Palmiros horoskopas trečiadieniui, kovo 16 d.

Nuo trečiadienio prasideda paskutinės penkios Žuvų, ženklo, užbaigiančio Zodiako ratą, dienos, kurios siejamos su susikaupimu, su didžiulio veiklos ciklo užbaigimu. Tai bus gana prieštaringas laikas – pakilus pilnaties metas įkvėps energingiems veiksmams, tačiau šios dienos nebus tinkamos nei kažką iš esmės naujo pradėti, nei linksmintis. Senovės persai jas vadino Raudų dienomis, simboliškai siejamomis su Aukso amžiaus pabaiga, su Rojaus praradimu. Skirkite šias dienas atsisveikinimui su praeitimi – nesigailėkite to, kas praėjo.

Vis dėlto trečiadienis iki pavakarės palankus svarbių reikalų tvarkymui. Tiks pradėti ir kažką naujo, tiesa, jei tam esate gerai pasirengę, jei tuo kažkada jau užsiėmėte ir tai yra tiesiog pamirštas senas reikalas.

Vakaras sudėtingas: nuo 15 val. 53 min. prasideda kritinis pilnaties metas pagal Mėnulio kalendorių. Bus svarbu likti ramiems, taikiems, atlaidiems, vengti kritikos, priekaištų, santykių aiškinimosi. Tai nebus tinkamas laikas šventimams, pramogavimui, romantiškiems pasimatymams.

Iš antradienio į trečiadienį gerai buvo sapne praustis, švarų vandenį regėti – tai išsivalymas, pasveikimas. Blogai buvo kur nors važiuoti.

Blogas ženklas: vandenį išlieti, dažnai tą pačią pasikartojančią melodiją išgristi.

Geras ženklas: rasti auksinės spalvos monetų; jei kas nors pašauktų gatvėje.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis – įtemptas pilnaties metas, tinkamas skubių reikalų tvarkymui.

Avinas (03 21–04 20). Šiandien būkite tikslūs ir atsargūs, ypač dalykiniuose reikaluose. Dėl pastabų, ypač nuo pavakarės išgirstų, nepykite – dabar sutuoktinis bei aplinkiniai (ypač šefas, bendradarbiai, klientai) pastebės ne tik jūsų nuopelnus, bet ir trūkumus.

Jautis (04 21–05 20). Nors trečiadienis jums sėkmingas, turite vengti avantiūrų finansiniuose, verslo dalykuose. Pasistenkite įvykdyti duotus pažadus vaikams, taip pat mylimam žmogui, labiau pasidomėkite jų reikalais.

Dvyniai (05 21–06 21). Pasistenkite labiau susitelkti ties šeima – dalykiniai rūpesčiai palauks. Venkite rimtų pokalbių darbe su vadovybe, nesiimkite atsakingų užduočių. Mažiau žadėkite. Patartina anksčiau eiti ilsėtis.

Vėžys (06 22–07 22). Geriau apgalvokite savo žodžius – jums teks už juos atsakyti. Pasistenkite kuo daugiau nuveikti, kad mažiau tektų atidėti rytdienai. Tai sėkmės metas – imkitės jums siūlomų dalykų. Palankūs susitikimai, susitarimai su žmonėmis iš toli. Palankus metas ieškantiesiems darbo užsienyje.

Liūtas (07 23–08 22). Šiandien nuojauta pasiteisins – būkite atidūs vidaus balsui ir teisingai susiorientuosite, kaip spręsti finansines problemas, sėkmingiau sutvarkyti piniginius, turtinius reikalus. Tinka apgalvojus skolintis, imti kreditą. Būkite atidesni sutuoktinio poreikiams ir nesiimkite vakare aiškintis santykių.

Mergelė (08 23–09 22). Sėkminga diena: būsite stiprūs, savo entuziazmu uždegsite bei palenksite savo pusėn tiek artimuosius, tiek svetimus. Tiesa, rizikingų dalykų nesiimkite, nieko nedarykite įpykę, susinervinę. Itin apdairūs turėtumėte būti įsipareigodami piniginiuose – turtiniuose reikaluose.

Svarstyklės (09 23–10 23). Trečiadienis liūdnokas – nesiimkite sunkių, sudėtingų darbų ir raskite laiko ramiam poilsiui šeimos rate. Nieko naujo nepradėkite. Atsisakykite bendravimo su jums nemaloniais asmenimis. Mažiau klausykite, kas ką šneka – jums tai pakenks.

Skorpionas (10 24–11 22). Šiandien ieškokite bendraminčių. Pamėginkite naujai įvertinti save, savo santykius su artimaisiais, draugais, pagaliau savo nuopelnus dalykinėje veikloje. Atsiribokite nuo to, kas laikina bei kasdieniška ar įprasta.

Šaulys (11 23–12 21). Trečiadienis iki pavakarės tinkamas įvairiai veiklai. Tik nepraraskite savitvardos bei sveikos nuovokos, kai tvarkysite jums svarbų reikalą. Mokėkite prieš šefą pripažinti savas klaidas ir nebūkite per griežti artimiesiems.

Ožiaragis (12 22–01 19). Jūsų teisėti reikalavimai bus išgirsti bei įvertinti vadovybės. Tai palankus metas – moralinė persvara jūsų naudai. Tinkama diena susitikimams su užsieniečiams, susitarimų su jais tvirtinimui.

Vandenis (01 20–02 18). Nelengva diena – gali tekti atsakyti už kitus, net jei asmeniškai būsite niekuo dėti. Jūsų kišenei tai irgi pavojingas laikas – turėkite pinigų bendradarbių labui paaukoti, sutuoktiniui paremti ar netikėtai baudai sumokėti. Bet kokiu atveju, tai gera proga labdaringam gestui.

Žuvys (02 19–03 20). Trečiadienis tinkamas plėsti bendradarbiavimą, pasirašinėti svarbius dokumentus. Pasistenkite geriau suprasti kitus, tuos, su kuriais tenka dirbti, gyventi bei dalintis kasdieniniais rūpesčiais, džiaugsmais. Nepirškite savo nuomonės sutuoktiniui, dažniau patys nusileiskite.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą