Palmiros horoskopas trečiadieniui, lapkričio 16 d.

Trečiadienis – puiki diena, žadanti naudingus susitikimus, laimingas pažintis, geras naujienas. Palankus metas kelionėms, bendravimui su užsieniečiais, su žmonėmis, kurie jus gali ko nors išmokyti, patarti. Tai tinkamas metas ir imtis ko nors mokytis.

Tiks ieškoti informacijos, ypač sunkiai prieinamos, dingusių pinigų ar daiktų. Būkite atidesni informacijai, atsitiktinai nugirstai minioje ar viešajame transporte – tai gali padėti suprasti kai ką svarbaus, ką nuo savęs slėpėte. Patartina ir su draugais pasitarti, kaip elgtis, kuo užsiimti, kad daugiau uždirbtumėte – kartu aptarinėjant šį klausimą gali kilti puikių naujų sumanymų. Gera diena svarbiems susitikimams (ypač su įtakingais ar turtingais asmenimis), pasitarimams bei susitarimams (ypač susijusiems su plėtra), darbui su nauja, sudėtinga informacija, juridinių reikalų tvarkymui, reklamai, pristatymams, kelionėms. Palankus metas spręsti mokymosi klausimus. Tinka pradėti naujus darbus, jei jiems deramai pasirengta. Ir pasistenkite daugiau laiko rasti artimiesiems – diena palanki taikymuisi, nutrūkusių santykių atnaujinimui su artimaisiais, giminaičiais, draugais. Palankus metas meilės pasimatymams – būtina daugiau dėmesio skirti mylimam asmeniui. Trečiadienį 10 val. 10 min. Venera įeis į Šaulio ženklą, kuriuo judės iki gruodžio 10 d. Kai Venera juda Šaulio ženklu, labiau idealizuojami jausmai, partneris. Stiprės ir pagarba tarp įsimylėjusių. Dažniau bus siekiama užmegzti romaną arba su įtakingu, turtingu, žymiu asmeniu, arba su užsieniečiu. Daugiau bus išleidžiama pinigų kelionėms, pobūviams, prestižiniams daiktams. Iš antradienio į trečiadienį buvo geriausia nieko nesapnuoti – reiškia, jūs neturite rimtų problemų. Gerai buvo regėti tik ryškią šviesą, veidrodį, vaivorykštę. Tačiau dažniausiai šios nakties sapnai buvo apgaulingi. Blogas ženklas: jei be priežasties gestų šviesa, ugnis, jei nagas nulūžtų, liūdėti, nuobodžiauti. Geras ženklas: rasti blizgantį daiktą, jei virš jūsų šviesa įsižiebtų. Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienį tinka imtis sudėtingų, sunkių ar nemalonių darbų; palankios spalvos – gelsva, žydra.

Avinas (03 21–04 20). Trečiadienį jūsų naudai spręsis svarbus klausimas. Tai geras laikas susitikimams su įtakingais asmenimis, potencialiais verslo partneriais, užsieniečiais. Kad ir kur pasirodysite – būsite deramai įvertinti, paliksite brandžios, žavingos asmenybės įspūdį. Galimas flirtas su įtakingu asmeniu ar užsieniečiu.

Jautis (04 21–05 20). Trečiadienį norėsis patinginiauti, ir iš tiesų šiandien neverta persidirbti. Vis dėlto nereikėtų praleisti geros progos sutvarkyti reikalą, susijusį su pinigais, pripažinimu, karjera. Palankus metas apsispręsti dėl gyvenamosios vietos, nekilnojamojo turto įsigijimo.

Dvyniai (05 21–06 21). Trečiadienį daugiau dėmesio kreipkite į naujienas, gautus patarimus, pasiūlymus. Dirbkite su informacija, gilinkitės į dalykus, kuriuos blogai žinote. Šios dienos susitikimai, išgirstos naujienos gali netikėtai išspręsti didelę problemą. Geras laikas bendravimui, kelionėms, susitikimams su seniai matytais žmonėmis. Palanku pasirašinėti bendradarbiavimo susitarimus ar tiesiog su partneriais aptarti ateities planus.

Vėžys (06 22–07 22). Trečiadienį, jei turite skubių reikalų, ypač susijusių su pinigais, veikla, – verta tuo užsiimti. Dabar būsite energingi, tad esamus reikalus sutvarkysite bei kilusias problemas išspręsite nesunkiai. Ir labiau įsiklausykite į sutuoktinio, o taip pat partnerių, savo vaikų ar darbo kolektyvo nuomonę – išgirsite naudingų pamokymų.

Liūtas (07 23–08 22). Trečiadienį jūsų nuotaikos puikios, o reikalai beveik savaime sukasi geresne linkme, tad drąsiai perimkite iniciatyvą į savo rankas, tvarkykite svarbius reikalus. Jei turite reikalų, susijusių su pinigais ar jūsų vaikų ateitimi, – verta tuo užsiimti. Palanku sudalyvauti kokiame konkurse. Tinkama proga pasikalbėti su šefu apie jūsų perspektyvas. Jei siekiate jums patinkančio asmens dėmesio, palankumo – šiandien išskirtinė proga laimėti simpatijas. Gali pagerėti ir jūsų santykiai su savo atžalomis, taip pat su mylimu žmogumi.

Mergelė (08 23–09 22). Trečiadienį elkitės ramiai, neskubėkite. Nepersidirbkite, raskite laiko pailsėti, atsipalaiduoti. Nevarginkite savęs dalykiniais rūpesčiais. Tiesa, jei turite finansinių sunkumų, tiktų ieškoti pagalbos per draugus – kils puikų sumanymų, galbūt ir pavyks rasti kokį dosnų rėmėją... Na, o jei seniai ieškote progos įteikti dovaną bičiuliui ar mylimam asmeniui – padarykite tai šiandien.

Svarstyklės (09 23–10 23). Trečiadienį geras laikas kažką keisti savo veikloje ar asmeniniame gyvenime – nebijokite visko apverti aukštyn kojomis, padarykite tai, apie ką svajojote, bet vis nesiryžote. Tad daugiau bendraukite, tarkitės – drauge kils šaunių sumanymų. Draugų pagalba irgi gali būti svarbi bei reikalinga, ypač sprendžiant įsidarbinimo klausimą, materialines problemas. Puikus laikas imtis permainų veikloje, rizikuoti versle, pasirašyti svarbią darbo sutartį, sandorį, ypač su užsieniečiais.

Skorpionas (10 24–11 22). Trečiadienis – aktyvus laikas: būkite atkaklūs sprendžiant karjeros klausimus (pats laikas paprašyti paaukštinimo ar atlyginimo padidinimo). Palanku susitikti darbo tikslais su įtakingais žmonėmis – nebijokite savireklamos, šiandien tik į naudą kuo geriau apie save bei savo veiklą pašnekėti. Tinkamas metas svarbiam pokalbiui su vadovybe, darbdavystės sutarties pasirašymui. Reikėtų atkakliau ginti savo principus, – savi bei aplinkiniai jus palaikys. Gauti dalykiniai pasiūlymai bus naudingi.

Šaulys (11 23–12 21). Trečiadienį jūsų nuotaikos puikios, o reikalai beveik savaime sukasi geresne linkme. Gali žymiai pagerėti ir jūsų santykiai su vaikais, ir su mylimu žmogumi. Tinkama proga koreguoti santykius su sutuoktiniu, o taip pat su savo šefu. Verta kreiptis su rimtu prašymu į įtakingus asmenis, vadovybę, verta priimti gautus pasiūlymus. Tai geras laikas veiklos plėtimui, bendradarbiavimo užmezgimui su užsieniečiais. Verta susitikti su draugais, palanku imtis kažko kartu. Galima romantiška pažintis su žmogumi iš toli. Vakaras tinkamas viešnagėms, palankus romantiškoms pažintims.

Ožiaragis (12 22–01 19). Trečiadienį įsitikinsite, kad nėra to blogo, kad neišeitų į gera. Tad nesinervinkite ir būkite malonesni, švelnesni artimiesiems, kolegoms, ir diena praeis gana ramiai, net sėkmingai. Palanku ieškoti rėmėjų, investuotojų, tvarkyti kredito, draudimo reikalus. Tiks aiškintis santykius su jums skolingais asmenimis. Palanku ir patiems skolintis pinigus. Nepraleiskite progos aptarti nesklandumus jūsų meilės santykiuose su išrinktuoju (išrinktąja), su linkusiu pavyduliauti sutuoktiniu. Daugiau dėmesio skirkite sveikatos stiprinimui.

Vandenis (01 20–02 18). Trečiadienį, jei mokėsite įvertinti sutuoktinio bei aplinkinių pastangas, diena bus laiminga. Palanku tvarkyti dokumentus, pasirašinėti svarbias bendradarbiavimo sutartis, spręsti juridinius keblumus. Šiandien pats laikas ieškoti rėmėjų, naudingų partnerių, sąjungininkų, tad nepraleisite progos susitarti su svarbiais žmonėmis, įtakingais draugais. Gera proga taikytis su partneriais.

Žuvys (02 19–03 20). Trečiadienis – puiki diena susitikti su būsimu darbdaviu, paliksite neišdildomą įspūdį. Palanku spręsti ir bendravimo nesklandumus darbe. Jei ieškote naujo darbo – tiks susitikti su būsimu darbdaviu. Šiandien seksis atitaisyti ankstesnes klaidas, o taip pat nuoskaudas, kurias padarėte artimam asmeniui, – ką nors už jį ar dėl jo padarykite, padovanokite ką nors mielo. Geras laikas pradėti sveikatos stiprinimo kursą.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą