Palmiros horoskopas penktadieniui, vasario 10 d.

Sudėtinga visa diena, panaši vakarykštę, žadanti įtampą, netikėtas kliūtis, konfliktus. Patartina vengti nereikalingo bendravimo (juolab santykių aiškinimosi), taip pat svarbu susitvardyti bei ramiai reaguoti į įvairius nesklandumus, nesusipratimus. Diena bus netinkama kreiptis į viršininkus, spręsti dalykinės konkurencijos problemas, aiškintis teisybę.

Kad ir kas atsitiktų – niekur neskubėkite, būkite atidesni su darbo technika, dokumentais ir nepasikliaukite ką tik išgirsta naujiena: tikrinkite svarbią informaciją, kitaip galite priimti žalingą savo veiklai bei karjerai sprendimą. Ypač turėtų būti atidesni vadovai, kariškiai, medikai (chirurgai itin), sportininkai, asmenys, dirbantys su ginklais, aštriais metaliniais įrankiais, ugnimi, degiomis, sprogiomis medžiagomis. Vis dar nepalankus metas darbui su informacija, jos perdavimu. Sudėtinga diena besimokantiems, taip pat žiniasklaidos, transporto tarnyboms. Netinka pirkti buitinę bei darbo techniką, transporto priemones, peilius, ginklus. Labiau tikėtini darbo technikos, transporto priemonių gedimai. Išlieka didesnė įvairių avarijų (gamybinių, transporto), nelaimių buityje ir kelyje, apgaulių, apiplėšimų tikimybė. Iš ketvirtadienio į penktadienį buvo gerai sapnuoti žalumą, gėles, vaisius – tai sėkmė meilėje bei reikaluose. Ruduo, žiema reikštų nusivylimą, nuostolį. Blogas ženklas: paslysti, nukristi, jei jus užgriūtų smulkūs, neplanuoti reikalai. Geras ženklas: išvysti žiežirbą, ryškios, akinančios šviesos blyksnį, jei paukščio plunksna ant galvos nukristų. Žvilgsnis į priekį: šeštadienis labiau sudėtingas iki pavakarės, tačiau visa diena nėra tinkama šventimams, pramogavimui – atidėkite tai sekmadieniui; šeštadienį palanki ruda, tamsiai mėlyna, juoda, vengtina raudona, oranžinė; sekmadienį palanki auksinė, geltona, alyvinė, vengtina ruda, žalia, monotoniški deriniai; pirmadienį palankios visos spalvos, išskyrus juodą.

Avinas (03 21–04 20). Penktadienį aplinkiniai bus priekabūs ir vargu ar norės jus teisingai išgirsti bei suprasti, tad venkite kristi į akis, nesivelkite į ginčus, būkite pagarbūs, nuoširdūs. Būkite šiltesni savo porai ir nepykite, jei nesulauksite norimo atgarsio. Atsargiau elkitės su aštriais metaliniais įrankiais, ginklais.

Jautis (04 21–05 20). Penktadienį nesiimkite didelio darbų kiekio, juos atlikite neskubėdami, ramiai nusiteikę. Likite atidesni, atsargesni – pačiu netinkamiausiu metu ne tik viskas gali lūžti, gesti, bet ir atsiskleisti jūsų silpnosios vietos, klaidos.

Dvyniai (05 21–06 21). Penktadienį, net jei žinosite, kad viskas gerai, jausitės prislėgti. Galite išgyventi, nervintis ir dėl pinigų, ir dėl santykių su mylimu žmogumi, ir dėl vaikų elgesio. Tiesa, nesiimkite radikalių priemonių padėčiai taisyti, galite dar labiau reikalą pabloginti. Likite atidūs ką nors dirbdami rankomis, atsargūs kelyje.

Vėžys (06 22–07 22). Penktadienį nepraskite savitvardos, kad ir kokios nuogirdos jus pasiektų, – vėliau paaiškės, kad tai kažkieno liguista fantazija. Venkite bendravimo su vadovybe, nesiaiškinkite santykių su tėvais, mažiau reikalaukite iš artimųjų. Beje, apdairiau vairuokite automobilį (valdišką itin). Daugiau laiko praleiskite namie.

Liūtas (07 23–08 22). Penktadienį nesiblaškykite, neskubinkite įvykių ir daug nesivilkite iš gautų pasiūlymų – bus svarbu mokėjimas bendrauti (t.y. išvengti ginčų), sudominti reikalingus asmenis savo reikalais ir net rūpesčiais.

Mergelė (08 23–09 22). Penktadienis vis dar slegiantis, atimantis jėgas bei optimizmą. Teks kažką aukoti, kai ko atsisakyti save apribojant. Venkite bet kokių ginčų tiek darbe, tiek šeimoje (ypač su sutuoktiniu, tėvais) – tai bus pernelyg skausminga ir per mažai teisinga.

Svarstyklės (09 23–10 23). Penktadienį, net jei ir jausite, kad viskas gerai, užčiuopsite realius rezultatus, tačiau pačiu atsakingiausiu momentu gali viskas sužlugti, ir, ko gero, ne dėl jūsų kaltės. Imkitės to, ką galite padaryti vieni, – pagalbininkais nepasikliaukite. Ir venkite kitiems patarinėti – teks atsakyti už svetimą žioplumą.

Skorpionas (10 24–11 22). Penktadienį atidžiau apgalvokite savo veiksmus bei žodžius – tai gali atsigręžti prieš jus. Bus svarbu taupyti jėgas bei laiką. Būkite atsargesni vairuodami, atidesni eidami gatve.

Šaulys (11 23–12 21). Penktadienį patirsite bičiulystės jėgą, svarbą, o gal ir nusivylimą kai kuriais draugais. Tiesa, nesipykite ne tik su draugais, bet ir su mylimaisiais. Jokių avantiūrų. Blogas laikas azartiniams žaidimams (nes sunkiai suvaldysite azartą).

Ožiaragis (12 22–01 19). Penktadienį mokėkite laiku save sustabdyti, nebūkite užsispyrę, ypač kai kalbėsitės su tėvais ar vyresniais, viršesniais asmenimis. Būkite atidesni artimųjų darbų kokybei. Galimos buitinės avarijos, traumos. Būkite atidesni lipdami ar eidami slidžiomis gatvėmis.

Vandenis (01 20–02 18). Penktadienį venkite tvarkyti svarbius reikalus, ypač su užsieniečiais. Ir nedėkite vilčių dėl šiandien gautų dalykinių pasiūlymų ar prisipažinimų meilėje. Labiau pasaugokite vaikus. Ir mažiau patarinėkite, mokykite – leiskite kitiems galvoti savo galva. Galimi nesmagumai per svečius (ko gero, nekviestus).

Žuvys (02 19–03 20). Penktadienis bus įtempta diena – nervinsitės dėl visko, ko neturite ir turite, ko nepasiekėte ar pasiekėte... Tiesa, pakaks intriguojančių, originalių idėjų, kaip rasti išeitį iš aklavietės – tik ne laikas jomis dalintis, netinka imtis jas įgyvendinti. Itin blogas laikas aiškintis santykius su antrąja puse. 


lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą