Palmiros horoskopas sekmadieniui, gruodžio 19 d.

Sekmadienį 6 val. 36 min. stos pilnatis ir iki 15 val. 40 min. tęsis nepalankus vakarykštis metas. Tai įtemptas laikas, ir ramybė bei taikumas bus vertingos savybės. Kad ir su kuo bendrausite, siekite likti kantrūs, supratingi, draugiški. Bet kokiu atveju, venkite konfliktų, ypač su artimaisiais.

Netinkamas laikas meilės santykių aiškinimui, juolab jų nutraukimui, – apsigalvojus gali nebepavykti suklijuoti to, ką dabar sudaužysite. Nebent sugebėtumėte užgesinti gaisrą vakarop, – nuo 15 val. 40 min. prasidės ramusis taikymosi metas, ir atsiras gera proga atsiprašyti, nuoširdžiai pasikalbėti dėl ankstesnių nesusipratimų.

Nuo pavakarės puikus laikas bendravimui, susitikimams su bičiuliais, bendraminčiais. Palankus metas ir šventinių dovanų pirkimui.

Sekmadienį 12 val. 32 min. Venera pradės judėti atatupsta Žemės stebėtojo atžvilgiu. Šis atbulinis arba retrogradinis judėjimas tęsis iki kitų metų sausio 29 d. Kai Venera juda atatupsta, netinka imtis naujų finansinių projektų, pradėti naujo verslo. Nepatartina ir pinigus investuoti, jei norima, kad jie greitai sugrįžtų. Meilėje – tai irgi savotiško atoslūgio, poilsio periodas. Manoma, kad tuo metu galima sutikti žmogų, kuris buvo mylėtas ankstesnėse reinkarnacijose. Kita vertus, būtent tuo metu atsinaujina seni, nutrūkę meilės ryšiai... Jei dabar užsimezga naujas meilės jausmas – jis susijęs su karminių skolų grąžinimu. Beje, šiuo metu reikia prisiminti savas skolas ir atiduoti. Netgi tuomet, jei nesate skolingas. Gerai duoti, o ne imti. Pats laikas užsiimti labdara.

Iš šeštadienio į sekmadienį buvo gerai sapnuoti valgį, galvos apdangalus – sėkmė piniguose. Blogai – mirusiuosius, kapines, ginklus, kraują, pinigus.

Blogas ženklas: jei sulūžtų peilio ašmenys – katastrofa, nugriūtų kėdė ant jos sėdint ar laiptai jais lipant įlūžtų – šeimos iširimas, neturtas, kojas sušlapti – jūsų paslapties atskleidimas, pirštinę pamesti – antrosios pusės neištikimybė, jei drabužis plyštų, sagą pamestumėte.

Geras ženklas: rasti metalinį daiktą – jūsų priešai bus nubausti, įsipjauti, įsidurti – išsiskirsite su jums kenksmingu asmeniu, jei radote peilį – pakelkite jį ir palikite monetą – senas jūsų noras išsipildys, rasti pirštinę netekėjusiai moteriai – sutiksite sau skirtąjį.

Avinas (03 21–04 20). Nerizikuokite kely sekmadienį, nors tądien jums nereikėtų niekur vykti, nebent pas tėvus. Pamirškite dalykinius rūpesčius, galvokite tik apie artimuosius.

Jautis (04 21–05 20). Sekmadienis – nors ir įtemptas pilnaties metas, jums nebus sudėtingas, tiesa, jei nesugalvosite aiškintis meilės santykių ar pirkti kokį vertingą daiktą... Būkite tądien dosnesni artimiesiems ir nepriekaištaukite jiems.

Dvyniai (05 21–06 21). Sekmadienį pasistenkite likti dosnūs ir švelnūs artimiesiems. Ne laikas priekaištams dėl pinigų ar meilės stygiaus.

Vėžys (06 22–07 22). Romantiškų pasimatymų sekmadienį iki pavakarės derėtų vengti – galimi nesusipratimai, gresia ir spontaniški konfliktai. Tad nesistenkite sudėlioti visų taškų ir atidėkite asmeninių problemų sprendimą...

Liūtas (07 23–08 22). Sekmadienis palankus labiau uždaram šeimyniniam poilsiui. Pasistenkite šiomis dienomis gerai išsimiegoti.

Mergelė (08 23–09 22). Sekmadienį venkite nereikalingo bendravimo. Saugokite pinigus, gerus santykius su savo pora, – ne laikas aiškintis šeimos išlaidas, aptarinėti naujus pirkinius bei spręsti meilės deficito klausimą...

Svarstyklės (09 23–10 23). Sekmadienio vakaras šaunus aplankyti savo senus draugus!

Skorpionas (10 24–11 22). Sekmadienį nepraraskite saiko, jei tektų atsidurti prie vaišių stalo...

Šaulys (11 23–12 21). Būtų gerai sekmadienį kiek atsiriboti nuo audringų pramogavimų: kad pailsėtumėte, atsipalaiduotumėte bus reikalinga tyli, saugi aplinka. Audringi šventimai nepalankūs.

Ožiaragis (12 22–01 19). Deja, šis laikas žada ne pačias maloniausias staigmenas... Viešnagėms, dalyvavimui visuomeniniuose renginiuose palankiausia antroji sekmadienio pusė.

Vandenis (01 20–02 18). Jei mėginsite pagerinti santykius su savo pora kritikuodami, kažko reikalaudami, teks išvysti ir tamsiąją Mėnulio pusę. Tiesa, sekmadienio pavakarė bus tinkama padarytų klaidų taisymui...

Žuvys (02 19–03 20). Sekmadienį nervintis nereikėtų, nors gali apimti nepasitenkinimo jausmas dėl nuviltų lūkesčių.... Vis dėlto sekmadienio vakare pavyks atgauti taiką, susigrąžinti santarvę savyje bei santykiuose su artimaisiais, mylimu asmeniu.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą