Palmiros horoskopas šeštadieniui, sausio 21 d.

Savaitgalis – esminių permainų metas: baigiasi vieni metai (kurie paremti jau astrologiniais duomenis) ir prasideda kiti. Šeštadienio vėlų vakarą Juodasis Tigras perduos savo karaliavimą Juodajam Katinui (Triušiui, Zuikiui).

Šeštadienis netinkamas pradėti nieko naujo, rengti šventiniams susitikimams, skirti meilės pasimatymams, užmegzti naujas pažintis, eiti į svečius, keliauti. Dieną verta pašvęsti namams, artimiesiems. Tai laikas, kai reikia atlikti nebaigtus darbus, tesėti duotus pažadus. Bus svarbu tvarkyti namus – išneškite šiukšles, šlamštą. Patartina valyti namų erdvę ir įžiebiant žvakę, deginant smilkalus ar tiesiog smilkant kadagio šakelę, skambinant varpeliais ir pan. Šis laikas – pabaigos laikas, tinkantis ir kovai su priklausomybėmis, su blogais įpročiais! Jei norite kažko atsikratyti (mesti rūkyti, švaistyti laiką telefoniniams pokalbiams, naršymui soc. tinkluose, darbų atidėliojimui, vėlyvam kėlimuisi ryte ir t.t.) – tai verta nukirsti šiandien. Beje, galite pasinaudoti vienu paprastu ritualu: saulei leidžiantis arba prieš pat Jaunatį 22 val. 40 min. naudinga surašyti ant popieriaus savo liūdesius, bėdas, trūkumus, kliuvinius laimei pasiekti ir sudeginti paleidžiant pelenus pavėjui. Na, o 22 val. 53 min., kai stos Jaunatis, surašykite tai, ką norite pasiekti, ir ne tik per naują Mėnulio mėnesį, bet ir visus Juodojo Katino (Triušio, Zuikio) metus. Sapnai iš penktadienio į šeštadienį – pranašiški. Gerai buvo plaukti švariu vandeniu, praustis, šaltinį regėti. Blogai ugnį matyti, jei dantis iškristų. Blogas ženklas: išsitepti purvu, jei batas suplyštų; visos tamsios spalvos. Geras ženklas: netyčia apsipilti karštu vandeniu – išsivalymas, gauti dovanų pasodintą augalą – sėkmė meilėje, darna šeimoje; balti, geltoni, auksaspalviai tonai.

Avinas (03 21–04 20). Šeštadienį būkite apdairesni su darbo technika, atsargiau važinėkite. Venkite ginčų su tėvais, verčiau pasistenkite jų prašymus įvykdyti.

Jautis (04 21–05 20). Daug nenorėkite ir neteks nusivilti. Šeštadienio nemalonus pokalbis ar nesėkmė važiuojant, perkant išblaivins, privers labiau branginti gerus santykius su artimaisiais, kaip ir kitas likimo dovanas.

Dvyniai (05 21–06 21). Beveik visas šeštadienis, išskyrus vakarą, sudėtingas, tad geriau likti namie, ilsėtis, labiau pasirūpinti savo sveikata. Nespręskite jokių šeimos problemų. Ir labiau pasaugokite pinigus kelyje, užsienyje.

Vėžys (06 22–07 22). Teks prisitaikyti ir dėl giminaičių, draugų reikalų keisti planus, atsisakyti poilsio, pramogų. Tik būkite, atidūs, kad neperlenktumėte lazdos jiems padėdami – nenuskriauskite savęs bei savo šeimos. Patartina didesni dėmesį skirti santykių puoselėjimui su antrąja puse.

Liūtas (07 23–08 22). Šeštadienį galimos priverstinės išlaidos dėl netikėtos baudos ar sutuoktinio kaprizų. Pasisaugokite tądien sukčių, apgavikų. Būkite atidesni sveikatai.

Mergelė (08 23–09 22). Nepervertinkite savo galimybių šeštadienį: mažiau žadėkite, neišlaidaukite, likite santūrūs prie vaišių stalo.

Svarstyklės (09 23–10 23). Šeštadienis kiek komplikuotas – pasistenkite pabūti vieni, atsiriboti nuo aplinkinių įtakos, svetimų reikalų.

Skorpionas (10 24–11 22). Jei turite neatidėliotinų reikalų, svarbių susitikimų, juos derėtų sutvarkyti šeštadienio pirmąją pusę – tai padės išvengti komplikacijų artimiausią mėnesį.

Šaulys (11 23–12 21). Šeštadienį bičiulių pažadais pernelyg nepasikliaukite. Diena nebus tinkama nei finansinių problemų sprendimui, nei meilės santykių koregavimui – ne laikas reikalauti iš antrosios pusė šilto dėmesio, nuoširdumo.

Ožiaragis (12 22–01 19). Pasistenkite šeštadienį atsiriboti nuo rūpesčių, atsipalaiduokite, pailsėkite. Jūsų nuotaika bus puiki bei problemų nepatirsite, jei būsite atlaidesni artimųjų silpnybėms bei vengsite svaigalų.

Vandenis (01 20–02 18). Šeštadienį bus svarbu mažiau reikštis – stenkitės nekristi kitiems į akis, neatkreipti be reikalo į save dėmesio. Diena nebus tinkama ir gimtadienio šventimui.

Žuvys (02 19–03 20). Niekuo nerizikuokite šeštadienį – tai gana įtemptas, neramus metas, kai jaudinsitės dažniausiai be reikalo, tiesa, nebūsite atsargūs ten, kur reikia.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą