Palmiros horoskopas ketvirtadieniui, kovo 31 d.

Ketvirtadienis – nelengvas Mėnulio mėnesio pabaigos metas, kai nėra iš ko rinktis. Nepersitempkite, nieko naujo nesiimkite, nors gali apimti entuziazmas, poreikis kažką svarbaus nuveikti. Deja, nieko naujo šiandien pradėti netinka – Mėnulio mėnesio pabaiga, tad taupykite jėgas ir atidėkite naujų idėjų įkarštį savaitės pabaigai ar kitai savaitei. Tai kritinis laikas, kai viskas ima nepatikti, atrodyti blogai, ydingai. Vis dėlto pasistenkite susitvardyti ir nepasakyti to, ko nereikėtų.

Pasistenkite šiandien labiau atsiriboti nuo aplinkinių, nesivadovaukite svetima nuomone. Derėtų paisyti nuojautų – jei įtarsite kažką negero, nerizikuokite. Ne laikas ir jokių santykių aiškinimuisi, nors gali apimti poreikis iš naujo įvertinti santykius, prisiminti (bei priminti) visas nuoskaudas... Ir nors pakaks nepasitenkinimo, tačiau šios dienos santykių aiškinimasis – aklavietė: jokių perspektyvų.

Nepalanku tvarkyti piniginius, turto reikalus, pasirašinėti dokumentus, susitarimus. Netinka ir žodžiu įsipareigoti, taip pat užmegzti pažintis (romantiškas – itin).

Patartina vegetariška iškrovos dieta. Derėtų bent prieš miegant uždegti žvakę (gerai su ja apeiti namus). Patartina eiti anksčiau ilsėtis.

Sapnai iš trečiadienio į ketvirtadienį pranašiški. Gerai buvo sapnuoti grybus, žuvį, paukščius, valgyti vaisius. Blogai – ugnį, gyvates.

Blogas ženklas: ką nors nuliūdinti, sudaužyti stiklą, sagą pamesti.

Geras ženklas: dažnai nustebti, apsidžiaugti, jei jums pokštą iškrėstų.

Žvilgsnis į priekį: penktadienį palankios neryškios spalvos.

Avinas (03 21–04 20). Ketvirtadienį pasistenkite viską vertinti sąmoningai, ramiai. Nepagalvoję nieko nesiimkite. Galite būti labiau agresyvūs, tačiau kovos pradėti irgi netinka.

Jautis (04 21–05 20). Ketvirtadienį pasistenkite nieko nesupykdyti bei nesukelti nereikalingų įtarimų. Geriausia šiandien vengti bendravimo: būsite gana pasiduodantys įtaigai bei pernelyg atviri neigiamai aplinkos įtakai. Daugiau laiko praleiskite savo namuose.

Dvyniai (05 21–06 21). Ketvirtadienį vienintelės palankios permainos – tai atsisakymas kažko žalingo, stabdančio jūsų progresą. Svarbių sprendimų priėmimą atidėkite rytdienai.

Vėžys (06 22–07 22). Galite būti neobjektyvūs savo šefui ir jūs patys, ir jis jums, tad geriau nevertinti dabartinės situacijos darbe bei neaptarinėti jums svarbaus klausimo. Net geri pasiūlymai, gauti ketvirtadienį, bus tušti – tai verta svarstyti kitą dieną. Būkite pakantesni artimiesiems.

Liūtas (07 23–08 22). Ketvirtadienį, net jei jums pasirodys, kad viskas gerai, svarbaus reikalo tvarkyti netinka – galite jį sugadinti. Specialiai pasigilinkite į savo veiklos trūkumus – šiandien bus naudinga tik su problemomis kovoti.

Mergelė (08 23–09 22). Šiuo metu sau nekelkite aukštų reikalavimų – galite persitempti. Ketvirtadienis itin sudėtingas – gali pablogėti savijauta, dingti giedra pavasario nuotaika, sutrikti reakcija, net pristigti kantrybės, savitvardos. Nervinsitės dažniau be pagrindo, tuo išties pablogindami situaciją.

Svarstyklės (09 23–10 23). Ketvirtadienį verta atsiriboti nuo išorinio pasaulio. O teisti išvis nereikėtų – nieko (ypač savo sutuoktinio, mylimo žmogaus). Ir tai jums leis ne tik nusiraminti, bet ir išsitiesti ateityje bei pajudėti teisinga linkme.

Skorpionas (10 24–11 22). Ketvirtadienis sudėtingas – galite greičiau pavargti, prarasti dėmesingumą, reikalingą atsargumą. Dėl to galimi nesusipratimai darbe, įvairios traumos, avarijos. Labiau pasaugokite sveikatą. Palankios iškrovos dietos.

Šaulys (11 23–12 21). Ketvirtadienį nesiveržkite į priekį – ko taip norisi šiandien, atidėkite rytdienai. Net jei viskas seksis, nieko rimto nesiimkite – tai vienaip ar kitaip ateityje sužlugs.

Ožiaragis (12 22–01 19). Ketvirtadienį reikia išlaukti. Kol kas pasistenkite susitaikyti su esama padėtimi. Nepasiduokite liūdesiui – jūsų rezervai didesni, nei dabar manote. Tinkamas laikas esminiam tvarkymuisi namuose. Verta išnešti nebereikalingus daiktus. Būkite atidesni tėvams, padėkokite jiems.

Vandenis (01 20–02 18). Ketvirtadienį geriau dažniau patylėti – žodžio magija bus galinga, tačiau sunkiai kontroliuojama: išskris žvirbliu, grįš jaučiu. Būkite atidesni su dokumentais, pinigais. Atsargiau kelyje. Pasisaugokite apgavikų, sukčių, melagių, vagių.

Žuvys (02 19–03 20). Ketvirtadienį ne viskas taip paprasta, kaip atrodo ar bandoma įrodyti. Ieškokite užslėptų trūkumų, nematomų silpnų vietų, ypač jei norite išsiaiškinti savo nuostolių bei jėgų praradimo priežastis. Netinkamas laikas susitarimams, sandoriams.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą