Palmiros horoskopas penktadieniui, rugsėjo 16 d.

Penktadienį nieko naujo nesiimkite – gerai baigti didesnį darbų etapą. Tai painiavos metas. Nesiimkite nieko svarbaus ar atsakingo. Kad ir kuo užsiimsite, stigs susikaupimo, atidos. Atidžiau tikrinkite gaunamą informaciją – galite susidurti su paskalų nešiotojais. Bus nepalanku ir tvarkyti piniginius, turto reikalus. Nepalanku skolintis, imti kreditą, tvarkyti draudimo reikalus.

Nesivelkite į ginčus, konfliktus. Nesiaiškinkite santykių – nei darbe, nei namie. Itin nepalanku reikšti pretenzijas antrajai pusei dėl meilės, gal pinigų (skanaus maisto, grožio namų erdvėje ir t.t.) stygiaus.

Nepalankus metas šventimams, pramogavimui, romantiškiems pasimatymams, juolab naujų pažinčių užmezgimui.

Išaugs apsinuodijimų, nelaimingų atsitikimų (ypač prie vandens) tikimybė.

Sapnai iš ketvirtadienio į penktadienį galėjo būti susiję su neigimais praeities prisiminimais, o svarbūs tuomet, jei sapnas buvo nespalvotas ar girdėjote aiškius žodžius, konkrečius pamokymus. Gerai buvo girdėti muziką – globa, apsauga, skaityti knygą – geros permainos. Blogai knygas plėšyti, deginti. Atidaryti duris – naujos pažintys. Kur nors skubiai eiti, bėgti, važiuoti – gresia vagystės, apgaulės, pavojai.

Blogas ženklas: jei laikrodis nukristų, sudužtų – nelaimė, netektis, jei akmuo iš žiedo iškristų – galima liga, nesėkmė, nužiūrėjimo požymis, jei virš jūsų netikėtai šviesa įsižiebtų, netyčia indą, veidrodį sudaužyti – nusivylimas savo gyvenimu, nesantaika su artimaisiais, jei nuolat šviesa išsijungtų.

Geras ženklas: jei laikrodis sustotų – negero periodo jūsų gyvenime pabaiga, jei drabužis suplyštų, sagą pamestumėte – atsikratysite to, kas jums trukdo gyventi, jei rasite papuošalą su akmeniu, laikrodį – paimkite, tai jums skirtas amuletas.

Žvilgsnis į priekį: savaitgalis džiugus ir palankus įvairiems susitikimams, šventimams; šeštadienį palanki tamsiai raudona; sekmadienį patartini raudoni, rožiniai atspalviai, vengtina žalia; pirmadienį palankūs pasteliniai tonai, vengtinos ryškios spalvos.

Avinas (03 21–04 20). Penktadienis nebus komplikuotas, jei reikalus tvarkysite ir dirbsite savarankiškai bei nesivelsite į santykių aiškinimąsi. Ne laikas reikalauti jums priklausančių pinigų ar kelti ultimatumus savo porai. Tikrinkite gaunamą informaciją – galite tapti „sugedusio telefono“ auka.

Jautis (04 21–05 20). Kas penktadienį jaudins, ko itin norėsis, gali būti netikra. Tai klaidingų sprendimų metas, netinkamas svarbioms finansinėms operacijoms, sandoriams. Nepriekaištaukite sutuoktiniui, nesiaiškinkite šeimos biudžeto.

Dvyniai (05 21–06 21). Penktadienį nepasiduokite provokacijoms – tai gali užkirsti kelią sėkmei reikaluose. Nesunaikinkite impulsyvumu to, ką jau esate pasiekę.

Vėžys (06 22–07 22). Penktadienį dėl nesuprantamų aplinkybių planai gali suirti ir tekti užsiimti visai kitais reikalais. Derėtų saugoti savo turtą bei sveikatą. Patartina anksčiau eiti ilsėtis – viešnagėms, pramogavimui ne pats geriausias laikas.

Liūtas (07 23–08 22). Penktadienį nieko svarbaus nesiimkite – šios dienos ketinimai, nauji sumanymai bus tušti. Darbe mokėkite laiku nusileisti, nieko nereikalauti, pasistenkite išvengti įtampos su vadovybe bei kolektyvu.

Mergelė (08 23–09 22). Penktadienį problemos dėl per didelio nervingumo, ambicingumo, šeimos valios, o taip pat vadovybės, valdininkų nuomonės nepaisymo. Gali paaiškėti slapti trūkumai veikloje.

Svarstyklės (09 23–10 23). Penktadienis – neblogas laikas, jei remsitės tik į save ir iš kitų naudos ar bent jau sveikos nuovokos nesitikėsite. Diena nėra tinkama rizikuoti pinigais.

Skorpionas (10 24–11 22). Penktadienį nepraraskite atidumo, budrumo dirbant, bendraujant su svetimais žmonėmis bei sutuoktinio draugais. Pasisaugokite, kad nebūtumėte įtraukti į kompromituojančius reikalus.

Šaulys (11 23–12 21). Penktadienį nesistenkite atkaklumu ko nors siekti. Nors tądien reikėtų derintis prie savo partnerių nuomonės, geriau likti prie savų įsitikinimų.

Ožiaragis (12 22–01 19). Penktadienį, nors darbų pakaks, stengtis visus įveikti ar skubėti vis vien nepatartina. Su mylimu žmogumi nebūkite labai dalykiški bei reiklūs.

Vandenis (01 20–02 18). Penktadienis džiugesnis, tačiau nebūkite lengvabūdiški, nesižavėkite avantiūromis. Mėginkite suvokti, kaip jumis manipuliuoja kiti (ypač darbe), kur jūsų silpniausios vietos profesinėje veikloje.

Žuvys (02 19–03 20). Penktadienį nenorėkite greitų rezultatų – tai ilgo kelio pradžia. Vis tik gera pradžia – pusė darbo. Dabar itin svarbu, kad viską atliktumėte kaip galima kokybiškiau. Deja, šios dienos klaidos ilgam pakenks.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą