Permainų bijoti nereikėtų, jos atneš puikių dalykų

Būsite energingi ir sumanūs – verta imtis aktyvios veiklos. Tinka pradėti naujus darbus. Tai nepaprastas metas, leidžiantis puikiai pajusti reikalingą judėjimo kryptį pergalės link ir rasti tikrų bendraminčių, kurie padės pasiekti užsibrėžtus tikslus. Dabar pakaks energijos, entuziazmo, net sudėtingus ar painius reikalus sutvarkysite greitai ir sėkmingai. Diena itin naudinga ir svarbi drąsiems, ryžtingiems asmenims, linkusiems visada pirmauti ar kovoti už principus, taip pat įvairiems viršininkams, sportininkams, kariškiams, asmenims, dirbantiems su ginklais, ir visiems vyrams apskritai.

Tačiau aklai nieko nedarykite, kad ir kaip sektųsi ir viskas atrodytų sklandžiai, – jei pritrūks sąmoningumo, blaivumo, galite sugadinti reikalą ir prarasti lyderio poziciją. Jėgas taupyti irgi reikėtų: šiandien akys – marios, tad jei per daug užsibrėšite, nieko nepešite. O permainų bijoti nereikėtų: jos atneš puikių dalykų. Tik būkite atidesni kitų mintims, pasiūlymams – tai nepaprastų idėjų metas. Šiandien reikėtų atkreipti dėmesį į klaidas, kurias darote bendraudami, mokydamiesi, tvarkydami reikalus, – būtent dabar gali pavykti rasti būdų, kaip tai ištaisyti, kad to išvengtumėte ateityje. Kitaip kalbant, suprasite, ką daryti, kad antrą kartą neužliptumėte ant to paties grėblio! Diena palanki ir semtis naujų žinių, analizuoti seną, pamirštą informaciją: skaitykite senas knygas, žurnalus, laikraščius, laiškus, užrašus – rasite sau naudingų dalykų. Patartina ir daugiau bendrauti, susitikti su senais draugais, taikytis su tais, kuriuos esate užgavę. Stenkitės labiau kitais pasirūpinti – pamirškite savas problemas, nekalbėkite apie save. Beje, verta daugiau dėmesio skirti savo vaikams ir jų draugams – tai padės sustiprinti jūsų ryšius. Palankus metas pramogauti, švęsti – nedera liūdėti, užsisklęsti vienatvėje. Geras laikas meilės pasimatymams. Tinka siūdintis ar pirkti drabužius, rankines, rinkti vardus, spėti ateitį iš tekstų, mesti burtus. Palanku kirpti plaukus, nagus. Venkite naudotis transportu – stenkitės daugiau vaikščioti pėsčiomis.

Iš antradienio į trečiadienį svarbūs tik konkretūs, realūs sapnai ir košmarai, išvysti saulei tekant. Puiku, jei skraidėte virš žemės, jei girdėjote savo vardą, – tai sėkmė, apsauga. Blogai kristi, atsidurti po žeme – liga; kirsti medžius – žmogaus iš jūsų aplinkos mirtis; plaukti valtimi – pavojus gyvybei.

Blogas ženklas: jei drabužis praplyštų – apsaugos praradimas; išlieti vandenį ant kelių – apkalbos, šmeižtas, šantažas; jei nagas nulūžtų – peštynės; jei daug plaukų išsipeštų šukuojantis.

Gera ženklas: ryte keliskart nusičiaudėti – bus sėkminga diena; jei stiprus vėjas pūstų į veidą – esate teisingame kelyje; išgirsti apie save kalbant, dažnai minint jūsų vardą, rasti odinį daiktą – sulauksite pagalbos.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis palankesnis iki 14 val., vėliau kritinis metas, netinkamas imtis nieko svarbaus ar atsakingo; palankios visos spalvos, išskyrus juodą.

Avinas (03 21–04 20). Praregėjimų diena, tik reikia šiek tiek atsitraukti, į viską pažvelgti iš šalies ir be emocijų. Nesistenkite vieni išspręsti esamų sunkumų – jums tikrai padės senas draugas, tėvai, sutuoktinis. Pavyks keisti įvykius į juos nesikišant tiesiogiai – galite drąsiai remtis bičiuliška pagalba, įvairiais tarpininkais. Palanku ieškoti rėmėjų, investuotojų. Galite sužinoti svarbią paslaptį, suprasti, kokie nepaprasti gabumai jumyse dar slepiasi.

Jautis (04 21–05 20). Siekite gražiuoju spręsti kilusias problemas darbe. Nuoširdžiai pasikalbėkite su kolega, šefu, klientu – tikrai rasite universalią išeitį, visiems tinkantį kompromisą. Imkitės šiandien siūlomų naujų darbų ar pareigų, neatsisakykite ir paaukštinimo – tai pergalės metas, kai permainos į naudą. Palanku pasikalbėti jums svarbiu klausimu su tėvais – jie jus supras. Būkite atidesni mylimam žmogui ar sutuoktiniui, ir jūsų santykiai taps įdomesni.

Dvyniai (05 21–06 21). Palanku tvarkyti dalykinius reikalus, susijusius su kelione, užsienio partneriais. Tinkama proga atsakingam pokalbiui su įtakingu asmeniu ar savo atžalomis. Beje, kai kas iš senų draugų, o gal kadaise jums simpatizavęs asmuo gali palengvinti kilimą karjeros laiptais (ar bent jau apsaugoti nuo galimų nesėkmių) – nesidrovėkite paprašyti pagalbos.

Vėžys (06 22–07 22). Kiek įtemptas laikas, tačiau apgalvota rizika pasiteisins, ir reikalai pakryps jums naudinga linkme. Palankus metas ieškoti naujo pinigų šaltinio, alternatyvios galimybės užsidirbti – jūsų galimybės tikrai dar neišsemtos. Šiandien stenkitės nusileisti, susitaikyti su tuo, kas neišvengiama. Neblogas metas kreiptis į draugus, giminaičius finansinės pagalbos, skolintis pinigų.

Liūtas (07 23–08 22). Nepervertinkite nei savo, nei partnerių teisumo ar galimybių. Tačiau tai gera diena bendrauti, deryboms rengti. Verta ieškoti klaidų ir jas analizuoti, gilintis į patirtas pamokas, apibendrinti anksčiau įgytą patirtį. Nors jausitės stiprūs (tokie ir būsite), nesivelkite į kovą, savo priešus ir konkurentus paverskite draugais, sąjungininkais. Palanku rizikuoti tvarkant reikalus, ypač jei tam pritars jūsų sutuoktinis ar dalykiniai partneriai, parems draugai.

Mergelė (08 23–09 22). Būkite nuoseklūs ir atidūs, kilusias problemas spręskite dabar, neatidėliodami, tuomet pavyks su daug kuo susitarti, išsklaidyti kieno nors įtarimus, nepasitikėjimą ir įgyti simpatiją. Tiks pasikalbėti su vadovybe apie jūsų karjeros perspektyvas, su partneriais aptarti reikalus ir veiklos planus. Tinkamas metas pokalbiams su būsimu darbdaviu – siūlyti savo kandidatūrą. Palanku tikrintis sveikatą.

Svarstyklės (09 23–10 23). Reikalai pajudės sparčiau, bet eisis kiek kitaip, nei planavote. Geras laikas ieškoti geresnės, palankesnės darbo vietos, ypač užsienyje. Nebloga proga tvarkyti skubius reikalus ar ieškoti papildomo uždarbio. Šios dienos pasiūlymai bus ne tik įdomūs, bet ir perspektyvūs. Svarbių dalykinių reikalų tvarkymo neverta atidėti rytdienai. Būtinai susitikite su draugais – išgirsite vertingų dalykų, kurie jus pastūmės sėkminga linkme. Palanki diena meilės pasimatymams, gali užsimegzti ir slaptos simpatijos.

Skorpionas (10 24–11 22). Nesėdėkite rankų sudėję, nors veikti gali ir nesinorėti. Tiesa, daugiau laimėsite, jei remsitės partneriais. Šiandien palankiau veikti per neoficialius kanalus, prasminga pasinaudoti ir jums simpatizuojančių įtakingų asmenų įtaka. Tik nesistenkite skubinti įvykių. Verta gilintis į atsitiktinę informaciją, draugų užuominas – galbūt pajusite ar suprasite, kas nuo jūsų slepiama. Pagalba, džiaugsmas ateis per artimuosius, vaikus. Būkite atidesni tėvams.

Šaulys (11 23–12 21). Vertėtų pasakyti viską, kas susikaupė, kad išsiaiškintumėte priežastį ir daugiau prie to nebegrįžtumėte, – tai gera proga sudėlioti visus taškus tiek dalykiniuose, tiek asmeniniuose santykiuose. Taps lengviau. Tiesa, šiandien geriau tik ruoštis būsimoms pergalėms (ir avantiūroms) – konkrečius veiksmus verta atidėti po gimtadienio. Būkite atidūs sutuoktinio nuomonei – ko gero, išgirsite įdomių ir vertingų dalykų. Tik stabtelėkite prieš pasakydami svarbų dalyką, pasižadėdami vaikams, mylimam asmeniui.

Ožiaragis (12 22–01 19). Susitelkite – derėtų imtis sunkių, atsakingų darbų. Geras laikas spręsti finansines problemas, pasirašyti darbo sutartis. Palanku spręsti veiklos finansavimo klausimą. Tinka su vadovybe aptarti jūsų uždarbio perspektyvas. Verta pirkti dovanas artimiesiems, sutuoktiniui, brangius daiktus namams, buitinę techniką. Palankus metas iš esmės susitvarkyti namuose.

Vandenis (01 20–02 18). Sėkmės metas – galite leistis į avantiūrą, rizikuoti (jei negimėte sausio pabaigoje ar vasario pradžioje). Svarbius reikalus tvarkykite patys. Būsite energingesni nei paprastai – imkitės seniai suplanuotų, bet neatliktų darbų – lengvai juos nudirbsite. Tai puikus laikas pasikalbėti su viršininku apie kilimą karjeros laiptais. Gera proga pakovoti už jums patinkančio asmens dėmesį.

Žuvys (02 19–03 20). Įsiklausykite į savo intuiciją – tai pergalingas metas, tiesa, jis ateis keistu, net paslaptingu keliu. Tiesa, diena šiek tiek apgaulinga, skatinanti iliuzijas, tad nebūkite lengvatikiai, dažniau pasitikrinkite išgirstą informaciją ir prisiminkite praeities pamokas, kad nepervertintumėte savo jėgų ir galimybių, ypač finansinių. Būkite apdairesni, jei turite reikalų su bendrais pinigais.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą