Logika šiandien ne visada bus pritaikoma

Gana nervingas metas, ypač tiems, kurie mėgsta galvoti (arba yra priversti tai daryti). Tai nemenkos painiavos laikas, kai baisu sužinoti tiesą, tad ir neįmanoma užimti teisingos, objektyvios pozicijos. O informacijos stigs ne tik dėl įvairių baimių – tiesiog būsime gana išsiblaškę, tad ne viską girdėsime, nepastebėsime išties reikalingų dalykų. Klaidos dažniausiai bus daromos dėl skubėjimo, paviršutiniškumo, nesugebėjimo nuodugniai ištirti reikalą. Nepatartina šiandien kurti atsakingų planų – jie gali būti pernelyg utopiniai. Ir nemėginkite slėpti tiesos, kad ir kas nutiktų – tai dar labiau apsunkins reikalą. Beje, būsite linkę be pagrindo kitus kritikuoti, tad prieš peikdami prisiminkite, kad aplinkiniuose pirmiausia mums nepatinka mūsų pačių ydos.  Įsidėmėkite, kad svarbiausi dalykai bus nutylimi, tad tiesiogine žodžių prasme nepasikliaukite. Tvarkydami reikalus labiau remkitės intuicija, tuomet pasieksite geresnių rezultatų: logika šiandien ne visada bus pritaikoma, o kartais net trukdys. Geras metas kritiškai įvertinti savo veiklą, paieškoti silpnų vietų. Šiandien tinka atnaujinti senas pažintis, o užsimezgusios naujos gali būti tik susitikimas su tais, kurie buvo su mumis senuose gyvenimuose.

Puiku, jei iš trečiadienio į ketvirtadienį nieko nesapnavote, – beveik visi sapnai buvo įspėjantys apie nelaimes, ligas, netektis. Gerai buvo nebent praustis, švarų vandenį regėti – tai išsivalymas, pasveikimas.

Blogas ženklas: nuskinti gėlę, jei namuose gėlė nuvystų, pasisavinti pamestą daiktą, atsakyti prašantiesiems, ką nors įskaudinti, sugrįžti išėjus. 

Geras ženklas: ką nors pamesti (išvengsite gresiančių nemalonumų), gauti gėlę dovanų, jei namuose gėlė išsiskleistų, jei paukščio plunksna užkristų.

Žvilgsnis į priekį: penktadienis palankus imtis spręsti finansines problemas; tinkamos spalvos – balta, auksinė, raudona, vengtinos – juoda, mėlyna.

Avinas (03 21–04 20). Galite netekti ne tik jėgų, bet ir viltį prarasti. Tačiau tai laikinos blogos nuotaikos, dėl kurių pasistenkite nesugadinti artimiesiems nuotaikos. Pasisaugokite vagių, sukčių bei melagių. Vakaras bus smagesnis.

Jautis (04 21–05 20). Nepykite – daug kam stigs optimizmo, objektyvumo. Taps svarbu nekritikuoti ir neteisti, nors sutuoktinis, partneriai, net draugai vis primins jūsų trūkumus, klaidas. Mažiau žadėkite ir nerizikuokite kelyje.

Dvyniai (05 21–06 21). Gali pablogėti nuotaika, sveikata. Pasistenkite užsiimti tik jums maloniais dalykais, nebendrauti su piktais, kerštingais, ypač pavydžiais žmonėmis. Daugiau laiko pabūkite vieni su savimi, pamąstykite apie nueitą kelią, senus draugus, dalykus, kurių kadaise mokėtės.

Vėžys (06 22–07 22). Diena nebus sunki, bet atsakingų darbų nesiimkite. Netinkama proga demonstruoti savo šaunumą, rizikuoti turtu, garbe ar mylimo žmogaus (sutuoktinio) pasitikėjimu. Vaikai gali apgauti.

Liūtas (07 23–08 22). Reikalams tvarkyti, kelionėms diena visai netinkama. Tiesa, namie irgi galite jaustis nekaip – bus nelengva rasti sau vietą, nusiraminti. Vis dėlto vakaras po 16 val. – jau smagesnis. Neatsisakykite kvietimų į svečius – laukia malonios staigmenos.

Mergelė (08 23–09 22). Galite gauti įdomių dalykinių pasiūlymų, tačiau neskubėkite džiaugtis – jie nebus nei pelningi, nei kitaip naudingi. Būkite atsargesni su mažai pažįstamais asmenimis, ypač transporte, viešosiose vietose.

Svarstyklės (09 23–10 23). Apgaulingos naudos laikas, kai viskas atrodo geriau, nei yra iš tikrųjų. Nerizikuokite pinigais, būkite atidūs, kad nepablogintumėte neapgalvotais žodžiais santykių su partneriais, artimaisiais, mylimu asmeniu.

Skorpionas (10 24–11 22). Nepasiduokite provokacijoms, nesileiskite užvaldomi įniršio ar euforijos. Venkite karštakošiškų kraštutinių sprendimų ir bet kokių rizikingų situacijų.

Šaulys (11 23–12 21). Stebėkite jus supančius žmones, draugus – mėginkite suvokti, su kuo ne pakeliui. Tiesa, santykių aiškintis nederėtų. Stiprinkite ryšius su tais, kurie jus remia, palaiko. Saugokite finansines bei romantiškas paslaptis, ypač vakare.

Ožiaragis (12 22–01 19). Mažiau planuokite – pagalba (kaip ir nesėkmė) ateis iš ten, iš kur nesitikėsite, o reikalai gali pakrypti nenumatyta linkme. Galima nelaukta išdavystė, apgaulė. Vakarą geriausia praleisti namie.

Vandenis (01 20–02 18). Dėl šios dienos klaidų, rizikingų veiksmų galite netekti šefo pasitikėjimo. Tai gali pakenkti ne tik uždarbiui, bet ir karjerai, tad užduotis atlikite kuo atidžiau. Būkite dėmesingesni artimiesiems, mylimam žmogui – dažniau nusileiskite.

Žuvys (02 19–03 20). Nereikėtų mėginti nieko aiškintis, suprasti, juolab kitiems paaiškinti. Nebūkite patiklūs bendraudami su tais, kurie sakys, kad žino, ką daryti, kur eiti. Atsargiau kelyje. Apgaulės labiau tikėtinos per žmones iš toli.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą