Palmiros horoskopas sekmadieniui, vasario 5 d.

Sekmadienis nuo ryto ne mažiau sudėtingas, tad niekuo nerizikuokite. Diena visiškai netinkama santykių aiškinimuisi, ypač meilės: iki pavakarės – provokacijų metas, kuris supriešina, išskiria, o ne sutaiko, sujungia. Šis laikas netinkamas ir romantiškiems pasimatymams bei pažintims.

Nuo 16 val. 20 min. aplinkybės ims keisti į gera, prasideda darnos laikas. Dabar savaime viskas ims keistis palankesne linkme. Nepraleiskite geros progos atsiprašymui, taikymuisi. Antra dienos pusė, ypač vakaras, jau bus palankūs įvairiems susitikimams, susibūrimams. Sapnai iš šeštadienio į sekmadienį buvo susiję su aplinkinių likimais, bet ne jumis asmeniškai. Blogas ženklas: nemalonius kvapus užuosti ar visai nieko nebeužuosti dėl slogos, jei išėjus iš namų vėjas pūstų į veidą ar nupūstų kepurę, šaliką, skarelę, nulaužti žalią šaką, jei paukštis virš galvos klyktų, jei paukštis pro langą įskristų ar ant palangės atsitūptų; tamsiai mėlyna, žalsva, apelsininė. Geras ženklas: užuosti malonius kvapus, išvysti keliskart vienodą debesį, jei išėjus iš namų vėjas pūstų į nugarą; perlamutrinė, sidabrinė, gelsvai rusva.

Avinas (03 21–04 20). Sekmadienį daugiau laiko skirkite bendravimui su vaikais. Tik būkite su jais kantresni, atidesni jų skundams, prašymams. Savaitgalis žada traumas, technikos gedimą.

Jautis (04 21–05 20). Nepalankios dienos nei kelionėms, nei viešnagėms. Verta užsiimti namais bei artimųjų problemomis – būkite pasiruošę išgirsti ir ne visai malonius dalykus (naujienas). Likite atidesni, švelnesni tėvams. Galimos buitinės avarijos namuose – atidžiau su elektros prietaisais.

Dvyniai (05 21–06 21). Nepatartina veltis į naują romantišką ryšį, jis nebus laimingas. Labiau pasisaugokite vagių. Ir stenkitės šiomis dienomis galvoti tik apie gerus dalykus – prisiminkite tai, kas šeimoje buvo šviesiausio, kuo labiausiai nudžiugino sutuoktinis, vaikai. Ne laikas nuoskaudoms, priekaištams, pavyduliavimo scenoms.

Vėžys (06 22–07 22). Sekmadienio antra pusė kiek palankesnė ir tinkama susitikimams, viešnagėms arba svečių priėmimui savo namuose.

Liūtas (07 23–08 22). Savaitgalis žada ne tik netikėtus vaidus, bet ir išlaidas. Šios dienos gali virsti egzaminu ir jūsų altruizmui, patikrinti ištikimybę mylimam žmogui. Sekmadienio vakare galite sulaukti staigmenos iš seniai matyto draugo ar žmogaus, kurį mėgstate, gerbiate.

Mergelė (08 23–09 22). Deja, savaitgalį išaugs nelaimingų atsitikimų, įvairių traumų tikimybė. Atidžiau dirbkite su kompiuteriais, nerizikuokite kelyje. Savaitgalį verta skirti ramiam poilsiui savoje aplinkoje. Ne laikas pažintims, naujovėms, eksperimentams. Būkite atidesni sveikatai.

Svarstyklės (09 23–10 23). Sekmadienį praleiskite su tais, kuriuos mylite, kuriais pasitikite.

Skorpionas (10 24–11 22). Būkite atidesni vaikams – jiems gali itin prisireikti jūsų nuomonės, pagalbos. Beje, atidžiau įsiklausykite į draugų patarimus, įspėjimus ir venkite ginčytis su jais dėl niekų. Taikymuisi ar pažinties atnaujinimui (nepamirškite dovanėlės) palanki antra sekmadienio pusė, pirmadienis.

Šaulys (11 23–12 21). Viešnagėms palankesnė antra sekmadienio pusė. Tiesa, venkite susitikti su tais, kurie mėgsta ginčytis, prieštarauti, mat šiuo metu patys būsite linkę kategoriškai mąstyti (bent jau garsiai nesakykite to, kas jums šaus šį savaitgalį į galvą). Nepatartina ir gilintis į santykių su mylimu asmeniu nesklandumus – vargu ar jus teisingai supras.

Ožiaragis (12 22–01 19). Sekmadienis neramus, kai svarbu likti geranoriškiems bei rinktis bendravimą, – susitikite tik su tais, kurie jus myli, gerbia, saugo.

Vandenis (01 20–02 18). Šios dienos gali tapti itin problemiškos tiems, kieno gimtadienis šiomis dienomis. Patartina jį švęsti kuo paprasčiau, kukliau – nesistenkite nustebinti, pradžiuginti bet kokia kaina, venkite ekscentriškumo.

Žuvys (02 19–03 20). Sekmadienis labiau tinkamas sveikatos stiprinimui.


lrytas.lt informacija



Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą