Palmiros horoskopas pirmadieniui, sausio 23 d.

Pirmadienį atkusite – pasijusite energingi. Tiks imtis kažko užvilkinto, įstrigusio – pakaks aktyvumo tai išjudinti, paskubinti. Tiesa, kilusias problemas spręskite vieni – vargu ar sulauksite pagalbos. Diena nėra tinkama ir kažko prašyti, reikalauti iš vadovybės ar eiti į susitikimą su būsimu darbdaviu – atidėkite tai rytdienai. Šiandien neskubėkite žadėti, įsipareigoti, ypač viršininkams ar vyresnio amžiaus asmenims, taip pat savo tėvams.

Diena gera pradėti sportuoti, mokytis Rytų kovos menų. Palanku pirkti sidabrą, papuošalus su toteminių gyvūnų atvaizdais (šiuo metu universalus pasirinkimas: katinas, triušis, zuikis), taip pat peilius. Diena palanki įsigyti katiną. Beje, jei katinas šiandien apdraskys – geras ženklas. Sapnai iš sekmadienio į pirmadienį pranašiški. Žaibas, griaustinis – geros permainos, žvaigždės, dangus, skraidyti danguje – apsauga, pagalba, išaukštinimas. Blogai matyti šventųjų paveikslus, mėsą, gyvūnus, raktus, koridorius, jei plaukai slinktų. Blogas ženklas: jausti šaltį – apsaugos praradimas, jei ugnis, šviesa namuose gestų savaime ar kas nors savaime užsidegtų. Geras ženklas: kaisti, raudonuoti, laužą išvysti, jei vėjas atvertų langus, duris. Žvilgsnis į priekį: antradienis puikus svarbių reikalų tvarkymui, tinkamas svarbiems susitikimams, susitarimams (ypač iki 16val.); palankios spalvos – žydra, pilkai žalia.

Avinas (03 21–04 20). Pirmadienis permainingas – jokių avantiūrų, dar viskas keisis...

Jautis (04 21–05 20). Pirmadienis nepalankus su vadovybe aptarinėti jūsų atlyginimo perspektyvas. Tai geras laikas pradėti sportuoti.

Dvyniai (05 21–06 21). Pirmadienis palankus kelionėms, ilgalaikiams susitarimams.

Vėžys (06 22–07 22). Pirmadienis žada netikėtas išlaidas. Pasisaugokite vagių.

Liūtas (07 23–08 22). Pirmadienis nėra geras pinigus leisti, investuoti.

Mergelė (08 23–09 22). Pirmadienis žada išlaidas dėl remontų ar sveikatos.

Svarstyklės (09 23–10 23). Pirmadienį nesivelkite į finansines avantiūras, venkite įsipareigoti meilėje.

Skorpionas (10 24–11 22). Pirmadienis žada finansinių keblumų – atidėkite visus reikalus bei romantiškus pasimatymus antradieniui.

Šaulys (11 23–12 21). Pirmadienį būkite atsargesni žadėdami, įsipareigodami – galite pervertinti savo galimybes.

Ožiaragis (12 22–01 19). Pirmadienį galite gauti įdomių dalykinių pasiūlymų, tačiau neskubėkite vertinti, įsipareigoti – palaukite antradienio.

Vandenis (01 20–02 18). Pirmadienį būkite saikingesni – svarbius reikalus atidėkite rytdienai.

Žuvys (02 19–03 20). Pirmadienis apgaulingas – vargu ar sulauksite žadamos paramos, skolos grąžinimo. Nenuliūskite – antradienį viską gausite, ko jums reikia.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą