Horoskopas penktadieniui, lapkričio 17 d.

Avinas Palanki tik pirma dienos pusė: suskubkite sutvarkyti ne tik dalykinius reikalus. Tai geras metas ir apsipirkti. Nuo antros pusės pasyvus metas. Vertėtų užsiimti namais, buitimi.

Jautis Jei jums reikia rizikuoti, darykite tai po pietų. Ši diena gera pasirašyti ilgalaikes sutartis, tvarkyti šeimos dokumentus.

Dvyniai Iki pietų lydės sėkmė. Vėliau galimi nesklandumai. Atsargiau su dokumentais, nerizikuokite vairuodami ir nebūkite smulkmeniškai reiklūs artimiesiems.

Vėžys Aktyviai veiklai palanki tik pirma dienos pusė iki pietų. Vėliau pasistenkite savęs nebeapkrauti rūpesčiais. Namuose būtų gerai didesnę naštos dalį perleisti kitiems šeimos nariams.

Liūtas Pirma dienos pusė kur kas palankesnė. Vėliau būkite atsargesni vairuodami, dirbdami su pavojingais instrumentais. Neišgyvenkite, jei namie ne viskas klostysis taip, kaip suplanavote – tai išsispręs.

Mergelė Nerimas, negeros nuojautos išsisklaidys po pietų. Jei nuo ryto ne viskas seksis, nenusiminkite, vėliau tai savaime išsispręs.

Svarstyklės Geras laikas svarbiems susitikimams. Jums pavyks išspręsti svarbų klausimą. Galite sulaukti vertingos pagalbos. Būkite švelnesni savo artimiesiems.

Skorpionas Palanki diena, jums seksis. Tačiau iki pietų verta užsiimti dalykiniais reikalais, o sau asmeniškai ir šeimai geras laikas popiet.

Šaulys Geras laikas tik iki pietų, vėliau nebereikia savęs niekuo varginti. Derėtų labiau pasaugoti sveikatą, savo ramybę.

Ožiaragis Rytas ramus, bet netinkamas jokiems svarbiems reikalams tvarkyti. Jei nuspręsite ką nors reikšminga nuveikti, reikėtų planuoti popiet. Ant nieko nepykite, visiems atleiskite.

Vandenis Gera diena: pakaks energijos ir sėkmės. Vakare venkite ginčų su artimaisiais.

Žuvys Nors jums sunku, įvykiai pamažu ims klostytis palankesne linkme. Tiesa, rytdienai nieko rimta neatidėkite, kuo daugiau reikalų sutvarkykite šiandien.

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą