Palmiros horoskopas trečiadieniui, gruodžio 28 d.

Trečiadienis – gana dvilypis: sieksite ramybės, darnos, vis dėlto gali tapti sunku išvengti įtampos, ypač bendraujant su vyresniais, viršesniais asmenimis. Ir nusiteikite rimtam darbui – padarytos klaidos, brokas pakenks jūsų karjerai.

Deja, ne viskas bus sklandu – gali kilti apribojimų, nuo jūsų nepriklausančių kliūčių. Tad geriau griežtai dienos neplanuokite – galimi vėlavimai, atidėjimai ir pan. Stenkitės kilusias problemas spręsti gražiuoju, taikiai (verta prie arbatos puodelio). Moterims ši diena bus ramesnė. Vyrams reikėtų vengti kategoriškų, autoritarinių sprendimų. Diena nėra tinkama avantiūroms. Kad ir kuo užsiimsite, turite būti gerai informuoti, siekti likti ramūs bei objektyvūs. Bus sunku iš karto teisingai įvertinti šios dienos (ir ateinančių dienų) įvykius, informaciją, tad viską nuosekliai ir atidžiai tikrinkite, įsiklausykite ir į intuiciją. Mažiau rizikuokite. Ir labiau pasisaugokite melagių, sukčių, apgavikų, vagių. Jei tektų pasirašinėti dokumentus, atidžiai tikrinkite. Kiek nepalankus metas asmenims, užimantiems aukštus postus, taip pat širdininkams bei pagyvenusio amžiaus žmonėms. Labiau tikėtinos ir nugaros, taip pat kelių traumos. Derėtų būti atsargesniems judant, ypač lipant, taip pat treniruočių metu. Palankus metas iškrovos dietai, organizmo valymui. Diena palanki įveikti savo baimes, iliuzijas. Sapnai iš antradienio į trečiadienį pranašiški. Gerai buvo regėti gyvūnus, paukščius. Jei plaukėte vandeniu – sveikata, matavotės naujus drabužius – turtas, šeiminių saitų sutvirtėjimas, šeimos pagausėjimas, skraidėte – naujos jėgos, nauji draugai. Deja, savo atspindį veidrodyje išvysti – jūsų paslapties atskleidimas, būti nuogam – neturtas, kančia, šaltis, žiema – nesėkmės, liūdesys. Blogas ženklas: jei ryte kūną niežėtų (krūtinę – nemalonumai šeimoje, juosmenį –nesusipratimai su partneriu, sėdynę – būkite atsargesni kelyje, rankas – saugokitės apgaulės, vagystės), ką nors sudaužyti arba jei jūsų laikrodis sustotų – neteisingas pasirinkimas, raktus pamesti – artimo žmogaus netektis. Geras ženklas: rasti monetų ar blizgančių metalinių daikčiukų – sulauksite reikalingos pagalbos, jei netyčia peilis iškristų – jūsų priešai bus nubausti. Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis tinkamas tvarkyti darbo klausimus, spręsti finansines, socialines problemas; palankūs žalsvi tonai.

Avinas (03 21–04 20). Trečiadienis labiau tinkamas apmąstymams, nei veiklai. Likite ramūs, atidūs. Jei mėginsite staigiai kažką sutvarkyti, tik nuotaiką sau bei aplinkiniams sugadinsite. Venkite bendravimo su jums nemaloniais asmenimis. Taupykite jėgas, daugiau ilsėkitės. Svarbesnius reiklaus atidėkite rytdienai.

Jautis (04 21–05 20). Trečiadienis gali susiklostyti visai kitaip, nei manėte, – ko gero, geriau, nei galite tikėtis, tiesa, jei nebūsite labai užsispyrę. Nepraleiskite progos pasinaudoti pasikeitusiomis aplinkybėmis, nelauktu susitikimu, išgirsta naujiena. Tik venkite ilgalaikių įsipareigojimų.

Dvyniai (05 21–06 21). Net jei būsite kupini ryžto viską išsakyti sutuoktiniui arba šefui, dabar (bei artimiausiomis dienomis) ne laikas mesti iššūkį. Kita vertus, būsite griežtesni, reiklesni sau bei aplinkiniams, ir tai padės apsispręsti, ko labiausiai reikia, bei pasirinkti kažką vieną.

Vėžys (06 22–07 22). Trečiadienį pavyks rasti kompromisą bendraujant net ir su jums antipatiškais asmenimis. Tinkamas laikas kalbėtis ir su užsispyrusiais asmenimis (savo vaikais irgi), taip pat kreiptis palaikymo į įtakingą asmenį. Gera diena vykti į tolimą kelionę. Romantiškiems pasimatymams netinkamas metas.

Liūtas (07 23–08 22). Trečiadienį susiimkite ir neleiskite sau nervintis, erzintis – apie rimtus dalykus paprasčiausiai negalvokite. Deja, šiandien gali pristigti tolerancijos ar net humoro jausmo… Tai bus visai netikęs laikas ginčytis su šefu ar savo tėvais. Kiek didesnė nelaimingų atsitikimų, traumų, autoavarijų tikimybė.

Mergelė (08 23–09 22). Trečiadienį neblogas laikas spręsti dvejones – būsite pakankamai objektyvūs aplinkiniams ir griežti sau. Nesutarimams priežasčių pakaks, tačiau rasti pretekstą kompromisui nebus lengva – vis dėlto geriau nusileisti ginčytinu klausimu antrajai pusei. Galimi susitikimai su seniai matytais žmonėmis – gauti patarimai nuramins, bus naudingi.

Svarstyklės (09 23–10 23). Trečiadienis vers sudėlioti taškus dalykiniuose reikaluose, taip pat draugiškuose santykiuose. Tik venkite daryti skubotas išvadas. Būkite pasirengę, kad gali atsirasti nenumatytų darbų, reikalų, reikalaujančių neatidėliotinų sprendimų. Nesivelkite į ginčus su vyresniais, viršesniais nei namuose, nei darbe. Labiau pasaugokite sveikatą.

Skorpionas (10 24–11 22). Trečiadienį būsite kupini entuziazmo bei ryžto, bet tai nereiškia, kad galima drąsiai mėginti savo laimę. Diena palanki tvarkyti reikalus, kuriuose nereikia daug bendrauti, įsipareigoti. Puiki diena kūrybiniam darbui. Daugiau dėmesio skirkite vaikams, jų pomėgiams. Aiškinkitės jų nerimą, baimes.

Šaulys (11 23–12 21). Trečiadienį geriausia darbe niekam į akis nekristi, niekur neskubėti ir nepykti ant vadovybės. Jei kas iš karto nepajudės, atidėkite rytdienai. Ir neskubėkite apsispręsti – nepasiduokite aplinkinių raginimams, jums naudinga vilkinti situaciją. Būkite atidesni nuotaikoms šeimoje. Venkite kritikuoti tiek savo vaikus, tiek tėvus.

Ožiaragis (12 22–01 19). Trečiadienį dalykiniams susitikimams, svarbiam pokalbiui su darbdaviu ne pats geriausias laikas – venkite žadėti, įsipareigoti. Tądien jums gali padėti artimas draugas, giminaitis. Nepraleiskite pro ausis vyresnio amžiaus žmonių patarimų. Bendraudami su vaikais nebūkite itin griežti.

Vandenis (01 20–02 18). Trečiadienį neskubėkite vertinti gautų pasiūlymų – ieškokite trūkumų. Šiandien verta dažniau patylėti bei atidžiau išklausyti priešingą nuomonę. Ir pasistenkite labiau įvertinti tą gerą, ką gavote iš sutuoktinio, kolegų, pagaliau šefo. Ne laikas kažką aplinkiniams įrodinėti, žadėti, o taip pat veltis į ginčus su antrąja puse.

Žuvys (02 19–03 20). Trečiadienį galite jausti nerimą be aiškios priežasties. Ir iš tiesų, šiandien svarbi atida – neskubėkite niekuo žavėtis, priimti atsakingus sprendimu. Ir labiau pasidžiaukite tuo, ką turite, – būkite tikri, kad jūsų dėkingumas bus maloniai sutiktas ir padės išspręsti ankstesnius nesklandumus.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą