Laikas puikus sukčiams, melagiams, avantiūristams

Tai fatališkas laikas po Mėnulio užtemimo, kai itin svarbu likti ramiems, siekti atleisti, susitaikyti. Geranoriškumas – šios dienos pagrindas. Ne laikas aiškintis santykius, reikšti pretenzijas, veltis į konfliktus. Tiesa, netiks tvarkyti svarbių reikalų ar pradėti ką nors nauja, tvirtinti reikšmingų sutarčių – net nepastebėsite, kaip apsigausite, suklysite ar patys ką nors apgausite. Painiavos, nesusipratimų, įvairių fantazijų pakaks, ir atskirti, kas gera, o kas bloga, nebus paprasta. Tad bus lengva ką nors sužlugdyti, sugadinti, sunaikinti, ir tai vyks nepastebimai, be blogos valios. Liūdna, bet geri norai nebūtinai nuves suplanuoto rojaus link.  Beje, šis laikas po užtemimo puikus sukčiams, melagiams, avantiūristams – jie atrodys patikimi, o jų kalbos skambės įtikinamai.

Vakar 15 val. 39 min. Merkurijus įėjo į Vandenio ženklą ir juo judės iki vasario 2 d. Mąstymas tampa paradoksalesnis (bet griežtai logiškas), elgesio, bendravimo stilius – ekstravagantiškas. Kyla originalių sumanymų, avangardinių idėjų. Stiprėja poreikis rasti tikrų draugų, bendraminčių. Nors bendravimas aktyvėja, tuo pat metu įgyjama ir daugiau savarankiškumo, vidinės nepriklausomybės. Puikus metas intelektualiai veiklai, palanku studijuoti astrologinę, okultinę literatūrą.

Iš trečiadienio į ketvirtadienį geriausia nieko nesapnuoti. Bet kokie sapnai – tiek geri, tiek blogi – susiję su įspėjimais apie gresiančias apgaules, nelaimes.

Blogas ženklas: įsidurti iki kraujo, įsipjauti, jei namuose tinkas imtų trupėti ar automobilio, motociklo, dviračio padanga prakiurtų. 

Geras ženklas: rasti monetų herbu į viršų, smulkių, aštrių metalinių daikčiukų.

Žvilgsnis į priekį: penktadienis nepalankus svarbiems dalykiniams reikalams tvarkyti, dokumentams tvirtinti; patartina nešioti žalsvų tonų drabužius.

Avinas (03 21–04 20). Galimos ne itin malonios staigmenos, vis dėlto sugebėsite rasti greitą ir tinkamą išeitį. Draugais, padėjėjais labai nepasikliaukite – jie gali suklaidinti, supainioti ir komplikuoti planus. Ar esate sąžiningi, gali patikrinti mylimas asmuo.

Jautis (04 21–05 20). Ne pati geriausia diena tvarkyti skubius reikalus – tuščiai laiką sugaišite. Nusivylimai laukia tų, kurie pervertina savo galimybes ir yra pernelyg daug užsibrėžę. Nepatartina tvarkyti piniginių, taip pat su nekilnojamuoju turtu, kraustymusi į kitą vietą susijusių reikalų.

Dvyniai (05 21–06 21). Nesigailėkite dėl to, kas praėjo, – galvokite apie ateitį! Ir mažiau svajokite – viskas, kas nerealu, bus nuostolinga. Tardamiesi, žadėdami būtinai įvertinkite, ar tikrai galėsite tai įgyvendinti. Atidžiau kelyje. Pasisaugokite vagių ir liežuvautojų. Tai – netikusi diena.

Vėžys (06 22–07 22). Neverta vaikytis tiesioginės konkrečios naudos – bus sunku tinkamai susiorientuoti tvarkant finansinius klausimus, galite pervertinti ir savo galimybes. Neatidumas sutuoktinio poreikiams, ypač jausmams, atsieis brangiai.

Liūtas (07 23–08 22). Nors įtaka iš šalies dažniausiai bus žalinga, ir savimi pasikliauti rizikinga. Pirmas įspūdis, staigūs, ūmūs sprendimai dažniausiai bus klaidingi, tad svarbiausia bus neskubėti ir tikrinti jus pasiekiančią informaciją. Nerizikuokite savo reputacija bei sveikata ir mažiau įtarinėkite mylimą žmogų.

Mergelė (08 23–09 22). Galite pasijusti sukaustyti šios dienos naujienų, susiklosčiusių aplinkybių darbe, namie. Ir taip bus iš tiesų, jei iškart sureaguosite, imsitės kokių nors veiksmų. Dabar svarbu atsitraukti nuo visko ir ramiai palaukti. Emocijos turi nurimti, tik tada rasite racionalesnį ir priimtinesnį sprendimą.

Svarstyklės (09 23–10 23). Netikėti likimo kaprizai gali sugriauti tai, kas buvo stabilumo, džiaugsmo pagrindas. Vis dėlto jei šiandien neskubėsite nieko spręsti ir viską atidėsite, situacija išsispręs jūsų naudai. Netikėkite įtakingų asmenų pažadais, labai nepasikliaukite draugais.

Skorpionas (10 24–11 22). Galimi nusivylimai bei nuoskaudos, nors jumis irgi gali būti nepatenkinti aplinkiniai, ypač šefas arba tėvai. Būkite itin atidūs atlikdami savo užduotis – galite padaryti klaidų, kurios pridarys nuostolių. Patartina nepriimti svarbių sprendimų dėl šeimos reikalų, ne laikas įsipareigoti darbe.

Šaulys (11 23–12 21). Galite nepastebėti apgaulės ar pavojaus, ypač jei bendrausite su įtakingais ar mažai pažįstamais asmenimis, užsieniečiais arba dalykiniais partneriais. Tiesa, ir patys save galite suklaidinti, norimus dalykus įžvelgdami ten, kur jų nėra (ypač tai aktualu širdies reikaluose).

Ožiaragis (12 22–01 19). Būsite linkę į neobjektyvius vertinimus: arba nejausite pavojaus, arba be reikalo nerimausite. Darbe būkite itin atidūs su gaunama informacija, dokumentais, taip pat instrumentais. Mažiau vilkitės naudos ir sėkmės iš gautų pasiūlymų.

Vandenis (01 20–02 18). Nieko rimto nesiimkite – tai geras laikas teoriniam problemų sprendimui, bet ne praktiniams veiksmams. Būkite nuoširdesni su sutuoktiniu, be reikalo neįtarinėkite. Ne laikas aiškintis santykius.

Žuvys (02 19–03 20). Nesusipratimų, apmaudžių apsirikimų metas. Atsakingus, pavojingus darbus, sudėtingą kelionę vertėtų atidėti. Nesinervinkite ir nepykite dėl niekų, ypač ant kolegų. Artimuosius irgi būsite linkę neteisingai kaltinti. Labiau pasaugokite sveikatą.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą