Palmiros horoskopas penktadieniui, vasario 25 d.

Pasistenkite penktadienį nuo pat ankstyvo ryto elgtis ramiai, nesukeldami įtampos nei sau, nei aplinkiniams. Tai įtemptas metas, kai reikia sąmoningai stengtis sukurti komfortišką bendravimo atmosferą. Venkite ginčų bei santykių aiškinimosi. Labiau remkitės intuicija – tuomet pasieksite geresnių rezultatų. Reikalas tas, kad šiandien galimos keistos, keblios situacijos, kur logikos taisyklės bus sunkiai pritaikomos, net trukdys.

Geras metas kritiškai įvertinti savo veiklą, paieškoti silpnų vietų. Tinka baigti darbus, juos apibendrinti. Tačiau esminį dėmesį patartina skirti ne veiklai, o šeimai – būkite atidūs, kad dėl jūsų neatidumo neatšaltų santykiai su artimaisiais.

Nepalankus metas kompiuterių, kitokios vertingos elektros technikos, transporto priemonių įsigijimui.

Iš ketvirtadienio į penktadienį buvo svarbūs tik tie sapnai, kuriuose regėjote artimuosius, draugus. Suprasti sapnus reikėtų tiesiogiai. Blogai, jei mirusieji jus kvietė, gyrė, maitino, bet gerai, jei barė. Palanku buvo regėti arklius, pasagas – greitu laiku įveiksite dabartinę krizę.

Blogas ženklas: jei katė apdraskytų, šuo aplotų, valgyti paukštieną.

Geras ženklas: jei ant jūsų užkristų paukščio plunksna, jei kas netyčia vandeniu aplietų, rasti monetų.

Žvilgsnis į priekį: savaitgalis palankus ir reikalų tvarkymui, ir susitikimams su bičiuliais, nedidelėms kelionėms, šventimams; šeštadienį palanki raudona, balta, alyvinė, vengtina dusli žalia, gelsva; sekmadienį palanki žalia, vengtini ryškūs deriniai; pirmadienį palanki oranžinė, sidabrinė, vengtina ryškiai žalia.

Avinas (03 21–04 20). Penktadienį – akys marios: jums daug kas gražu, daug ko norisi! Jei sunkiai atsispiriate įvairioms pagundoms, suskubkite laiku užsimerkti. Ypač įsimylint ar perkant. Šiuo atveju saikas bus reikalingas. Tiesa, po 15 val. 30 min. kiek surimtėsite ir imsite racionaliau vertinti savo galimybes.

Jautis (04 21–05 20). Kad ir kas nutiks penktadienį, nesinervinkite – išeitis visada yra. Tereikia tik sustoti, nurimti ir pamėginti pasijuokti iš susidariusios situacijos. Na, o rytmečio problemos gali gana greitai išsirišti jau po 15 val. 30 min.

Dvyniai (05 21–06 21). Penktadienio rytmetys nesmagus – gali tekti keisti planus. Kad ir kas nutiktų, žinokite, kad jums visada padės draugai, artimieji – tik mokėkite parodyti, kaip juos vertinate, kokie jie jums brangūs. Stenkitės taikytis su aplinkiniais. Aktyviau spręskite bendravimo problemas – būtų puiku net su psichologu pasitarti.

Vėžys (06 22–07 22). Penktadienį dirbkite, bet geriau saviems, ne svetimiems. Vakarą būtinai skirkite antrajai pusei. Vienišiems nepatartina laiką leisti namuose – svetur galima perspektyvi romantiška pažintis.

Liūtas (07 23–08 22). Penktadienį iš esmės palanki diena, tiesa, jei ryte sugebėsite neįsivelti į ginčus su artimaisiais, bendradarbiais, klientais. Vis dėlto būsite žavūs. Tai padės jums išspręsti komplikuotą situaciją. Daugiau dėmesio skirkite vaikams. Antra dienos pusė palanki sveikatingumo procedūroms.

Mergelė (08 23–09 22). Penktadienį niekur neskubėkite. Ypač nereikėtų veržtis visus darbus nudirbti. Bent jau viršvalandžių darbe atsisakykite. Tai savotiško nusiraminimo, tylos laikas, kai verta brandinti idėjas. Na, o šeimai, namų darbams reikėtų rasti daugiau laiko – čia reikėtų suskubti, kol artimieji nepradėjo reikšti nepasitenkinimo. Vakaras palankus romantiškiems pasimatymams.

Svarstyklės (09 23–10 23). Penktadienį prisiminkite, kad žodis gydo! Ir tikrai rasite ką malonaus pasakyti kaimynui, bendradarbiui, artimam asmeniui. Stiprinkite dalykinius bei draugiškus ryšius, saitus su tais, kuriuos mylite.

Skorpionas (10 24–11 22). Penktadienį būkite dosnūs ir švelnūs, ypač savo artimiesiems. Juk viskas sugrįžta – kokybė daro kokybę. Tiesa, penktadienis nėra palankus svarbių finansinių sprendimų priėmimui. Vakaras palankus aplankyti giminaičius.

Šaulys (11 23–12 21). Penktadienis nuo ryto vers įsitempti bei skubiai spręsti naujai atsiradusią problemą... Būsite veiklūs, išradingi, vis dėlto šiandien svarbu daugiau susitelkti ties artimųjų interesais (ar sugebėsite taip pasistengti dėl šeimos, kaip stengiatės dėl draugų?).

Ožiaragis (12 22–01 19). Penktadienis puikiai tinkamas poilsiui (jį tikrai esate užsitarnavę), o darbai tegu palaukia. Na, o šiandien tiesiog svajokite, džiaukitės savo namais, šeima. Vakaras puikus romantiškai vakarienei prie žvakių su mylimu asmeniu, artimaisiais.

Vandenis (01 20–02 18). Penktadienį nuo ryto galimos nenumatytos kliūtys, gresia planų suirimas. Vakaras palankus susitikti su šeimos draugais.

Žuvys (02 19–03 20). Nors penktadienį būsite darbingi bei kovingi, tačiau verta užsiimti ne dalykiniais reikalais, o artimųjų problemų sprendimu. Jums tikrai pavyks jiems padėti. Vakaras palankus pasikviesti senus šeimos bičiulius pasisvečiuoti.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą