Palmiros horoskopas trečiadieniui, lapkričio 17 d.

Dvilypis trečiadienis, kai atrodys, jog viską gali ir viskas sprendžiasi tavo naudai, tačiau nelemtas atsitiktinumas, netyčia išsprūdęs žodelis, parodytas rankos gestas ar kažkokio popieriuko, parašiuko trūkumas – ir viskas verčiasi aukštyn kojomis. Jei taip nutiktų, žinokite, jog tai ne pasaulio pabaiga. Viskas tęsiasi, juda pirmyn, tad dar kartą keisis (galbūt ir jūsų naudai). Tiesa, teks kiek išlaukti. Tad kantrybės!

Šiandien bus svarbu neskubėti, stebėti, ar ko nepražiopsojau, ar viską išgirdau, supratau? Bendraudami labiau apgalvokite savo žodžius – liežuvis bus didžiausias priešas. Neskubėkite ką nors teigti, tvirtinti, žadėti, įsipareigoti, neapdairiai pasirašinėti. Protiniam darbui irgi sunkus metas. Venkite dirbti su sudėtinga, painia informacija.

Geriau iki 20 val. niekam neįsipareigoti, dėl nieko ir už nieką negarantuoti, nepasirašinėti svarbių dokumentų. Ir labiau pasisaugokite sukčių, melagių, vagių.

Ir būkite pasiruošę susidurti su netikėtomis kliūtimis, kurias pavyks įveikti tik ryžtingais bei netradiciškais veiksmais. Tiesa, venkite impulsyvių sprendimų, nesivelkite į intrigas. Beje, šiandien gali tekti pažinti, kas tikrieji bičiuliai (pagal metodiką „draugą nelaimėje pažinsi“).

Diena palanki sportuoti, užsirašyti į sporto klubą, įsigyti sporto inventorių.

Jausis didesnė nervinė įtampa, išaugs konfliktiškumas. Likite taktiški, nesivelkite į ginčus. Bus didesnė nelaimingų atsitikimų, įvairių avarijų, gaisrų, sprogimų tikimybė. Likite budresni kelyje – labiau tikėti autoįvykiai. Būkite atsargesni su elektra bei elektros prietaisais. Galimi rūpesčiai per kompiuterius, išmaniuosius telefonus. Labiau pažeidžiamos rankos, galva, akys, kojos.

Iš antradienio į trečiadienį buvo gerai sapnuoti šventes, puotas, pramogas. Kuo sapnas buvo džiugesnis – tuo geriau.

Blogas ženklas: rasti pinigus ar metalinius daiktus (geriau jų neimti), savaiminis užsidegimas, jei raktas sulūžtų ar jį pamesti, jei namuose plyštų užuolaidos, staltiesės, jei skėtis sulūžtų, jei juodas katinas kelią pereitų.

Geras ženklas: jei vardu gatvėje pašauktų, jei išeinant iš namų vėjas pūstų iš šono.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis iki 16 val. tinkamas aktyviai veiklai, gerai parengtų naujų darbų pradžiai; patartina nešioti tamsiai mėlynų, tamsiai raudonų tonų drabužius.

Avinas (03 21–04 20). Trečiadienį netvarkykite skubėdami piniginių, turto reikalų, pasiruoškite galimam vilkinimui. Svarbius reikalus tvarkykite patys vieni. Ir mažiau klausykite, kas ką šneka, – galite be reikalo būti sunervinti, įskaudinti (tiesa, vėliau jūsų atsiprašys).

Jautis (04 21–05 20). Trečiadienį daug kuo naudingas, kai galite svarbų reikalą pakreipti savo naudai. Kova už principus, nors baigsis jūsų naudai, bet atims daug jėgų ir gali sukiršinti su jums svarbiais žmonėmis. Ne laikas ginčams ir santykių aiškinimuisi su savo pora (bent jau iki 20 val.).

Dvyniai (05 21–06 21). Trečiadienis pavojingas bei sudėtingas – vargu ar pavyks ką nors suprasti, išsiaiškinti ar paaiškinti. Nors jums asmeniškai viskas atrodys paprasta, įveikiama, tačiau nepavyks kitų įtikinti savo ketinimų teisingumu. Nebendraukite su žmonėmis, kurie jums pavydi, siekia iš jūsų naudos.

Vėžys (06 22–07 22). Trečiadienį pavojinga veržtis priekin, neatsigręžus atgal – praeities klaidos sustabdys. Aplinkybės dažnai trukdys susidoroti su senomis problemomis. Svarbius reikalus tvarkykite vieni, draugų pagalba nepasikliaukite. Atsargiau su elektros prietaisais.

Liūtas (07 23–08 22). Trečiadienį stenkitės kuo atidžiau atlikti savo užduotis. Bus tuščia kovoti už pažeistus dalykinius interesus, reikalauti iš šefo to, kas jums priklauso. Gresia nesklandumai bendraujant su vyresnio amžiaus žmonėmis, partneriais tiek darbe, tiek namie.

Mergelė (08 23–09 22). Trečiadienį, nors aplinkybės vers išvysti nemaloniąją gyvenimo pusę, bet tai padės suprasti svarbius dalykus, ieškoti išmintingų būdų esamoms kliūtims įveikti. Nepirškite visiems savo nuomonės (ypač kolegoms ar sutuoktiniui) – tuomet jums svarbūs žmonės pasielgs atvirkščiai. Na, o ieškodami kompromisų nebūkite tiesmukiški. Tam tikra auka reikalinga – ji atneš gerų permainų.

Svarstyklės (09 23–10 23). Trečiadienį nieko nedarykite supykę ar iš noro įrodyti priešingą tiesą, nors aplinkiniai jus gali provokuoti. Jei esate neteisūs – pripažinkite tai ramiai, jei matote, kad klysta artimas žmogus, jūsų vaikai – kuo ramiau, paprasčiau pareikškite savo nuomonę (ir nebauskite jų).

Skorpionas (10 24–11 22). Trečiadienis keblus – daug visko. Būsite priversti spręsti seną konfliktą, ieškoti kelių skolų grąžinimui, skubėti atlikti nebaigtus darbus. Galimi konfliktai dėl senų skolų ar vaikų, sutuoktinio išlaidų. Vis dėlto bus itin svarbu siekti abipusio supratimo su partneriais, kolegomis bei šeimos nariais.

Šaulys (11 23–12 21). Trečiadienį neužsiimkite darbais, reikalaujančiais didelio išmanymo, atidumo, nuoseklumo, tikslumo – galite ką nors supainioti, sugadinti ir pakliūti į aklavietę. Dažniau konsultuokitės su žinovais, gerbkite kolegų nuomonę. Pasistenkite atlikti užvilkintus darbus, atsiteisti su skolininkais.

Ožiaragis (12 22–01 19). Trečiadienį nesižavėkite avantiūromis, nerizikuokite savo garbe – ši diena apgaulinga. Netinkamas laikas rimtam pokalbiui nei su vadovybe, nei su vaikais – jie mieliau atstums jūsų tiesas, nei jas priims. Venkite ginčytis, ką nors įrodinėti ne tik darbe, bet ir namie.

Vandenis (01 20–02 18). Trečiadienį nieko rimto darbe nesiimkite, juolab nesiaiškinkite santykių su viršesniais kolegomis, šefu. Nepasiduokite įkalbinėjimams, nekreipkite dėmesio į apkalbas darbe. Galimi ir skundai, tad būkite atidesni atliekamų darbų kokybei. Didesnė įvairių avarijų tikimybė buityje bei kelyje. Būkite nuoširdesni artimiesiems – atjauskite juos (ypač mamą).

Žuvys (02 19–03 20). Trečiadienį, kuo labiau skubėsite, tuo labiau vėluosite – nesistenkite greitai nuvykti ar žaibiškai reikalą sutvarkyti. Savo žodžius irgi derėtų labiau apgalvoti – karštakošiškai nieko nežadėkite bei nepagalvoję nepasirašinėkite.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą