Palmiros horoskopas šeštadieniui, sausio 29 d.

Savaitgalis bei pirmadienis – ne tik Mėnulio mėnesio, bet ir Jaučio metų pabaiga, kai dera peržvelgti metų eigą, kažką taisyti, tvarkyti, ką netikusiai per metus atlikome.

Šeštadienis permainingas, ir gana sudėtingas vyrams, tačiau moterims ši diena bus sėkmingesnė. Mažiau planuokite, būkite pasirengę netikėtumams. Diena tinkama gilinimuisi į asmenines problemas, įvairioms vidinio valymosi praktikoms bei ritualiniam savo namų valymui, gynimui. Tiktų kažką remontuoti namuose. Tiktų pakoreguoti ir namų išplanavimą, baldų išdėstymą – dabar itin klius tai, kas trukdo laisvai judėti, patogiai dirbti ar bendrauti su artimaisiais, draugais. Gerai imtis kažkada užmestų, nepavykusių ar atidėtų darbų.

Išorinis pasaulis šiuo metu bus gana agresyvus – pasistenkite išvengti neprivalomo bendravimo, neįsivelti į dalykus, kurie jūsų neliečia: jums gali būti užkrauta atsakomybė už svetimus nelabai švarius darbelius. Mokėkite nepasiduoti kitų įtakai, rinkitės, su kuo bendrauti, – venkite jums nemalonių žmonių.

Diena tinkama išvykoms, tiesa, būkite atidesni kelyje. Išaugs avarijų tikimybė.

Būkite atsargesni su kompiuteriu, elektros prietaisais.

Asmenys, turintys silpną širdį, turi labiau save pasaugoti. Gali būti jautresnės akys. Labiau tikėtinos kojų, nugaros traumos.

Šeštadienį 10 val. 47 min. Venera pradėjo judėti tiesiai Žemės stebėtojo atžvilgiu. Šis tiesusis arba direktinis judėjimas tęsis iki 2023 m. liepos 23 d. Kai Venera direktinė, palankus metas spręsti finansines problemas, investuoti pinigus, pradėti naują verslą. Jausmai intensyvėja, ir meilė tampa rimtu stimulu kažko siekti, norėti, įkūnyti. Šis laikas tinkamas sužadėtuvėms, santuokai.

Sapnai iš penktadienio į šeštadienį nėra labai svarbūs. Tačiau buvo palanku regėti bei valgyti maistą, ypač pieną, sūrį, matyti žaliuojančias pievas, karves. Blogai tuštintis, išsitepti purvu, žiemą sapnuoti.

Blogas ženklas: jei atsitiktinai vanduo namuose dingtų, jei kas savaime namuose užsidegtų, perdegtų lemputė arba be aiškios priežasties užgestų žvakė, lempa, visą dieną trokšti ar žagsėti, pamesti grandinėlę, sagą, sagtį, žiedelį, vyrams moterį užgauti, įžeisti, jos nepaklausyti.

Geras ženklas: jei snigtų saulei šviečiant, vaivorykštę išvysti.

Avinas (03 21–04 20). Jūsų elgesys gali tapti gana netikėtas – būkite atidūs, kad kitų, ypač artimųjų, neužgautumėte. Būkite apdairesni ir atsargesni, jei tektų organizuoti talkas, susibūrimus su draugais. Beje, atidžiau pasiklausykite jų patarimų, įspėjimų. Ir atsargiau elkitės su elektros prietaisais, kompiuteriais šeštadienį, venkite ginčytis su bičiuliais dėl niekų.

Jautis (04 21–05 20). Nuo šeštadienio jūsų reikalai pajudės iš „mirties“ taško, tiesa, šiomis dienomis dar nieko nereikia keisti. Šeštadienis nepalankus kelionėms, susitikimams su užsieniečiais (ypač darbo reikalais). Būkite atidesni artimųjų skundams bei prašymams.

Dvyniai (05 21–06 21). Jūsų elgesys, kaip ir reakcijos, bus neįprastos net jums patiems – venkite bendravimo su tais, kurių nemėgstate, kurie erzina. Šeštadienis tinkamas energingam tvarkymuisi namuose, tiesa, nerizikuojant sveikata bei pinigais.

Vėžys (06 22–07 22). Savaitgalis gali būti pernelyg įtemptas, ypač tiems, kurie nesutaria su savo antrąja puse. Likite kantrūs, nieko neteiskite, nesmerkite – tai bus įvertinta aplinkinių (aukštesnių jėgų taip pat). Galimi nesusipratimai viešumoje per draugus ar sutuoktinį.

Liūtas (07 23–08 22). Siekite kompromisų, būkite atlaidesni ne tik artimiesiems, bet ir sau – ar ne per aukštus reikalavimus imate sau kelti? Šeštadienį imkitės atidėtų, užmirštų darbų – likite kantrūs, mokėkite ramiai išklausyti artimųjų pastabas, nurodymus.

Mergelė (08 23–09 22). Palanku į šeštadienio darbus įtraukti vaikus ar mylimą žmogų.

Svarstyklės (09 23–10 23). Permainingas laikas, tad ir jūsų sumanymai keisis, o norai pildysis kitaip nei tikėjotės. Nebūkite priekabūs mylimam asmeniui. Šeštadienį labiau stiprinkite sveikatą, neapsiimkite per sunkių darbų, taip pat prisiminkite, kad bendras šeimos narių triūsas itin suartintina, – vieni nesistenkite visko atlikti: ne laikas demonstruoti jūsų ženklo privalumus.

Skorpionas (10 24–11 22). Stenkitės šiomis dienomis galvoti tik apie gerus dalykus – prisiminkite tai, kas šeimoje buvo šviesiausio, kuo labiausiai nudžiugino sutuoktinis, vaikai. Ne laikas nuoskaudoms, priekaištams, pavyduliavimo scenoms.

Šaulys (11 23–12 21). Būkite dosnesni artimiesiems. Tiesa, gali paaiškėti jums nežinomos šeimos narių išlaidos – dėl to lengvai įsižiebs skandalas... Vis dėlto, jei aštrinsite situaciją, galite išprovokuoti ir santykių nutraukimą, tad atidėkite ramesnėms dienoms šį nemalonų pokalbį.

Ožiaragis (12 22–01 19). Nors dažnai atsidursite dėmesio centre, tačiau geriau niekam nekristi į akis, – galite skandalingai pagarsėti. Bendraujant (tiek su savais, tiek su svetimais) nepasiduokite emocijoms bei pirmam impulsui – deja, bus didesnė nesusipratimų, konfliktų, taip pat traumų, avarijų tikimybė.

Vandenis (01 20–02 18). Savaitgalis sunkokas – nesiimkite vieni daug darbų. Nepervarkite, nesiimkite nieko sunkaus, pasistenkite gerai išsimiegoti. Šios dienos gali atnešti nemalonių rūpesčių, ypač jei išpuola jūsų gimtadienis. Patartina jį švęsti kuo paprasčiau, kukliau – nesistenkite nustebinti, pradžiuginti bet kokia kaina, venkite ekscentriškumo.

Žuvys (02 19–03 20). Permainingos, nepalankios, traumingos dienos, kai keičiasi planai bei nuostatos: dėl ko anksčiau buvote tikri, suinteresuoti, gali pasirodyti tuščia, netikra, nereikalinga.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą