Palmira: kad ir kas atsitiktų, jėga nieko nespręskite

Nesiimkite nieko nauja, pasistenkite nepervertinti savo galimybių nei tvarkydami reikalus (ypač finansinius), nei spręsdami meilės klausimus – tai apsaugos ir jūsų kišenę, ir širdies ramybę. Beje, galima nemenka įtampa tarp konkurentų dėl valdžios, pinigų ar meilės – gresia ir netikėti, net priverstiniai konfliktai, santykių aiškinimasis. Kad ir kas atsitiktų, jėga nieko nespręskite ir nepažeidinėkite įstatymų.  Šis metas netinkamas naujų darbų pradžiai, atsakingiems finansiniams sprendimams priimti ar svarbiems dokumentams pasirašyti. Netinkamas laikas ir naujiems planams, projektams kurti – tai, ką šiomis dienomis numatysite veikloje, bus sunkiai įgyvendinama, menkai naudinga, nepateisins jūsų lūkesčių... Nepalankūs kontaktai (tiek dalykiniais, tiek asmeniniai) su užsieniečiais, įtakingais asmenimis, politikais. Bloga diena finansininkams, teisėsaugos, teisėtvarkos atstovams, politikams, pedagogams, moterims, dirbančioms vadovaujamą darbą. Komplikuotas laikas ir romantiškiems pasimatymams, juolab naujiems santykiams (bičiuliškiems ar kolegiškiems) užmegzti. Šiandien visiškai nederėtų aiškintis santykių, ne tik romantiškų, bet ir draugiškų, dalykinių. Teisybės nerasite, tik dar daugiau susipainiosite. Nepatariama pirkti elektros prekių, vertingų ar gražių daiktų, papuošalų.  Asmenys, kuriems būdinga prastesnė kepenų, tulžies pūslės, inkstų veikla, turėtų laikytis dietos. Nepalankus metas sudėtingoms korekcinėms grožio procedūroms (leistis tam tikrus vaistus, šveisti odą ir pan.) – vargu ar liksite patenkinti rezultatais. Sapnai buvo svarbūs tik tiems, kurie kelyje. Puiku buvo regėti save nuogą, matyti žvaigždes, vaivorykštę, dangų. Harmoningi sapnai byloja apie ramybę jūsų viduje, košmarai – apie neišspręstas problemas, kančią.

Blogas ženklas: jie veidrodis sudužtų, ant jūsų kas nors užkristų ar byrėtų smėlis, tinkas, juodvarnis virš galvos kranksėtų, susižeisti kruvinai, jei iš čiaupo bėgtų rudas vanduo.

Geras ženklas: jei keliskart vardu gatvėje pašauktų.

Žvilgsnis į priekį: savaitgalį jūsų planai gali netikėtai pasikeisti – tai nebus tikęs laikas kelionėms, svarbiems susitikimams, rizikingoms pramogoms.

Avinas (03 21–04 20). Diena nebus niūri, jei mokėsite susivaldyti, nepasiduoti emocijoms ir kritiškiau vertinti viską, ką išgirsite. Reikėtų likti diplomatiškiems, jei tektų bendrauti su užsieniečiais, taip pat savo kreditoriais ar skolininkais. Taip pat bus svarbu nepasiduoti azartui vairuojant automobilį.

Jautis (04 21–05 20). Mokėkite savo nepasitenkinimą aplinkiniams išreikšti ramiai. Būtina savikontrolė – įtampa bus juntama nemenka, tad galite neadekvačiai sureaguoti. Labiau pasaugokite pinigus, turtą – ne laikas skolinti (nebent norite savo pinigus padovanoti), investuoti. Ir nepavyduliaukite – šiandien bus lengva jus apgauti, nes būsite itin nepatiklūs, įtarūs, nervingi.

Dvyniai (05 21–06 21). Paprastus dalykus galite padaryti painius, sudėtingus, o išties rimtą problemą nevykusiai supaprastinti. Nepriimkite jokių rimtų sprendimų dėl noro ką nors pamokyti ar net kai kam atkeršyti – atoveiksmis jus gali sunaikinti. Šiandien nesate stiprūs – verta ieškoti kompromisų ir pirmiausia sąžiningai elgtis patiems.

Vėžys (06 22–07 22). Būkite atidesni tariamiems niekams – per juos galite suvokti kai ką labai svarbaus, ko anksčiau nematėte, nevertinote. Tai sunkaus darbo diena, kai viskas priklausys nuo kokybės. Beje, jūsų sąžiningumas gali būti patikrintas. Darbe išaugs konfliktų tikimybė, ypač su vadovybe arba savo pavaldiniais, namuose – nesantaikos su artimaisiais tikimybė. Gresia įvairios traumos bei avarijos.

Liūtas (07 23–08 22). Dabar esate kupini ne tik įniršio, bet ir gerų idėjų, kaip įveikti esamas problemas, apskritai nesėkmių inerciją. Tačiau šiandien nereikėtų kovoti už save, savo reikalą, už pripažinimą, populiarumą. Taip pat būkite apdairesni su pinigais, turtu, dėmesingesni kelyje.

Mergelė (08 23–09 22). Nesivelkite į santykių aiškinimąsi nei darbe, nei namie – nors jus ir išklausys, gal net pritars ir užjaus, norimo tikslo nepasieksite. Atsakingus pokalbius geriau atidėti pirmadieniui. Ir dažniau ilsėkitės, ypač jei dirbate įtemptą, atsakingą ar nuobodų darbą.

Svarstyklės (09 23–10 23). Gali taip nutikti, kad staiga suvoksite, jog visi jus supantys žmonės kvaili, nesąžiningi arba nedėkingi, kad niekas nesiruošia jums nusileisti ar suprasti. Tačiau prieš garsiai ką nors pasakydami nurimkite ir gerai pasvarstykite – deja, gresia tušti ginčai, įvairūs vėlavimai, avarijos, vagystės ir pan. Venkite skubėti, išlaidauti ir įsipareigoti.

Skorpionas (10 24–11 22). Nepervertinkite savęs, savo galimybių (ypač finansinių) bei įtakos – tai brangiai kainuos. Labiau pasikliaukite sutuoktinio ar mylimo asmens jausmais – neklausykite apkalbų.

Šaulys (11 23–12 21). Konfliktiškas metas, kai reakcija būna staigi, bet netiksli. Kad ir kaip tai atrodytų keista, pergalę atneš taikūs kovos būdai – nepasiduokite agresijai, mokėkite neraguoti į provokacijas. Pats blogiausias būdas išsikrauti po santykių aiškinimosi bus automobilio vairavimas. Beje, galimos nemenkos baudos.

Ožiaragis (12 22–01 19). Komplikuotas metas, nes būsite nusiteikę ramybei, apmąstymams, tačiau kas nors vers spręsti neįdomias, kvailas svetimas problemas, gilintis į dalykus, apie kuriuos nenorite nieko žinoti. Likite taktiški ir mažiau įtarinėkite artimuosius – viskas geriau, nei jūs manote.

Vandenis (01 20–02 18). Apgaulingas metas, kai atrodo, jog viskas kliudo gyventi, jaustis laimingiems, laisviems ir trukdo įkūnyti savo sumanymus. Ir nors norėsis viską mesti, imti ir nukirsti tai, kas trukdo, ko nors keisti nesiimkite – tai per brangiai kainuos, be to, nepasiteisins... Diena žada netikėtas išlaidas, baudas.

Žuvys (02 19–03 20). Būsite reiklesni, griežtesni, bet aplinkiniai taip pat iš jūsų tikėsis ne mažiau. Nepatariama aiškintis šeimos, meilės santykių – tik pabloginsite santykius. Ne laikas kreiptis į vadovybę su skundais ir prašymais (ypač dėl atlyginimo padidinimo).

 

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą