Būkite pasiruošę geranoriškai išgirsti ir nepalankią naujieną

Reikalai nesiklosto taip sklandžiai, kaip jums norėtųsi, vis dėlto iki 18 val. 46 min. palankesnis metas. Situacija gali ir neatitikti lūkesčių, tad būkite pasiruošę taikiai, geranoriškai išgirsti ir nepalankią savo atžvilgiu naujieną ar už jus vyresnio, viršesnio asmens sprendimą. Tik tada, jei nesiduosite užvaldomi emocijų ir nepulsite tuoj pat visko aiškintis ar tiesiog kirsti, viskas gali savaime naudingai išsispręsti.  Šiandien reikia stabtelėti, palaukti išgirdus tai, kas nepatinka, ir jokiu būdu iš karto nereaguoti. Nors diena emociškai šiek tiek įtempta, nesklandumai bendraujant greitai išsisklaidys, tik būkite nuoširdesni, – draugiškumas tikrai pagelbės. Beje, sunkumų irgi nesistenkite įveikti vieni – kreipkitės pagalbos į bičiulį.

Šiandien tiks keistis informacija, susitikti su darbo partneriais, tvirtinti gerai parengtus dokumentus. Rytdienai neatidėkite svarbių reikalų ir susitikimų. Įdomiausias laikas, kai galite išgirsti svarbios (galbūt jums anksčiau neprieinamos, paslėptos) informacijos, kai reikia tiesiog jausti, klausytis vidinio balso, paisyti nuojautų, sapnų, stebėti aplinkos ženklus, – nuo 12 val. 38 min. iki 18 val. 46 min. Šis metas tinkamas spėti ateitį, pirkti akmenis siekiant ugdyti intuiciją, aiškiaregystę, prisišaukti meilę. Vakaras po 18 val. 46 min. jau nepalankus – netinkamas viešnagėms, svečiams priimti, pažintims užmegzti, romantiškiems pasimatymams, brangiems daiktams įsigyti.  Šiandien, ypač vakarop, smarkiai išaugs nelaimingų atsitikimų, įvairių avarijų, gaisrų, sprogimų tikimybė. Atsargiau elkitės su aštriais instrumentais, ginklais, ugnimi, dujomis, neskubėkite vairuodami. Labiau pasaugokite sveikatą – galimi galvos skausmai dėl įtampos. Tai itin nepalankus metas tiems, kurių padidėjęs kraujospūdis, kurie serga širdies ir kraujagyslių ligomis. Didesnė infarktų, insultų tikimybė.

Iš antradienio į trečiadienį sapnai pranašiški, svarbūs įsimylėjėliams, menininkams ir dvasininkams. Palanku sapnuoti augalus, medžius, pievas. Puiku, jei viskas žydėjo, jei matėte vaisius, – tai sėkmė, turtas, meilė, tačiau blogai buvo sapnuoti žiemą, gyvūnus – apgaulės, nesantaika, vienatvė. Plaukti ramia jūra, krantą išvysti – ramybės, dvasinio tvirtumo atgavimas, painios situacijos išsisprendimas. Tačiau audringa jūra įspėtų, kad judate klaidinga linkme, dėl to gresia nesėkmės veikloje ir nesantaika su artimaisiais.

Blogas ženklas: užkliūti einant, parkristi – galite praleisti gerą progą, jei kas nors ant jūsų užgriūtų, užbyrėtų, nukristų – nuostoliai; jei nagas nulūžtų – liga.

Geras ženklas: išvysti žaibą, žiežirbą, jei virš jūsų netikėtai šviesa įsižiebtų.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis sudėtingas iki 18 val. 33 min. – nieko rimto nepanuokite; palankios spalvos – tamsiai mėlyna, auksinė.

Avinas (03 21–04 20). Ramus laikas, kai reikia džiaugtis tuo, ką turite, – daug nenorėkite, neskubinkite įvykių, tenkinkitės tuo, kaip išeina, tuo, ką turite. Būkite atidesni mylimo asmens žodžiams – jau ryt galite pasigailėti, kad neradote laiko atviram pokalbiui. Patartina nesklandumus su sutuoktiniu ar mylimu asmeniu spręsti iki 18 val. 46 min.

Jautis (04 21–05 20). Sėkmės metas – mėginkite savo laimę, nepaleiskite sėkmės: šiuo metu ji ne pati dažniausia viešnia Jaučių padangėje. Veikloje būkite ryžtingi, nesikuklinkite, drąsiai pristatykite savo sumanymus susidūrę su naujais žmonėmis – tai padės rasti naujų galimybių pasipelnyti, užsidirbti. Jei intuicija jums pritaria, viską darykite iškart (rytdienai nieko neatidėdami).

Dvyniai (05 21–06 21). Nereikėtų persistengti, kad ir kuo užsiimsite, kaip ir kirsti iš peties, kai susidursite su nesmagiais, nemaloniais dalykais. Vertinkite gerus santykius su draugais, kolegomis. Galite sulaukti nuoširdžios pagalbos iš įtakingo draugo – pats laikas pasidalinti savo rūpesčiais.

Vėžys (06 22–07 22). Netikėtai viskas išsispręs puikiai – tik nebūkite užsispyrę ir labai pesimistiški. Priimkite pasiūlymus, gautus iki 18 val. 46 min. Tai bus geras laikas spręsti susikaupusias problemas su įtakingais asmenimis, vadovybe. Priimkite ir iš užsieniečių gautus pasiūlymus. Šiandien jums pavyks įveikti bet kokias kliūtis – pakovokite už savo interesus.

Liūtas (07 23–08 22). Pamėginkite tapti stipriausi ir geriausi. Nebijokite aukotis dėl karjeros – susitelkite į svarbiausius dalykinius reikalus. Vakare būkite atidesni, šiltesni su artimaisiais – jokių kritinių pastabų ar reikalavimų. Vakare po 18 val. 46 min. venkite bet kokių ginčų, santykių aiškinimosi su antrąja puse – skyrybos tykos vos per žingsnį.

Mergelė (08 23–09 22). Norėsis daug ko, tačiau ne viską suspėsite, tad venkite didelio krūvio ir įtampos tiek darbe, tiek namie. Vis dėlto diena žada sėkmę ir pripažinimą. Neapsiriksite, jei šiandien susitiksite su įtakingais žmonėmis, verslo partneriais, – neatidėkite to rytdienai. Palankus metas kelionėms, viešnagėms. Raskite laiko ir savo vaikams – tai gera proga pakeisti jų nuomonę, įtikinti savo teisumu (tik ne vakare po 18 val. 46 min.)

Svarstyklės (09 23–10 23). Pasistenkite rasti kompromisą – tai duos naudos. Iki 18 val. 46 min. palankus metas rizikuoti pinigais, tvarkyti kredito reikalus. Rytdiena bus daug kuo nepalanki – pasistenkite svarbius darbus atlikti šiandien iki 18 val. 46 min. Reikėtų eiti anksčiau ilsėtis.

Skorpionas (10 24–11 22). Iki 18 val. 46 min. tinkamas laikas dokumentams, susijusiems su jūsų veikla, pasirašyti. Šiandien bus svarbu problemas spręsti geruoju, pasinaudojant tarpininkais bei draugų pagalba. Būkite atidesni sutuoktinio jausmams.

Šaulys (11 23–12 21). Ginkite savo darbus ir sumanymus, bet nesiaiškinkite santykių su šefu – rizikuojate darbo vieta. Iki 18 val. 46 min. neblogas laikas įvairioms darbo sutartims sudaryti. Palankus metas laisvųjų profesijų atstovams.

Ožiaragis (12 22–01 19). Puikus laikas kūrybiniam darbui. Antroji dienos pusė palankesnė svarbiems susitikimams, kelionėms. Iki 18 val. 46 min. patartina spręsti savo vaikų problemas, tvarkyti reikalus, susijusius su nekilnojamuoju turtu.

Vandenis (01 20–02 18). Patartina svarbų, skubų reikalą tvarkyti per tarpininką, draugą ar giminaitį – bent jau tiesiogiai, atvirai, atkakliai savo iniciatyvos reikšti nederėtų. Būkite atidesni savo šeimos, ypač sutuoktinio, poreikiams. Iki 18 val. 46 min. palanku įteikti savo porai dovanėlę, pakviesti romantiškų pietų.

Žuvys (02 19–03 20). Pasistenkite daugiau dėmesio parodyti tiems, kurie šalia jūsų, su kuriais dirbate ar gyvenate po vienu stogu, su tais, nuo kurių priklauso jūsų sielos ramybė ir finansinis stabilumas. Iki 18 val. 46 min. tinkamas metas skubiam reikalui sutvarkyti, svarbiam dokumentui pasirašyti ar kaimynui gerų dienų palinkėti, spręsti nesutarimus (kitaip jau rytoj dėl to turėsite nemažai bėdų).

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą