Palmiros horoskopas trečiadieniui, sausio 26 d.

Trečiadienis kiek dvilypis, kai norisi veržtis į priekį, daug nuveikti, pakeisti, bet įvykių paskubinti nelabai pavyksta. Vis dėlto būsite darbingi, tad galima imtis didelio užduočių kiekio, spręsti sudėtingas problemas veikloje. Kad ir kokie rūpesčiai slėgtų, pasistenkite į situaciją pažvelgti iš toliau, iš aukštesnių, bendresnių pozicijų. Tai padės jums teisingiau įvertinti save, savo veiklą, nueitą kelią apskritai. Verta pamėginti suvokti sėkmės bei pralaimėjimų, klaidų priežastis bei paieškoti būdų, kaip užkirsti kelią klaidų pasikartojimui, nesėkmėms.

Diena gera pertvarkymams, kad pasiektumėte naujų aukštumų. Tad verta paieškoti, kas nereikalinga, ko galima atsisakyti veikloje, o taip pat asmeniniame gyvenime.

Palanku mokytis naujų profesinių dalykų. Tinka kreiptis pagalbos, patarimo. Geras laikas profesinėms konsultacijoms.

Nepalankiausias metas, kai neverta skirti svarbių susitikimų, netinka ko nors prašyti, nepalanku mėginti taikytis – tarp 13 val. 15 min. ir 14 val. 55 min.

Trečiadienį 5 val. 6 min. Merkurijus, judėdamas atatupstas, sugrįš į Ožiaragio ženklą, kuriuo judės iki vasario 14 d. Kai Merkurijus Ožiaragyje, bendravimas tampa oficialesnis, labiau dalykiškas, racionalus, tad neišvengiamai ir santūrus. Dabar emocijos nebetrukdo protui, ir sprendimai priimami šalta galva. Kritiškiau imama vertinti svetima nuomonė. Greičiau išryškėja diletantiškumas. Tai geras laikas profesinių žinių gilinimui, dalykinių kontaktų užmezgimui ir plėtojimui.

Iš antradienio į trečiadienį buvo svarbūs tik tie sapnai, kuriuose regėjote artimus žmones, giminaičius. Sapnus reikėtų suprasti tiesiogiai. Blogai buvo sapnuoti mirusiuosius.

Blogas ženklas: susidurti su agresyviais naminiais gyvūnais, juolab nukentėti nuo jų – tai įspėjimas ne tik apie gresiančias nesėkmės, katastrofas, bet ir apie slaptą artimo žmogaus neapykantą, valgyti vištieną.

Geras ženklas: jei jums meilinsis svetimi šunys, katės – išties esate mylimi bei gerbiami savo artimųjų, jei ant jūsų užkristų paukščio plunksna – galima gera žinia ar susitikimas su senu draugu, rasti monetų, ypač herbu į viršų – sėkmingai išspręsite dabartines problemas, rasti veidrodžio šukę – išsisklaidys painiava.

Žvilgins į priekį: ketvirtadienis palankus bet kokiai veiklai, susitikimams, kelionėms; palankios spalvos – balta, alyvinė, raudona.

Avinas (03 21–04 20). Trečiadienį aplinkybes būsite linkę dramatizuoti dažnai be reikalo. Tad venkite ginčų bei neatsisakykite gautų pasiūlymų (atidėkite sprendimo priėmimą). Atsargiau važinėkite.

Jautis (04 21–05 20). Trečiadienį palanku spręsti seną konfliktą, ieškoti kelių taikymuisi. Siekite bendradarbiavimo, renkite, sudarinėkite svarbias partneriškas sutartis. Tiktų tvarkyti svarbius juridinius reikalus.

Dvyniai (05 21–06 21). Trečiadienį būkite atidesni, jei tektų užsiimti darbais, reikalaujančiais didelio meistriškumo, išmanymo. Dažniau konsultuokitės su žinovais. Taip pat pats laikas atlikti užvilkintus darbus, atsiteisti su skolininkais.

Vėžys (06 22–07 22). Trečiadienį nesižavėkite avantiūromis, nerizikuokite savo garbe. Nors dabartinis Vandenio metas Vėžiams gana įtemptas, tačiau ši diena sėkminga, – pavyks įgyti ryškią moralinę persvarą. Neblogas laikas rimtam pokalbiui su savo atžalomis.

Liūtas (07 23–08 22). Trečiadienį nieko rimto darbe nesiimkite. Būkite atidūs ir atsargūs, neprovokuokite pavyduolių. Nepasiduokite įkalbinėjimams, neklausykite apkalbų – turėkite savo nepriklausomą nuomonę.

Mergelė (08 23–09 22). Trečiadienį pavyks greitai ir sėkmingai sutvarkyti seną reikalą. Būkite atidūs bendraujant – galite išgirsti vertingą informaciją ar gerą pasiūlymą ir iškart neįvertinti, atsisakyti geros perspektyvos.

Svarstyklės (09 23–10 23). Trečiadienį labiau gilinkitės į reikalo esmę, aiškinkitės visas aplinkybes, studijuokite visus niuansus. Nesitikėkite greitos įvykių eigos, – galimi nenumatyti kliuviniai. Būkite atsargesni, apdairesni skolindami, investuodami pinigus – vargu ar jie greitai sugrįš.

Skorpionas (10 24–11 22). Trečiadienį būsite kupini jėgų bei ryžto, – verta tvarkyti susikaupusius reikalus, spręsti sudėtingas problemas, neatidedant jų kitoms dienoms. Vis dėlto nepervertinkite dabartinių galimybių, – galimi nenumatyti suvaržymai, kai reikalingas mokėjimas sustoti, išlaukti. Kreipkitės pagalbos į senus draugus.

Šaulys (11 23–12 21). Trečiadienį nesistenkite ką nors suprasti, išsiaiškinti – tik dar labiau susipainiosite bei sau nuotaiką sugadinsite. Nebendraukite su žmonėmis, kurie kelia susierzinimą, kurie siekia iš jūsų naudos. Svarbius reikalus bei susitikimus verta atidėti rytdienai.

Ožiaragis (12 22–01 19). Trečiadienis – gero persilaužimo metas, kai atrandami tinkami keliai tikslui pasiekti, – ko gero, tai bus jau praeiti, praminti, tik pamirši maršrutai. Beje, aplinkybės leis grįžti prie ankstesnių nepavykusių darbų ir juos perdaryti. Galite sulaukti bičiuliškos pagalbos.

Vandenis (01 20–02 18). Trečiadienį pats laikas pakovoti už pažeistus dalykinius interesus, pareikalauti to, kas jums priklauso iš vadovybės. Spręskite bendravimo nesklandumus su kolegomis. Palankus metas darbo sutarties koregavimui.

Žuvys (02 19–03 20). Trečiadienį suprasite, kad ne viskas taip blogai, bei rasite išmintingą būdą dabartinėms problemoms išspręsti. Gautus dalykinius pasiūlymus verta priimti. Jūsų įtaka įvykių eigai, aplinkinių apsisprendimui tampa reali.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą