Šiandien siekite aukso vidurio

Nuo ryto labai aktyvus laikas, kai norisi su visais pabendrauti, viską sužinoti, visur nulėkti, dalyvauti, viską sutvarkyti, tačiau skubėti ir visko norėti nereikėtų. Tai apgaulingas metas, kai esame linkę į kraštutinumus ir situaciją vertiname juodai arba baltai. Asmuo ar koks nors reikalas gali pasirodyti geresnis, nei yra iš tikrųjų, arba atvirkščiai. Beje, per didelė ramybė šiandien taip pat pavojinga – tai gali reikšti įspėjimą, kad pervertinate savo galimybes ar neįžvelgiate slaptų pavojų! Tad šiandien siekite aukso vidurio, nepraraskite realybės (arba atsakomybės) jausmo. Pasistenkite neapgaudinėti nei savęs, nei kitų, likite drąsūs. Derėtų vadovautis taisykle: „Geriau karti tiesa nei saldus melas.“ Tai painiavos metas, kai kolektyvo nuomonė dažniausiai nepasiteisins, tad naudinga likti nepriklausomiems nuo bendros įtakos. Remkitės savo nuojautomis, šeimos valia, tuomet mažiau apsiriksite. Svarbu tikrinti jus pasiekiančią informaciją, atidžiau skaityti dokumentus. Žadėti, įsipareigoti neverta – tik vėliau sužinosite, kad ką nors pamiršote, kad nuo jūsų buvo nuslėptos tam tikros aplinkybės ir pan. Šiomis dienomis gali išryškėti seniai slėpti ne patys gražiausi dalykai, susiję su partneriškais santykiais – tiek dalykiniais, tiek asmeniniais. Tai skatins priimti radikalius sprendimus, nutraukti santykius, ieškoti naujų. Moterims diena nebus paprasta. Jos itin aiškiai matys savo partnerių trūkumus, labiau reaguos į nuoširdumo, jautrumo stygių. Daug nereikės, kad užvaldytų noras skirtis, susirasti kitą – geresnį, tinkamesnį, atjojantį ant balto žirgo... Beje, kai kurioms gresia ir didesni rūpesčiai dėl vyrų priekabiavimo darbe. Diena netinkama naujų darbų pradžiai, pasirašyti atsakingas sutartis. Tiesa, naudinga susitelkti į anksčiau nepavykusius reikalus – dabar pasiseks ištaisyti praeities klaidas ir netikusį reikalą padaryti naudingą. Venkite stiprių svaigalų, taip pat pasisaugokite alkoholikų, narkomanų. Galimi apsinuodijimai vaistais – būkite atidesni jų kokybei, dozavimui ir labiau pasaugokite juos, kad būtų neprieinami mažiems vaikams. Atsargiau elkitės prie vandens. Netinka pirkti telefonų, transporto priemonių. Išlieka nemenka apgaulių, vagysčių, autoavarijų, taip pat smurto tikimybė.

Iš antradienio į trečiadienį buvo geriau nieko nesapnuoti – vadinasi, jums nieko negresia. Bet kokie sapnai (net linksmi) – įspėjimas apie galimas nelaimes, klastą, apgaules.

Blogas ženklas: susižeisti iki kraujo, nusiplikyti, jei prakiurtų automobilio (motociklo, dviračio) padanga, vėluoti į transportą, jei kepurė nukristų, vėjas langą atvertų, daug plaukų išsipeštų šukuojantis.

Geras ženklas: rasti aštrių metalinių daiktų, lietus saulei šviečiant.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienį neplanuokite naujų darbų, atsakingų susitikimų; palankūs žalsvi tonai.

Avinas (03 21–04 20). Geriausia atsiriboti nuo pasaulio ir ramiai ilsėtis. Šios dienos problema – navigacijos klausimas, nes aplinkiniai gali suklaidinti. Svarbu nesureaguoti į daromą spaudimą, provokacijas tiek tvarkant reikalus, tiek jausmų srityje – apsigausite, nusivilsite, patirsite nuostolių. Blogas laikas skolinti pinigus, investuoti į veiklą. Netinka pirkti darbo įrankių, technikos.

Jautis (04 21– 05 20). Mažiau planuokite – dar viskas keisis, mažiau kitų klausykitės – niekas geriau nesusiorientuos nei jūs patys! Deja, gresia neplanuotos finansinės kliūtys per partnerius, netikėtos problemos dėl darbo užsienyje ar per užsieniečius. Ne laikas spręsti veiklos plėtros, finansavimo klausimą. Vis dėlto jei apsidairysite aplink save, visai šalia rasite suprantančių ir užjaučiančių, galinčių pagelbėti žmonių.

Dvyniai (05 21–06 21). Sudėtingas laikas. Esate be reikalo įsitempę, sunerimę, labai reiklūs sau, artimiesiems, aplinkiniams. Jūsų įtarumas, kaip ir perfekcionizmas, perdėti – leiskite jums padėti, jumis pasirūpinti, leiskite sau ir kitiems būti netobuliems, daryti klaidas. Šiuo metu nepatartina tvarkyti svarbių dalykinių reikalų – atidėkite tai penktadieniui arba savaitei po 18 d. Venkite įtampos šeimoje – ginčai įsižiebs greitai.

Vėžys (06 22–07 22). Prisiminkite praeities pamokas ir aptiksite visai neblogą išeitį. Tik netvarkykite reikalų, susijusių su dideliu turtu, stambiais pinigais. Būkite tolerantiškesni visuomeninei nuomonei, nors dažnai aplinkiniai ir bus neteisūs. Neskubėkite pykti ant sutuoktinio – ar pakankamai suvokiate jo elgesio motyvus? Šiandien naudinga dažniau patylėti ir paklausyti savęs – jūsų vidinis balsas bus geriausias patarėjas (beje, vyrams reikėtų atkreipti daugiau dėmesio į šeimos moterų nuomonę).

Liūtas (07 23–08 22). Emociškai sunkus laikas, kai svarbu bendrauti su tais, kurie myli, palaiko, ir vengti pavydžių, kerštingų asmenų. Ypač nereikėtų bendrauti, juolab aiškintis santykių, su piktais, kerštingais asmenimis – išprovokuosite intrigas. Nereikėtų lįsti į akis ir tiems, su kuriais norite susitaikyti ar tiesiog siekiate patikti, nes sulauksite priešingo rezultato. Tinka spręsti mokesčių, skolų problemas. Blogas laikas sandoriams. Nepirkite brangių daiktų.

Mergelė (08 23–09 22). Galite būti užvaldyti iliuzijų, ypač tuomet, kai mėginsite vertinti santykius su sutuoktiniu, konkurentais, priešais. Beje, galite susidurti su pastarųjų provokacijomis, intrigomis. Ne laikas pyktis, aiškintis santykius, reikšti pretenzijas, ką nors teisti, smerkti, mat šiuo metu jums stinga aiškios informacijos, geros nuovokos. Galite lengvai apsirikti ir likti neteisūs. Geriau dažniau patylėti – šiandien ištartas žodis išskris žvirbliu, bet grįš jaučiu...

Svarstyklės (09 23–10 23). Smulkmeniškų ginčų ir žioplų klaidų metas (bent jau dabar išryškės anksčiau padarytos klaidos). Būkite atidūs skaičiuodami pinigus, pasirašydami dokumentus, vairuodami automobilį. Kad ir kuo užsiimsite, būtina atida, deja, bus išaugusi darbo technikos, transporto priemonių gedimo tikimybė. Likite dėkingi už pastabas, ypač savo vadovybei ir šeimos nariams. Pasistenkite kantriau reaguoti į sutuoktinio priekaištus.

Skorpionas (10 24–11 22). Tylėjimas – auksas, kurį šiandien verta gausinti! Neskubėkite žadėti, patarinėti, įsipareigoti, kritikuoti ar girti, mat vėliau jus apkaltins neobjektyvumu, neprofesionalumu, melu, priekabiavimu ar pataikavimu. Nepraleiskite progos įgyti gerų mokytojų – puiku, jei jais taps jūsų vaikai ar mylimas asmuo. Meilės srityje būkite apdairūs – jei sulauksite ugningų meilės prisipažinimų, kitokių rimtų pasiūlymų, nepameskite galvos, neskubėkite nei sutikti, nei atstumti.

Šaulys (11 23–12 21). Ne viskas klostysis taip, kaip norėsis: jūsų iniciatyvai pasireikšti nebus lengva – liksite neišgirsti, nesuprasti, neįvertinti. Verta labiau užsiimti namais, šeima. Būkite apdairesni vairuodami, eidami gatve, nepažeidinėkite taisyklių – galimos avarijos, netikėtos baudos. Nepriimkite svarbių finansinių sprendimų – jums trūks objektyvios informacijos. Ne laikas leisti pinigus nei pramogoms, nei vertingiems daiktams – tikėtina, jog įsigytas daiktas gali turėti slaptų defektų.

Ožiaragis (12 22–01 19). Neskubėkite vertinti, rūšiuoti, apsispręsti – kai kas dar gali kardinaliai pasikeisti ir vėliau gailėsitės šios dienos kategoriškų pareiškimų. Deja, jūsų „teisybės“ indikatoriai šiuo metu gali būti kiek sugedę… Labiau paisykite sutuoktinio nuomonės, patarimų, pastabų – tai tas atvejis, kai iš šalies geriau matyti. Nesivelkite į įvairius politinius, religinius debatus, ginčus dėl vaikų auklėjimo. Nerizikuokite kelyje. Pasisaugokite vagių.

Vandenis (01 20–02 18). Nekurkite finansinių planų, nesiskolinkite, venkite įsipareigoti tvarkydami piniginius, turto reikalus, nesivelkite į avantiūras dėl pinigų. Beje, pavojinga aiškintis santykius su sutuoktiniu (ypač susijusius su sena neištikimybe) – šiuo metu lengvai nutrūks nestabilūs, seni, atsibodę ryšiai ir užsimegs nauji. Deja, naujų romantiškų pažinčių likimas irgi nekoks – būsite varginami nežinios, neapibrėžtumo.

Žuvys (02 19–03 20). Būtina atida. Neskubėkite žengti lemtingo žingsnio, nebūkite tikri, kad viską žinote ir suprantate. Šiuo metu būsite linkę pasiduoti iliuzijoms, klysti, ypač srityje, susijusioje su ateities numatymu. Galite stipriai apsirikti prognozuodami tam tikrą baigtį tiek tvarkydami reikalus, tiek analizuodami asmeninius santykius. Nerizikuokite savo reputacija priimdami verslo, finansinius sprendimus, kitaip tariant, žiūrėkite, kur važiuojate, nes nuvažiuosite, kur žiūrite.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą