Palmiros horoskopas pirmadieniui, lapkričio 7 d.

Pirmadienį bus svarbu vengti konfrontacijos, nesivelti į konkurencinę kovą. Ir neskubėkite dirbdami – dvigubai laiką sugaišite. Verta imtis tų darbų, kuriuos gerai išmanote. Ne laikas naujovėms. Bus svarbi darbų kokybė – klaidos brangiai kainuos. Atidžiau ieškokite klaidų, jas taisykite.

Ne laikas svarbiems pokalbiams su vadovybe. Beje, būkite pasiruošę išgirsti kritiką, aukštesnius (galbūt ir neteisingus) reikalavimus.

Diena itin nepalanki moterims. Na, o pats sudėtingiausias laikas bus iki 13 val. 41 min., kuomet nereikėtų tvarkyti svarbių piniginių, turto reikalų, pirkti vertingų daiktų. Gali stigti atidos, tad išaugs ir traumų, nelaimingų atsitikimų tikimybė. Į sapnus iš sekmadienio į pirmadienį nereikėtų kreipti didelio dėmesio – dažniausiai jie tušti, o jei ir pranašiški, tai vis tik susiję ne su jumis asmeniškai, o su aplinkiniais, visuomene, valstybe. Blogas ženklas: dažnai užuosti nemalonius kvapus, jei vėjas nuneštų jūsų šaliką, kepurę, skarelę, jei išėjus iš namų vėjas pūstų į veidą.

Geras ženklas: dažnai užuosti malonius kvapus, jei išėjus iš namų vėjas pūstų į nugarą, jei vėjas iš rankų išplėštų popieriaus lapą ar indai sudužtų.

Žvilgsnis į priekį: antradienis žada didelę įtampą, kliūtis, nesutarimus, nesusipratimus – tai Mėnulio užtemimo diena, kai būtina atida bei geranoriškumas; patartina nešioti pilkų tonų drabužius, vengtini kontrastai balta – juoda.

Avinas (03 21–04 20). Pirmadienį būsite energingi, ir jei mokėsite neįsivelti į ginčus, konfliktus, antrą dienos pusę galite nemažai nuveikti. Tik būkite atsargesni visur – nemenka traumų, avarijų tikimybė.

Jautis (04 21–05 20). Pirmadienis gali priversti ne juokais susirūpinti karjeros sėkme (net darbo vietos išsaugojimu)… Vis dėlto reikia bent kiek nutilti, nurimti, pakentėti ir laikinai atsitraukti nuo problemų sprendimo.

Dvyniai (05 21–06 21). Pirmadienio pirmąją pusę galite susidurti su rimtomis problemomis darbe.

Vėžys (06 22–07 22). Pirmadienis įtemptas, kai teks už viską kovoti, viską įrodinėti, kai turėsite būti geriausi, šauniausi. Daug darbų neplanuokite – geriau mažiau, bet kokybiškiau. Deja, galite sulaukti profesinės kritikos...

Liūtas (07 23–08 22). Pirmadienio pirmąją pusę vargu ar pavyks dėl ko nors susitarti. Tai bus blogas laikas deryboms, atsakingų sutarčių tvirtinimui. Tiesa, vakarop galimi vertingi pokalbiai bei pasiūlymai, kurie vėliau gali tapti naudingi.

Mergelė (08 23–09 22). Pirmadienis įtemptas, kai gali tekti jau nuo ryto skubiai spręsti ne vieną sudėtingą klausimą. Diena konfliktinė, išliks nemenka nelaimingų atsitikimų tikimybė.

Svarstyklės (09 23–10 23). Pirmą pirmadienio pusę galimi nuostoliai, netektys, nusivylimai. Nesiimkite nieko kategoriškai spręsti, laukite. Būkite itin atidūs sutuoktiniui. Jei dabar nieko nekeisite, elgsitės santūriai – po kurio laiko viskas savaime išsispręs.

Skorpionas (10 24–11 22). Pirmadienis žada keblumų darbe. Galimi netikėtumai per partnerius arba konkurentus, priešus.

Šaulys (11 23–12 21). Pirmadienį venkite rizikuoti – ne laikas mėginti laimę, avantiūros nepasiteisins. Pirmadienį labiau pasaugokite sveikatą. Pirmą dienos pusę tikėtini rūpesčiai darbe. Gali paaiškėti ir jūsų ankstesnės klaidos, pražangos.

Ožiaragis (12 22–01 19). Pirmadienis – nepalankus metas (ypač veiklai), ypač pirmą dienos pusę, kai lengva susivaidyti tiek su savo pora, tiek su žmogumi, svarbiu veiklai, kuomet gali sugriūti svarbus reikalas. Pasistenkite likti kantrūs bei atsargūs.

Vandenis (01 20–02 18). Pirmadienis nebus tinkamas aktyviai veiklai, svarbių reikalų tvarkymui. Bent jau pirmąją dienos pusę geriausia niekur nevykti, viską daryti iš namų.

Žuvys (02 19–03 20). Pirmadienio pirma pusė – konfliktinis, traumingas, avaringas laikas, kai patiriami nuostoliai dėl skubėjimo, karštakošiškumo, piktumo – tiek moraliniai, tiek materialūs.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą