampa, nerimas, net jei tam nebus jokios priežasties. Na, o jei priežastis bus – tai neramumas bus didesnis, nei paprastai jums kyla susidūrus su panašiais sunkumais. Pakaks noro prieštarauti, vienam prieš visus pakovoti, save priešpriešinti kolektyvui, visuomenei.

Netiks pradėti naujus darbus, nepatartina pasirašinėti atsakingus dokumentus ar spręsti kokias nors dilemas. Stigs savitvardos, pakaks neargumentuotų veiksmų. Tai nenuostabu – aplinkybės gali versti tiek jus, tiek aplinkinius priiminėti sprendimus aklai – neturint pakankamai informacijos.

Kategoriškai venkite aiškintis santykius, ypač su partneriais, sutuoktiniu – jūsų nuotaikos greitai taps agresyvios bei nevaldomos. Nepamirškite, kad šiandien taps lengva griauti.

Bus didesnė traumų tikimybė. Labiau tikėtini apsinuodijimai, skendimai. Nemalonumai laukia ir per svaigalus bei apsvaigusius asmenis, per fanatikus. Labiau tikėtina įvairių avarijų tikimybė (transporto, vandentiekio, kanalizacijos). Atsargiau su ugnimi, degiomis, sprogiomis medžiagomis, aštriais įrankiais, ginklais. Labiau pažeidžiama bus galva, pėdos. Jautrus skrandis, žarnynas. Išaugs apsinuodijimų tikimybė. Galimi įtampos galvos skausmai.

Diena nepalanki asmenims, dirbantiems vadovaujantį darbą, kariškiams, sportininkams, vyrams apskritai, asmenims, kenčiantiems nuo priklausomybių.

Sapnai iš trečiadienio į ketvirtadienį buvo pranašiški. Vanduo – sėkmė, pinigai, apdovanojimai; dangus, skaidyti danguje – sveikata; drabužiai, juos matuotis – kelionė, geros permainos, tačiau žvėrys – nelaimė; šunį glostyti – draugo, artimo žmogaus išdavystė; katinas – vagystė, apgaulė, paukščiai – bloga žinia; blogai buvo regėti kraują, ką nors sapne laužyti, mušti, plėšyti, draskyti.

Blogas ženklas: ką nors sudaužyti (indą, langą, veidrodį, vazą ir pan.), jei akmuo iš žiedo iškristų, jei sugestų laikrodis, svarstyklės, jei laikrodis sustotų, jei daug plaukų išsipeštų šukuojantis.

Geras ženklas: rasti virvutę, ypač su kilpa, pasagą, žiedą su akmeniu.

Žvilgsnis į priekį: penktadienį palankūs balti, raudoni, oranžiniai tonai.

Avinas (03 21–04 20). Klystate, jei manote, jog pagaliau viskas aišku, ir jūs žinote išeitį. Neleiskite niekam kištis į jūsų asmeninius bei šeimyninius reikalus. Šiuo metu esate linkę save apgaudinėti – tad jokių impulsyvių sprendimų, kitaip patys sau tapsite priešu. Galimi nemalonumai dėl šeimos narių ar avarijos namuose.

Jautis (04 21–05 20). Ketvirtadienį įtampa bus stipri, sunkiai visur spėsite ir nejučiomis patys savo rankomis padarysite negerų dalykų. Nereikėtų šiandien rizikuoti, nervintis bei pykti, o ypač susinervinus išsakyti savo nuomonę. Tad nepraraskite blaivios nuovokos iš susijaudinimo.

Dvyniai (05 21–06 21). Nesigriebkite konkrečių veiksmų, venkite žadėti bei įsipareigoti, ypač piniginiuose, turtiniuose dalykuose. Santykių aiškinimasis su antrąja puse gali baigtis skyrybomis. Venkite smalsių žmonių. Labiau pasaugokite sveikatą.

Vėžys (06 22–07 22). Pavojingas laikas – galite nukentėti rizikuodami, leisdamiesi į konkurencinę kovą. Noras pasirodyti, pasižymėti jus išprovokuos pavojingiems žingsniams. Mokėkite išgirsti aplinkinių, o ypač sutuoktinio pretenzijas. Būkite švelnesni, atlaidesni savo vaikams.

Liūtas (07 23–08 22). Ketvirtadienį nepasiduokite baimei, nesileiskite kitų gąsdinami, spaudžiami. Būtent dabar galite prieš save nustatyti žmogų, kuris anksčiau jus palaikė, įsivelti į nenaudingą ginčą su partneriu ar kokią intrigą, papulti į varginančią priklausomybę.

Mergelė (08 23–09 22). Ketvirtadienį galite išvysti tai, kas anksčiau nuo jūsų buvo paslėpta – atsivers antra medalio pusė. Galbūt kitaip imsite vertinti savo draugaus, mylimą žmogų, o gal ir veiklą. Jei jums tai nepatiks, pirmiausia nurimkit – skubėdami taisyti dabar pabloginsite reikalą. Permainoms kol kas ne laikas.

Svarstyklės (09 23–10 23). Ketvirtadienį ramiai vykdykite savo kasdienines pareigas, kruopščiai atlikite savo užduotis – jūsų kompetencija gali būti patikrinta. Kad ir kas įvyktų, venkite ginčų su šefu – nereikia nei gintis, nei teisintis jo akivaizdoje.

Skorpionas (10 24–11 22). Ketvirtadienį labiau pasaugokite savo autoritetą – neatsargus pokalbis konfidencialia tema gali tapti žinomas aplinkiniams, ypač vadovybei ar tėvams, ir tai sugriaus jūsų planus bei pakirs vadovybės pasitikėjimą jumis.

Šaulys (11 23–12 21). Ketvirtadienis sudėtingas. Galite nukentėti dėl negrąžintos skolos ar netesėto pažado. Neleiskite sau veltis į ginčus, mokėkite nereaguoti į konkurentų provokacijas. Nurimkite – pagaliau, juk viskas praeina. Didesnė traumų tikimybė. Bus svarbu gerai išsimiegoti.

Ožiaragis (12 22–01 19). Ketvirtadienį galite sužinoti ne pačių smagiausių dalykų iš sutuoktinio ar dalykinių partnerių praeities, tačiau prieš aiškindamiesi santykius gerai apgalvokite pasekmes. Netinkamas laikas aptarinėti reikalus su dalykiniais partneriais – vargu ar sutarsite svarbiu klausimu.

Vandenis (01 20–02 18). Ketvirtadienį gilinkitės į reikalo esmę, neskubėkite daryti išvadų – jums trūks objektyvumo bei atsargumo. Tad venkite ginčų su kolegomis, šefu bei savo pavaldiniais. Nerizikuokite kelyje. Gali greičiau gesti darbo technika, tikėtinos ir gamybinės traumos. Pasaugokite sveikatą.

Žuvys (02 19–03 20). Ketvirtadienį galite patirti problemų dėl informacinės painiavos dalykiniuose reikaluose ar dėl savo vaikų, o gal mylimo asmens elgesio. Tik neskubėkite daryti išvadų – perlenksite lazdą. Ir nesivelkite į jokias avantiūras, net dėl kilnaus reikalo.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą