Palmira: savaitgalis žada netikėčiausių dalykų – gali nutikti bet kas

Savaitgalis įtemptas, konfliktinis, žadantis netikėčiausių dalykų – gali nutikti kas tik nori. Aplinkybės klostysis kitaip, nei tikėsitės, primindamos taisyklę: žmogaus planai Dievą prajuokina.

Poilsio dienos nebus tinkamos kelionėms (tolimoms itin), svarbiems susitikimams, bendrauti su naujais žmonėmis, ypač su žmonėmis iš toli. Nepatartina užmegzti ir naujų pažinčių (nei romantiškų, nei draugiškų, nei verslo): kaip staigiai, entuziastingai jos užsimegs, taip netikėtai, net skandalingai nutrūks. Ne laikas tomis dienomis ir santykių aiškintis, ypač meilės – tai metas, kuris supriešina, išskiria, o ne sutaiko, sujungia. Romantiškiems pasimatymams apskritai blogas laikas – tai nelauktų išbandymų įsimylėjėliams metas.

Tiesa, šiomis dienomis bus ir naudingų dalykų. Jos geros kritiškai įvertinti bendravimo ratą bei planus, mat netikėtai išvysite, kur klystate planuodami ateitį, praregėsite, kuriais žmonėmis negalima remtis, pasitikėti – juk nelaimėje draugą pažinsite.

Tiktų pakoreguoti ir namų planą, baldų išdėstymą – dabar klius tai, kas trukdo laisvai judėti, patogiai dirbti ar bendrauti su artimaisiais, draugais.

Savaitgalį patartina neorganizuoti pavojingų pramogų, vengti svaigalų. Nereikėtų pirkti vertingų daiktų, brangių drabužių, papuošalų, meno kūrinių, taip pat elektros prekių, kompiuterių, išmaniųjų telefonų. Beje, derėtų atsargiau elgtis su šiais prietaisais. Nerizikuokite ir vairuodami, nepraraskite atsakomybės už savo bei keleivių gyvybę. Reakcija bus staigi, deja, netiksli, ir taps sunku teisingai atspėti kitų vairuotojų, pėsčiųjų elgesį.

Būkite pasiruošę įvairioms staigmenoms kelyje, taip pat pramogų vietose, prekyvietėse, parduotuvėse. Šiomis dienomis nemenkas pavojus kils ir per degiąsias, sprogiąsias medžiagas, per elektrą ir elektros prietaisus. Bus pažeidžiamos akys, kojos, kepenys, inkstai, kasa.

Šeštadienį turėtų labiau pasisaugoti asmenys, kurių širdis silpna.

Pirmadienis tinkamas seniems darbams užbaigti, senoms klaidoms taisyti. Nieko nauja nesiimkite. Pasistenkite kuo daugiau reikalų sutvarkyti, kad nieko rimta nereikėtų atidėti antradieniui.

Sapnai iš penktadienio į šeštadienį buvo pranašiški, jei juos regėjote saulei tekant. Šie sapnai atskleidžia jūsų silpnybes, pagundas, parodo, iš ko ateina bloga įtaka. Puiku, jei jus vardu sapne kas nors pašaukė, jei skraidėte. Blogai kristi, būti po žemėmis, uolose – liga; medžius kirsti, valtį matyti – artimo žmogaus mirtis. Jei regėjote siūlus, ypač į juos buvote įsipainioję ar surišti virvėmis, esate itin priklausomi, nesavarankiški arba smarkiai kažkieno išnaudojami (nebūtinai materialiai).

Blogas ženklas: sagą pamesti, jei drabužis suplyštų – apsaugos praradimas; jei nagas užlūžtų – peštynės; kristų peiliai, šakutės – konfliktai; įstrigti einant, važiuojant; žalia, ruda spalvos.

Geras ženklas: jei vardu gatvėje kas nors pašauktų, rasti odinį daiktą, atsibudus keliskart nusičiaudėti, jei pūstų stiprus vėjas į nugarą; ryškūs spalvų deriniai, geltoni, auksiniai, alyviniai atspalviai.

Sapnai iš šeštadienio į sekmadienį labiau svarbūs, jei buvo nespalvoti, jei girdėjote aiškius žodžius bei pamokymus – juos reikėtų suprasti tiesiogiai, jie gali būti svarbūs atskleidžiant jūsų pašaukimą, gyvenimo tikslą. Sapnai susiję su jūsų šeima, taip pat su tėvynės ateitimi. Gerai buvo regėti knygas, laiškus – geros permainos; antis ežere – turėsite žymių palikuonių; vaiką – šeimos pagausėjimas; jūrą – kelionė; arklius – sėkmė; muzikos klausytis – apsauga, globa, parama; duris atidaryti – naujos pažintys. Blogai keliauti, bėgti, ugnį regėti.

Blogas ženklas: jei laikrodis sudužtų ar nukristų – nelaimė artimam žmogui; jei akmuo iškristų iš apsodo – nelaimė, apsaugos praradimas; jei sudužtų indas, veidrodis – nusivylimai, konfliktai su artimaisiais.

Geras ženklas: jei laikrodis sustotų – blogo etapo pabaiga; jei sagą pamestumėte ar drabužis suplyštų – pavyks atsikratyti to, kas jums nereikalinga; išvysti vaivorykštę – susitaikymas.

Jei iš sekmadienio į pirmadienį nieko nesapnavote – puiku, neturite rimtų rūpesčių. Gerai buvo regėti šviesą, veidrodžius, ugnį, savo tėvus, senelius, grybus, žaisti kamuoliu. Blogai, jei kamuolys nuriedėjo, jei matėte grandines.

Blogas ženklas: ką nors išlieti – nuostoliai, skyrybų grėsmė; jei nuo stalo valgis nukristų – saugokitės vagysčių; jei netyčia gestų šviesa, ugnis – dabartiniai jūsų ketinimai gali žlugti arba atsigręžti prieš jus; jei darbužis plyštų – nelaimė artimam žmogui.

Geras ženklas: rasti blizgantį, švytinti daiktą – sėkmė; vinį – įgysite tvirtumo; jei prieš jus blykstelėtų žaibas –laukia didelis džiaugsmas.

Žvilgsnis į priekį: antradienis kritinis, nepalankus susitikimams, nedidelėms kelionėms, teisiniams reikalams tvarkyti; patartina vilkėti gelsvų, melsvų, žydrų atspalvių drabužius.

Avinas (03 21–04 20). Įtemptos, net pavojingos dienos, netinkamos viešnagėms. Geriau priimti svečius savo namuose, tik venkite susitikti su tais, kurie mėgsta ginčytis, prieštarauti, mat šiuo metu patys būsite linkę kategoriškai mąstyti (bent jau garsiai nesakykite to, kas jums šaus šį savaitgalį į galvą). Atsargiau elkitės su elektros prietaisais, kompiuteriais. Pasaugokite mobiliuosius telefonus – jie bus linkę gesti, pasimesti, išsimaudyti skalbyklėje ar vagims atitekti. Pirmadienis žada nesmagumų darbe – jūsų darbų kokybė turit būti nepriekaištinga.

Jautis (04 21–05 20). Ypač šeštadienį jūsų elgesys, kaip ir reakcija, bus neįprastas net jums patiems – venkite bendravimo su tais, kurių nemėgstate, kurie erzina. Būkite apdairesni su elektros prietaisais, kompiuteriais, taip pat nerizikuokite kelyje. Labiau pasaugokite sveikatą, pinigus, turtą, gerus santykius su mylimu asmeniu. Deja, šiomis dienomis galite patirti traumą ar netikėtai susirgti, patirti nuostolių. Pirmadienis netinkamas kelionėms, susitikimams su įtakingais asmenimis ar žmonėmis iš toli.

Dvyniai (05 21–06 21). Galimi nesusipratimai viešumoje per draugus ar sutuoktinį. Ypač venkite su antrąja puse aiškintis santykius žmonėse – ne laikas priekaištauti, įtarinėti, pavyduliauti (ypač jūsų bendriems draugams), tai baigsis rimtu skandalu. Ir būkite atidesni savo vaikams – jie gali nukentėti per draugus ar nelaimingą meilės ryšį. Pirmadienis nesėkmingas nei reikalams, nei kelionėms.

Vėžys (06 22–07 22). Neramios dienos. Nemenka konfliktų su gerais draugais, nelaimingų atsitikimų tikimybė. Būkite atsargesni su elektros prietaisais, kompiuteriais, labiau pasaugokite mobiliuosius telefonus. Nešnekėkite telefonu svarbių dalykų, juolab santykių nesiaiškinkite – dar labiau susipyksite. Pirmadienį itin bus svarbi tolerancija – tiek darbe, tiek namie.

Liūtas (07 23–08 22). Džiaukitės žmonėmis, kurie jus myli ir vertina, būkite už tai dėkingi likimui ir nenorėkite, nereikalaukite daugiau, nei gaunate. Neeksperimentuokite, nemėginkite laimės, kitaip šios dienos taps kritinės. Beje, itin trapūs taps draugiški, taip pat meilės santykiai. Jei norite juos sugadinti, pats laikas siekti jums patinkančio asmens palankumo ar populiarumo tarp draugų šokiruojančiu būdu – sulauksite priešingo rezultato. Savaitgalis bei pirmadienis žada traumas, technikos gedimą. Pirmadienį gali pablogėti sveikata – neplanuokite daug darbų.

Mergelė (08 23–09 22). Nepalankios nei kelionės, nei viešnagės. Verta užsiimti namais bei artimųjų problemomis, – būkite pasiruošę išgirsti ir ne visai malonių dalykų (net naujienų). Būkite atidesni, švelnesni tėvams. Galimos buitinės avarijos namie – atidžiau elkitės su elektros prietaisais. Pirmadienį gali kilti rūpesčių dėl vaikų. Būkite itin taktiški bendraudami su mylimu asmeniu.

Svarstyklės (09 23–10 23). Ko gero, savaitgalį staigmenos nesibaigs, tad mažiau planuokite: netikėtas įvykis, nelauktas susitikimas ar gauta žinia gali pakeisti ketinimus. Likite ramūs – venkite ginčų, ypač su vaikais (labiausiai dėl jų draugų bei laisvalaikio), tiek su savo draugais, tiek su mylimu asmeniu. Nepatartina veltis į naują romantišką ryšį, jis nebus laimingas. Labiau pasisaugokite vagių. Pirmadienį geriau skirti namams, šeimai, svarbiems reikalams netinkamas metas.

Skorpionas (10 24–11 22). Būkite dosnesni artimiesiems. Tiesa, gali paaiškėti jums nežinomos šeimos narių išlaidos – dėl to lengvai įsižiebs skandalas. Vis dėlto jei aštrinsite situaciją, galite išprovokuoti ir santykių nutraukimą, tad atidėkite ramesnėms dienoms šį nemalonų pokalbį. Savaitgalį, pirmadienį tikėtinos problemos per elektros prietaisus, kompiuterius ir netikusius draugus, naujus pažįstamus, taip pat vagis, transporto priemones. Nerizikuokite kelyje.

Šaulys (11 23–12 21). Nors dažnai atsidursite dėmesio centre, šiomis dienomis geriau niekam nekristi į akis, nesistengti elgtis ekscentriškai, šokiruojamai – galite skandalingai pagarsėti. Bendraudami (tiek su savais, tiek su svetimais) nepasiduokite emocijoms bei pirmam impulsui, deja, bus didesnė nesusipratimų, konfliktų, taip pat traumų, avarijų tikimybė. Savaitgalis bei pirmadienis žada ne tik netikėtų vaidų, bet ir išlaidų.

Ožiaragis (12 22–01 19). Sudėtingas savaitgalis – į viską reaguosite pernelyg dramatiškai. Kad ir ką sužinosite, neskubėkite daryti išvadų, stenkitės nusiraminti, neaštrinti situacijos. Pamirškite nuoskaudas, kasdienybės rūpesčius, niekur neskubėkite, dėl nieko nesinervinkite. Šios dienos gali tapti itin problemiškos tiems, kieno gimtadienis šiomis dienomis. Patartina jį švęsti kuo paprasčiau, kukliau – nesistenkite nustebinti, pradžiuginti bet kokia kaina, venkite ekscentriškumo. Deja, savaitgalį išaugs nelaimingų atsitikimų, ypač per elektrą, bei įvairių traumų tikimybė. Atidžiau dirbkite kompiuteriais, nerizikuokite kelyje. Pirmadienį bus svarbi atida dirbant su pinigais, dokumentais. Venkite ilgalaikių dalykinių, finansinių įsipareigojimų – vargu ar pavyks juos įvykdyti.

Vandenis (01 20–02 18). Nepalankios, permainingos dienos, kai per akimirką gali imti ir subyrėti tai, kas buvo tikra, stabilu, balta virsti juoda, kai keičiasi planai bei nuostatos: dėl ko anksčiau buvote tikri, suinteresuoti, gali pasirodyti tuščia, netikra, nereikalinga, ir atvirkščiai. Ne laikas išvadoms – vėliau dar kartą viskas apsivers ir suprasite, jog klydote. Neskubėkite pasitikėti naujais žmonėmis, nors gresia nemalonumai, net išdavystės ir iš senų draugų. Deja, tikėtina, kad geram draugui gali atsitikti nelaimė – dėl to suirs savaitgalio planai. Bet kokiu atveju įvykiai parodys, kaip vertinate draugus ir ką jiems reiškiate jūs. Pirmadienis netinkamas svarbiems reikalams tvarkyti.

Žuvys (02 19–03 20). Jūsų elgesys gali tapti gana netikėtas – būkite atidūs, kad kitų, ypač artimųjų, neužgautumėte. Neskubėkite nieko keisti, nutraukti santykių – vargu ar jums tai pavyks gražiuoju padaryti. Labiau pasaugokite gerus santykius su mylimu asmeniu. Būkite atidesni vaikams – jiems gali itin prireikti jūsų nuomonės, pagalbos. Pirmadienis gali apversti visus jūsų planus ir geri norai nueis vėjais.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą