Palmiros horoskopas sekmadieniui, rugsėjo 5 d.

Sekmadienį puikiai seksis organizuoti pramogas bei įvairius kultūrinius, meninius renginius. Bus lengva ir malonu bendrauti. Daug noro patikti, sužavėti, palikti įspūdį. Na, o gauti dėmesio ženklai, išgirsti komplimentai ne tušti – dabar kilusios simpatijos ne tik nuoširdžios, bet ir ilgalaikės.

Diena palanki ne tik užmegzti romantiškas pažintis, bet ir jas atnaujinti. Šis laikas itin palankus įvairiems susitikimams, bendravimui su vyresnio amžiaus asmenims. Tiesa, patartina vengti gausių susibūrimų – jei taip nutiktų, būkite atidesni, atsargesni minioje.

Sapnai iš šeštadienio į sekmadienį svarbūs, jei naktis buvo apsiniaukusi. Pildysis per kelias dienas.

Blogas ženklas: šunį nuskriausti, jei namuose šuo staugtų ar paslikas gulėtų; geltona.

Geras ženklas: jei svetimas šuo draugiškai prieitų; žalia.

Avinas (03 21–04 20). Sekmadienį bus puiki nuotaika, šauni savijauta, jei leisite laiką su vaikais, sutuoktiniu ar mylimu žmogumi. Svarbus vakaras nuo 19 val. 40 min. – galite sulaukti geidžiamo pripažinimo, gauti reikalingą sutikimą.

Jautis (04 21–05 20). Romantiškos nuotaikos vyraus sekmadienį. Gali atsinaujinti senas meilės ryšys. Kita vertus, tai gera proga poroms su ilgalaikiu stažu prisiminti praeitį – kažkada išgyventi romantiški jausmais sugrįš...

Dvyniai (05 21–06 21). Sekmadienis palankus kviestis draugus, giminaičius pas save į šeimą. Tik būkite atidesni artimųjų nuotaikoms, jų žodžiams – jie gali pasakyti kai ką svarbaus.

Vėžys (06 22–07 22). Vis dėlto jau sekmadienį viskas susiklostys net geriau nei tikėsitės. Tądien laukia ir malonios staigmenos iš artimųjų.

Liūtas (07 23–08 22). Sekmadienį pasijusite ne tik labai svarbūs ir mylimi, bet suprasite, kad esate geriausi, šauniausi...

Mergelė (08 23–09 22). Sekmadienį skirkite ramiam poilsiui, bendraukite su artimaisiais, su tais, kuriais pasitikite.

Svarstyklės (09 23–10 23). Sekmadienis puikus pasikviesti pas save senus šeimos draugus.

Skorpionas (10 24–11 22). Pasistenkite sekmadienį rasti daugiau laiko artimiesiems, net jei jums rūpės kiti reikalai.

Šaulys (11 23–12 21). Sekmadienio patarimai bei dalykiniai pasiūlymai bus ypač naudingi. Galimas ir netikėtas romantiškas nuotykis toli nuo namų...

Ožiaragis (12 22–01 19). Sekmadienį pavyks nurimti, atgausite pusiausvyrą. Tai geras laikas lankyti tėvus, senelius.

Vandenis (01 20–02 18). Sekmadienį mokėkite parodyti, kaip vertinate gerus santykius su antrąja puse, tėvais, giminaičiais. Daugiau dėmesio skirkite ramybės atgavimui, sveikatos stiprinimui.

Žuvys (02 19–03 20). Sekmadienį venkite smulkmeniškumo bendraujant su artimaisiais, sutuoktiniu, kitaip jau pirmadienį sulauksite griežtoko „nuosprendžio“ iš savo antrosios pusės. 

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą