Palmira: atsižvelkite į nuojautas – taip mažiau suklysite

Neskubėkite, nusiraminkite – mokėjimas išgirsti save, pamatyti nueitą kelią, įvertinti sukauptą bagažą šiandien pats svarbiausias dalykas. Patartina labiau atsižvelgti į nuojautas, taip pat įsiklausyti į užuominas ir nepasikliauti tiesiogine žodžių prasme – taip mažiau suklysite. Beje, bus pavojinga ne tik skubėti, bet ir priimti atsakingus sprendimus, nes klaidos – ilgam. Tvarkant reikalus labiau seksis intuityviems asmenims. Jei jūsų intuicija neišlavinta, turite pasisaugoti pakliūti į apgavikų, mistifikuotojų įtaką – tuomet verčiau remtis blaivia logika, kad suvoktum, ar galima tikėti išgirstais dalykais, ar realūs gauti pasiūlymai.

Diena nėra palanki naujiems darbams pradėti, bendradarbiavimo susitarimams. Beje, tai romantiškas metas – skirkite pasimatymus, teikite dovanas. O štai naujoms romantiškoms pažintims netinkamas laikas. Pasistenkite daugiau laiko rasti šeimai – vaikams, tėvams, seneliams, ištesėkite seną pažadą. Palanku prisiminti mirusius protėvius, už juos pasimelsti, nueiti į kapus. Gerai užsiimti tuo, ką darė jūsų protėviai. Iš ketvirtadienio į penktadienį buvo gerai regėti dinamiškus, kovingus sapnus. Jie buvo susiję su permainomis meilės srityje, su būsimu pelnu bei su slaptais priešais (galėjote juos išvysti ir gauti užuominą, kaip įveikti), taip pat slaptomis ligomis.

Blogas ženklas: paslysti, parkristi, išsitepti, jei rankose kas nors sulūžtų – nesėkmės, nuostoliai; jei vyrą smarkiai šuo aplotų – gresia žmonos neištikimybė.

Geras ženklas: rasti medinį daiktą, daug duonos išvysti, netyčia pieną išlieti.

Žvilgsnis į priekį: savaitgalis palankus ramiam šeimyniniam poilsiui.

Avinas (03 21–04 20). Gali užvaldyti norai, svajonės. Nereikia jų nuo savęs slėpti, vyti: įgyvendinkite bent vieną seną troškimą. Ši diena palanki bendrauti su jūsų sielai artimais žmonėmis – susitikite su jais. Reikalus tvarkykite nepersistengdami, jeigu kas nors neišeis, ramiai atidėkite kitai savaitei. Ypač atsargiems reikėtų būti tvarkant piniginius, turto, verslo reikalus – nepervertinkite savo galimybių, neskubėkite įsipareigoti, juolab kokio dokumento pasirašyti.

Jautis (04 21–05 20). Mažiau nervinkitės – dabar reikia atsipalaiduoti ir pasiduoti srautui: jis nuneš ten, kur reikia. Geriau atsakingų darbų nesiimti, o jeigu teks ką nors atlikti, žiūrėkite kokybės – galite pakliūti į šefo nemalonę, tada kils grėsmė suplonėti jūsų piniginei. Ir venkite išsisukinėti, juolab nemeluokite – yla iš maišo greitai išlįs, tai pakenks jūsų reputacijai bei karjerai.

Dvyniai (05 21–06 21). Pavojingas laikas, nes situacija gali pasirodyti geresnė, nei yra, nebūkite patiklūs. Kita vertus, būsite linkę įtarinėti ten, kur viskas gerai. Taupykite jėgas bei laiką – bus sunku visur laiku suspėti, vėluosite be aiškios priežasties. Tik nesugalvokite skubėti eidami gatve ar vairuodami automobilį – nukentėsite. Turėtumėte pasisaugoti vagių bei apgavikų. Beje, ne laikas atverti savo paslaptis atsitiktiniams asmenims.

Vėžys (06 22–07 22). Intuicija itin sustiprės, tad vadovaukitės nuojauta – ji padės suprasti: kur ir kaip geriau susitikti su reikiamu žmogumi, kokį reikiamą žodį rasti, kur ieškoti dingusio daikto, dokumento. Neskubinkite įvykių: vargu ar pavyks greitai išspręsti svarbų klausimą, bet dėl to nesukite galvos – šiandien nereikėtų nervintis. Būkite apdairesni su pinigais (ypač bendrais).

Liūtas (07 23–08 22). Darbe neskubėkite, būkite atidūs, jei jūsų veikla susijusi su informacijos platinimu, perteikimu, su transportu arba kurjerio paslaugomis. Ir būkite tolerantiškesni išgirstai kritikai, partnerių nuomonei.

Mergelė (08 23–09 22). Daug neplanuokite atlikti – visko tikrai nespėsite. Jums stigs atidumo, susikaupimo, nuoseklumo, tad geriau nesiimti to, kam reikia tikslumo bei kantrybės. Tiesa, gerai eisis kūrybinis darbas. Bus palanku ieškoti sunkiai prieinamos profesinės informacijos, beje, labiau kreipkite dėmesį ir į šiandien gautus patarimus bei įspėjimus dėl jūsų darbo ar sveikatos.

Svarstyklės (09 23–10 23). Nebloga diena – mokėsite suderinti racionalųjį pradą su intuityviuoju, tad galite imtis bet kokių darbų, įvairių reikalų, ypač tokių, kuriems reikia subtilumo, konfidencialumo. Pasistenkite išspręsti susikaupusius nesklandumus – neatidėkite šių problemų rytdienai.

Skorpionas (10 24–11 22). Neverta tvarkyti dalykinių reikalų, tačiau pakaks išradingumo sprendžiant šeimos, taip pat buities problemas. Mažiau reikškite pretenzijų tėvams bei šefui. Ir būkite atidūs sutuoktinio žodžiams – galite išgirsti svarbų įspėjimą, naudingą patarimą.

Šaulys (11 23–12 21). Draugų dėmesys gydys, o naujos pažintys taps naudingos veiklai, tad neatsisakykite bendrauti. Tiesa, venkite nepagalvoję žadėti, neskubėkite įsipareigoti, pasirašyti dokumento. Labiau pasisaugokite vagių savo darbovietėje, taip pat prekyvietėse bei viešajame transporte.

Ožiaragis (12 22–01 19). Galite suvokti svarbias tiesas, dėl ko esate laimingi ar nelaimingi, dėl ko mylite ar nemylite. Na, o jei jus vargina bendravimo su savo vaikais sunkumai, jei norite juos geriau suprasti, šiandien pasistenkite daugiau laiko praleisti kartu – net jei nieko nepatarsite, tarp jūsų užsimegs didesnis pasitikėjimas. Tai, beje, galima patarti ir tiems, kurie nori didesnio nuoširdumo iš mylimo žmogaus. Reikaluose venkite avantiūrų – saugokitės sukčių, vagišių.

Vandenis (01 20–02 18). Keista diena: atrodys, kad viską galite, bet iš tiesų ne kažin ką nuveiksite. Tad šiandieną geriau skirti teoriniam problemų sprendimui, kitai savaitei atidedant praktinę reikalų dalį. Palankus metas atviram pokalbiui su vaikais, sutuoktiniu, su mylimu žmogumi ar tėvais.

Žuvys (02 19–03 20). Nesivilkite, kad aplinkiniams rūpėtų jūsų problemos, tad mažiau skųskitės. Tie, kuriems išties rūpite, šiandien ir taip puikiai supras jūsų slaptus, neišsakytus norus, skundus. Būkite atidesni prie vairo. Pasisaugokite melagių, liežuvautoju bei vagių.

 

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą