Painiavos, nesusipratimų, įvairių fantazijų laikas

Nepalankus metas iki 18 val. 33 min., tada bus svarbu likti taikiems ir geranoriškiems. Stenkitės atleisti, susitaikyti, pamiršti – ne laikas nuoskaudoms lieti. Neverta ir santykių aiškintis, reikšti pretenzijų – jūsų vis vien niekas nesupras, neįvertins.  Netiks ir svarbius reikalus tvarkyti ar ką nors naujo pradėti, tvirtinti reikšmingas sutartis – tai iliuzijų metas, kai nepastebimai imame ir apsigauname, suklystame, o gal ir patys ką nors suklaidiname. Iki vakaro – painiavos, nesusipratimų, įvairių fantazijų laikas. Atskirti, kas gera, kas bloga, nebus paprasta. Tad bus lengva pasiklysti tarp trijų pušų ir šiaip ką nors sugadinti – tai vyks nepastebimai, be blogos valios. Liūdna, bet geri norai nebūtinai ves į pasakų šalį (nebent tai bus Kvailių šalis). Beje, tokios dienos paprastai sėkmingos sukčiams, melagiams, avantiūristams – jie atrodys patikimi, o kalbos skambės įtaigiai, įkvėps. Nelaimės šiandien labiau tikėtinos per svaigalus, narkotikus bei apsvaigusius asmenis, taip pat per chemikalus, vaistus, vandenį. Išaugs apsinuodijimo tikimybė. Vakaras po 18 val. 33 min. kur kas smagesnis, puikiai tinkamas įvairiems susitikimams, viešnagėms ar svečiams priimti. Sapnai iš trečiadienio į ketvirtadienį pranašiški. Puiku buvo regėti ugnį, žaibą – permainos; dangų, žvaigždes, skraidyti – apsauga, svajonių išsipildymas. Blogai buvo sapnuoti šventuosius, bažnyčią – išbandymai, krizė; mėsą, kraują – liga. Būti uždarose patalpose, koridoriuose, regėti raktus, spynas – laisvės praradimas, kalėjimas, ligoninė. Gyvūnai – gresia apkalbos, melas. 

Blogas ženklas: be priežasties šalti, drebėti – prarandate apsaugą; jei kas nors savaime užsidegtų jūsų namuose ar ant jūsų – vidinės nešvaros požymis, taip pat gaisrą matyti ar daug juodų dūmų, valgyti vištieną, kiaušinius, plėšyti laiškus, dokumentus, į ugnį pūsti, spjauti.

Geras ženklas: kaisti, raudonuoti – įgyjate jėgos; jei paukščio plunksna ant jūsų užkristų.

Žvilgsnis į priekį: penktadienis palankus tik rytą iki 10 val. 46 min., kai prasidės kritinis laikas pagal Mėnulio kalendorių; palankios spalvos – pilka, žydra, žalsva.

Avinas (03 21–04 20). Galite apsigauti vertindami savo finansines galimybes ar būsimo reikalo sėkmę – praradimai labiau tikėtini nei pelnas. Na, o jūsų gerumu, patiklumu gali pasinaudoti įžūlūs avantiūristai, mokantys įkvėpti ar sugraudinti sukčiai.

Jautis (04 21–05 20). Sustokite, palaukite. Jokių impulsyvių veiksmų. Būkite pasirengę, kad ne viskas bus taip, kaip manėte. Pastangos gali subyrėti į šipulius, o planai netikėtai pasikeisti. Tad neskubėkite apsispręsti, savo nuomonės išsakyti. Dažniau suabejokite išgirsta informacija ir savo teisumu. Svarbesnius susitikimus atidėkite vakarui arba rytojaus rytui.

Dvyniai (05 21–06 21). Nekokia diena. Būtų geriausia ilsėtis savo namuose. Jei teks ką nors daryti, reikalus tvarkyti, būkite labai atidūs, atsargūs. Padarytos klaidos gali sugadinti jūsų reputaciją, pakenkti karjerai. Vakaras palankus svečiams priimti savo namuose.

Vėžys (06 22–07 22). Jums teks pakeisti kai kuriuos savo įsitikinimus ir atsisakyti nevykusios draugystės. Gali paaiškėti, jog jus senokai apgaudinėja koks bičiulis, kolega ar kaimynas. Šiandien gali išryškėti ir problemos, susijusius su vaikais. Galima krizė tarp įsimylėjusiųjų.

Liūtas (07 23–08 22). Gali netikėtai paaiškėti, jog judate visai ne ta linkme, kad darote ne tai, ko norite, ko siekiate. Tik dėl to labai nepanikuokite – po savaitės pavyks rasti būdų išspręsti šias problemas. Šiandien netiks priimti svarbių karjeros sprendimų. Vakaras palankus viešnagei.

Mergelė (08 23–09 22). Neišsigąskite, jei kuo puikiausiai suprasite, kas ne taip, tačiau niekam nieko paaiškinti ar ko nors pakeisti negalėsite. Nepraraskite savitvardos, ieškokite protingų kompromisų. Nieko nedarykite piktuoju ir per jėgą.

Svarstyklės (09 23–10 23). Sudėtinga diena. Jūsų elgesys ne visada bus įprastas, net patys savimi vėliau stebėsitės. Galite nukentėti, jei nebūsite atsargūs su darbo instrumentais. Gresia nelaimingi atsitikimai spūstyje. Labiau pasaugokite pinigus.

Skorpionas (10 24–11 22). Jums gali pasirodyti, kad visas darbas veltui. Ir galite būti neteisūs – suklysti vertindami save, savo pasikeitimą (partnerių irgi). Kita vertus, jei nebūsite atsargūs, apdairūs, nublokšite save atgal. Pavojingi ginčai su partneriais, sutuoktiniu.

Šaulys (11 23–12 21). Nieko rimta nesiimkite, o tai ką darysite, atlikite itin atidžiai. Verta tvarkytis, išmesti, kam nors atiduoti nereikalingus daiktus, drabužius. Labiau pasaugokite savo sveikatą. Būkite atidesni maisto kokybei – galimi virškinimo sutrikimai.

Ožiaragis (12 22–01 19). Gresia nebūdingas lengvabūdiškumas. Nieko svarbaus nespręskite, saugokitės avantiūrų, mažiau žadėkite. Labiau pasirūpinkite vaikais. Ir neskubėkite įsimylėti. Iki vakaro širdies reikalams blogas laikas.

Vandenis (01 20–02 18). Jūsų darbai gali visai sustoti, o iniciatyva užgesti. Bus sunku dirbti, kurti, bendrauti. Jeigu turite galimybių atidėti visus reikalus vakarui ar kitos dienos rytui, taip ir padarykite.

Žuvys (02 19–03 20). Atidžiau įsiklausykite į tai, ką patys kalbate, ir susimąstykite, apie ką galvojate, kas jums įdomu, ką praleidžiate pro ausis. Netvirtinkite svarbių dokumentų, neįsipareigokite nei jausmuose, nei darbo reikaluose. Pasisaugokite vagių, nerizikuokite kelyje. Vakaras palankus nedidelėms kelionėms, smagiems bičiuliškiems susibūrimams.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą