Palmiros horoskopas šeštadieniui, kovo 13 d.

Šis savaitgalis – takoskyra. Baigėsi per mėnesį susikaupę rūpesčiai, problemos, ir prasideda naujas etapas!

Šeštadienis svajingas, tylus. Šią dieną verta pasidovanoti sau asmeniškai. Naudinga daugiau laiko praleisti vienatvėje, būti gamtoje. Pirma dienos pusė kupina nusiraminimo, susitaikymo nuotaikų. Tai idealus laikas atsiprašymams, taikymuisi, santykių harmonizavimui. Jaunatis stos 12 val. 21min, kai verta pasvajoti apie geidžiamus dalykus, kurti ateities viziją – ir ji taps lengviau įgyvendinama.

Diena palanki ugdyti atjautos jausmą. Pasistenkite neatlyginamai kam nors padėti.

Iš penktadienio į šeštadienį buvo svarbūs tik sapnai, regėti per saulėtekį. Puiku, jei skraidėte, jei girdėjote savo vardą. Blogai kristi, plaukyti valtimi, medžius kirsti.

Blogas ženklas: sutikti juodą katiną, jei drabužis praplyštų, daug plaukų išsipeštų, vandenį ant kelių užsipilti.

Geras ženklas: jei vardu gatvėje pašauktų, jei išėjus iš namų pūstų vėjas į nugarą.

Avinas (03 21–04 20). Šeštadienis kupinas prisiminimų, nostalgijos – galite sulaukti atgarsių iš užmirštos praeities. Diena suteiks vilties – pasiduokite svajonių valdžiai...

Jautis (04 21–05 20). Šeštadienį bendravimas su senais gerais draugais nuramins, padės rasti išeitį jus varginančiu klausimu.

Dvyniai (05 21–06 21). Jei pavyktų šeštadienį su savo šefu ar įtakingu asmeniu pasikalbėti, nemažai laimėtumėte – ilgam stabilumą užsitikrintumėte.

Vėžys (06 22–07 22). Šeštadienis palankus bendravimui su tais žmonėmis, kuriuos laikote savo mokytojais. Galite išgirsti išganingų patarimų.

Liūtas (07 23–08 22). Šeštadienį verta analizuoti nesutarimų priežastis, paieškoti savo klaidų.

Mergelė (08 23–09 22). Šeštadienį skirkite sutuoktiniui – tai metas, kai bus lengva vienas kitą išgirsti, suprasti, atsiprašyti, nusileisti.

Svarstyklės (09 23–10 23). Šeštadienį jausitės ramūs, stiprūs ir reikalingi. Jums nestigs įkvėpimo dirbant, tvarkantis.

Skorpionas (10 24–11 22). Džiugus šeštadienis – svarbi problema gali išsispręsti palankiai, nors ir ne visai suprantamu būdu. Tądien gali užsimegzti ilgalaikis romantiškas ryšys.

Šaulys (11 23–12 21). Šeštadienį geriausia praleisti namie su artimaisiais.

Ožiaragis (12 22–01 19). Šeštadienio naujienos, pokalbiai su bičiuliais, giminaičiais gerai nuteiks.

Vandenis (01 20–02 18). Šeštadienis palankus ką nors nupirkti artimiesiems, įteikti dovaną brangiam asmeniui. Geras laikas labdarai.

Žuvys (02 19–03 20). Šeštadienio Jaunaties sprendimai itin svarbūs – jie lems ne tik šį mėnesį, bet ir visus metus (ypač, jei gimtadienis išpuola šiomis dienomis).

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą