Užtemimas sustiprins vienatvės jausmą

Ketvirtadienis – fatališkas metas dėl Saulės užtemimo. Tai itin tinkamas taisyti praeities klaidas ir tvarkyti namus, šiukšles, šlamštą išnešti.

Ketvirtadieniui nieko sunkaus ar sudėtingo neplanuokite, nors sumanumo nestigs, tačiau gali pritrūkti atidos, susikaupimo. Saulės užtemimas vyks Vandenio ženkle, maksimali jo fazė bus 22 val. 52 min. Vilniaus laiku (pagal Grinvičą 20 val. 52 min.). Užtemimo „užduotis“ bus pažaboti nevaldomą norą viską planuoti, keisti, reformuoti ir valdyti ateitį. Kita vertus, anarchistai, stagnatoriai irgi pasijus priėję liepto galą. Saulės užtemimas Vandenyje gali paaštrinti įvairias ligas: nervų sistemos (įvairūs traukuliai, kojų, rankų drebėjimas ir pan.), akių, sąnarių, gali kilti daugiau problemų dėl kojų venų išsiplėtimo, traumų blauzdų srityje. Sumažės atsparumas svaigalams – „geri“ draugai padės tapti alkoholikais, narkomanais ar rūkaliais. Nebloga alternatyva svaigalams laikomi kolektyviniai užsiėmimai (meditacijos, fiziniai pratimai) jogos, čigongo grupėse. Mat užtemimas Vandenyje sustiprins nuobodulio, vienatvės jausmą, kaip ir bendraminčių poreikį, o minėta kolektyvinė veikla padės blaiviau įvertinti savo aplinką (nes juose įgyjama tikrojo sąmoningumo), patenkinti bendravimo su vienminčiais alkį, taip pat išsiugdyti valią atsispirti įžūliems draugams, įgyti atsparumą svaigalams.

Iš trečiadienio į ketvirtadienį buvo gerai sapnuoti ryškius, džiaugsmingus sapnus.

Blogas ženklas: sutikti juodą katę, rasti pamestus pinigus ar kokius nors daiktus, ypač juos pasisavinti, jei kas nors namuose savaime užsidegtų ar suplyštų, sulūžtų, jei nupirktas daiktas iškart sugestų ar įsigytas drabužis suplyštų – visą mėnesį bus nepalanku pirkti vertingus daiktus, ryte pieną išlieti.

Geras ženklas: jei vardu gatvėje pašauktų, susitikti seniai matytą draugą ar sulaukti svečių iš toli.

Žvilgsnis į priekį: šeštadienis įtemptas, sudėtingas, tik vakaras po 17 val. kiek palankesnis, sekmadienį tikėtini įdomūs, įsidėmėtini susitikimai.

Avinas (03 21–04 20). Geriausia likti pasyviems – pasistenkite kitiems nenurodinėti, nesiimkite iniciatyvos ir neplanuokite jokių sunkių, sudėtingų darbų. Venkite gausių susibūrimų, nevartokite stiprių svaigalų. Būkite atsargesni su elektros prietaisais, kompiuteriais.

Jautis (04 21–05 20). Dėl įvairių netikėtumų namuose gali kisti planai, tiek menki, tiek dideli, numatyti tiek trumpam, tiek ir ilgam. Tik nesinervinkite, nepykite – nekomplikuokite ir taip įtemptos padėties.

Dvyniai (05 21–06 21). Būsite tokie reiklūs, kad sunkiai suprasite, ko siekiate, kitaip tariant, sunkiai rasite vietą. Ne laikas lenktyniauti (ypač kelyje) ir įrodinėti savo teisumą bei pranašumą. Nesivelkite į konfliktus. Pasaugokite tėvus. Nepatartina vykti į tolimas keliones. Būkite atsargesni bendraudami su užsieniečiais.

Vėžys (06 22–07 22). Apgaulingos dienos: galite susižavėti netikrais dalykais, pasiduoti žalingai draugų įtakai. Beje, reikėtų kritiškai vertinti įvairių sektantų skelbiamas tiesas (jei su tokiais tektų susidurti). Nemalonumai galimi ir viešint kur nors ar priimant svečius, rūpesčių gali kilti dėl nelauktų svečių ar giminaičių, gyvenančių užsienyje.

Liūtas (07 23–08 22). Deja, tai bus įtemptas metas, ir dėl neesminių dalykų galite susipykti su artimaisiais, mylimu žmogumi. Nebūkite labai reiklūs bei rimti ir labiau pasikliaukite tais, kuriuos mylite.

Mergelė (08 23–09 22). Daug kas priklausys nuo jūsų antrosios pusės – tad pasistenkite, kad jūsų santykiai būtų malonūs. Neplanuokite nei sunkių darbų, nei svarbių susitikimų. Mažiau žadėkite, venkite įsipareigoti ar skolinti pinigus.

Svarstyklės (09 23–10 23). Niekur neskubėkite, bet ir nesėdėkite be veiklos – tai padės jums nesutrikti, neprarasti pusiausvyros. Tiesa, atsargiau dirbkite su aštriais instrumentais, elektros prietaisais. Galima įtampa bendraujant su mylimu asmeniu. Labiau pasaugokite vaikus, pasistenkite ant jų nepykti.

Skorpionas (10 24–11 22). Nors norėsis pramogų, nuotykių, vis dėlto šiomis dienomis geriausia likti namuose. Būkite atidesni sutuoktiniui. Beje, net jei visiškai nenorėsite pritarti antrosios pusės nuomonei, sutikite – šiomis dienomis itin negerai ginčytis. Savo vaikų atžvilgiu nebūkite pernelyg griežti – pasieksite priešingo rezultato.

Šaulys (11 23–12 21). Niekur nesiveržkite, nelėkite, juolab nevykite į rizikingas keliones. Nurimkite – pamirškite visus reikalus bei rūpesčius. Pagyvenkite vien namais, šeima. Labiau pasaugokite sveikatą. Būkite atsargesnis su aštriais įrankiais, degiosiomis, sprogiosiomis medžiagomis. Venkite svaigalų.

Ožiaragis (12 22–01 19). Stenkitės labiau pasirūpinti kitais – pasidomėkite, kas slegia artimuosius, kuo skundžiasi giminaitis. Neatsakykite niekam padėti – rūpindamiesi kitais išvengsite jums patiems gresiančių nemalonumų (ar bent jau blogos nuotaikos).

Vandenis (01 20–02 18). Kelionių geriau atsisakyti. Ne laikas spręsti nesutarimus, aiškintis nesusipratimus su antrąja puse. Labiau pasirūpinkite tėvais. Prisiminkite mirusius protėvius. Gresia nenumatytos (dažnai nepateisinamos) išlaidos, kurios bus susijusios su skubėjimu, neatidumu, neatsargumu ar nesaikingu svaigalų vartojimu. Jei jūsų gimtadienis šiomis dienomis (vasario 14–16 d.), verčiau vengti energingo šventimo, neprarasti saiko. Deja, jūsų laukia sudėtingi metai, kai reikės pademonstruoti ištvermę, kai turėsite būti atsargesni, apdairesni bei patys geriausi – tai gali būti kritiniai metai jūsų karjerai ir gana pavojingi sveikatai.

Žuvys (02 19–03 20). Nemalonios dienos, kai nutinka kas tik nori, tad likite santūrūs. Neskubėkite prieštarauti, įsižeisti, kaip ir piršti savo nuomonę, pagalbą. Labiau pasaugokite sveikatą – galimos traumos, nelaimingi atsitikimai skubant, pykstant. Itin pasaugokite rankas dirbdami su aštriais instrumentais ar gamindami karštą valgį (galite nusideginti).

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą