Palmiros horoskopas antradieniui, vasario 28 d.

Svarbių reikalų tvarkymui tinkamas tik antradienio rytas iki 10 val. Vėliau prasidės nepalankus metas pagal Mėnulio kalendorių, neleidžiantis objektyviai įvertinti, kas vyksta, kokios jūsų realios galimybės.

Nuo 10 val. netiks pradėti nieko naujo, tvirtinti svarbių dokumentų, sandorių. Net jei iš pažiūros viskas atrodys gerai, nepriimkite lemtingų sprendimų – kažkur slypės klaida, apgaulė, kurią išvysti bus sudėtinga. Kad ir kuo užsiimsite, neskubėkite, viską tikrinkite. Pasistenkite nepasiduoti jokiai įtakai iš šalies – iliuzijos dažniau ateis per kitus, tad verta gilintis į savo vidinius pojūčius, asmeninius, jau seniai susiformavusius principus. Likite tvirti. Ir tai įgyvendinti bus lengviau, jei vengsite neprivalomo bendravimo. Jei ko nors svarbaus ryte nespėsite, galite drąsiai atidėti rytdienai. Na, o kasdienėje veikloje būkite atidūs, atsargūs, siekite aiškumo, apibrėžtumo. Taps svarbus saikas – daug nesiekite, neišlaidaukite, mokėkite nepastebėti įvairių pagundų, nepasiduoti impulsyviai apėmusiam norui. Tiesa, diena labiau palanki moterims nei vyrams. Ir joms patartina kuo anksčiau keltis, spėti ryte kuo daugiau svarbių reikalų sutvarkyti – tai moteriškų energijų dominavimo metas, kai pavyksta įtvirtinti savo valią, laimėti geidžiamą prizą. Nepalankus laikas romantiškų pažinčių užmezgimui, šventimams, nederėtų vartoti alkoholio. Būkite atidesni maisto kokybei – didesnė apsinuodijimų tikimybė. Gera proga moterims pirkti akmenis amuletus. Patartina eiti anksčiau miegoti. Sapnai iš pirmadienio į antradienį buvo svarbūs tik ryškūs, įsimenantys – tuomet pildysis per savaitę. Gerai buvo regėti pieną bei jo produktus, juos valgyti (pinigai, turtas), obuolius (sėkmė, pašaukimas), pinigus sapnuoti (pelnas). Blogas ženklas: vyrui įžeisti moterį, pamesti grandinėlę, laikrodį, sagą, jei ant jūsų drabužis užsidegtų ar gestų šviesa, ugnis be aiškios priežasties, žagsėti. Geras ženklas: netyčia sulyti, vaivorykštę, žaibą išvysti. Žvilgsnis į priekį: trečiadienį patartina nešioti tamsiai mėlynus drabužius.

Avinas (03 21–04 20). Antradienį nuo ankstyvo ryto imkitės svarbių darbų. Iki 10 val. puikus laikas svarbiam pokalbiui – asmeniniam bei dalykiniam (moterims itin), susitarimams bei jų tvirtinimui. Gautus pasiūlymus verta priimti. Vėliau – apgaulingas metas, vis dėlto būkite atidūs išgirstoms pastaboms ar pasiūlymams. Neatmeskite – kai kas gali būti naudinga.

Jautis (04 21–05 20). Antradienio rytmetys puikus, bet vėliau nesišvaistykite pažadais, nesistenkite visiems padėti, visur sudalyvauti, viską turėti – jums prirūks realumo pojūčio vertinant savo bei kitų galimybes. Beje, nuo svetimų problemų pavargsite labiau nei savas spręsdami, tad pabūkite egoistai ir pasirūpinkite savimi (sau šiuo metu esate reikalingiausi).

Dvyniai (05 21–06 21). Antradienio rytmetys puikus, ir svarbu kuo anksčiau šią dieną pradėti. Tai geras laikas svarbiam apsisprendimui, tinkamas žengti svarbų žingsnį. Gera proga ir atsakingam pokalbiui su šefu ar aukštu valdininku. Ypač moterims reikėtų būti drąsioms ir ryžtingoms. Deja, nuo 10 val. jau nebepalankus metas, kai reikia atsisakyti rizikingų sumanymų ir imtis tik to, ką gerai žinote.

Vėžys (06 22–07 22). Antradienis nepalankus kažkuo svarbu užsiimti – pasikliaukite savieiga. Beje, rytmetys žada ir malonią staigmeną. Po 10 val. atsisakykite visko, ką galima atidėti. Jei nekaip jausitės nuo ryto – verta likti namie ir vieną dieną pailsėti nuo visų rūpesčių.

Liūtas (07 23–08 22). Antradienio ryto susitikimai naudingi – jie padės kai ką pakeisti gera linkme. Vėliau geriau nieko nebekeisti bei atsiriboti nuo neprivalomo bendravimo. Nepervertinkite savęs, nepasikliaukite aklai autoritetais ar draugais. Ir mokėkite atsakyti už savo veiksmus, padarytas klaidas. Neieškokite atpirkimo ožio – dar labiau susikompromituosite.

Mergelė (08 23–09 22). Antradienį svarbiam susitikimui, susitarimui geras laikas iki 10 val. Vėliau venkite atsakingų pokalbių, juolab garsiai reikšti savo nuomonę. Darbe galite susidurti su netikėtais sunkumais, kolegų, šefo kritika. Nesiaiškinkite, nesiginčykite – tai tik supainios situaciją bei duos pagrindą liežuvavimui.

Svarstyklės (09 23–10 23). Antradienį anksti ryte suskubkite sutvarkyti svarbų reikalą (asmeninį, šeimos ar dalykinį). Pasisaugokite, kad netaptumėte manipuliatorių auka: jūsų jausmais, taip pat įtaka, autoritetu (bei kitomis galimybėmis) gali pasinaudoti savanaudiški asmenys.

Skorpionas (10 24–11 22). Jei antradienį nepramiegosite ankstaus rytmečio – laimėsite. Šią nepalankią dieną rytas bus vienintelė proga sutvarkyti neatidėliotiną reikalą. Vėliau atidėkite savo rūpesčius kitoms dienoms. Nesipiktinkite, jei išgirsite įžeidimą, nepelnytą kritiką – aplinkiniai ne dėl savo kaltės bus piktoki, kvailoki. Nemaža tikimybė susipykti su mylimu žmogumi ar kolega.

Šaulys (11 23–12 21). Antradienio rytmetys naudingas – galite išgirsti gerą pasiūlymą, sulaukti pagalbos. Vėliau keblokas laikais, kai priešininkai, konkurentai sieks pasinaudoti jūsų klaidomis bei sukompromituoti. Nereikėtų reaguoti į provokacijas – nepraraskite blaivios nuovokos bei takto bendraujant (jei nenorite įgyti slaptų priešininkų). Galimi kvaili nesusipratimai tarp sutuoktinių – netikėkite šmeižtais. Nepatartina veltis į atsitiktinį romantišką nuotykį.

Ožiaragis (12 22–01 19). Antradienio rytas tinkamas dalykiniam susitikimui, svarbaus dokumento pasirašymui. Vėliau – nervingas laikas, kai reikia atidžiau dirbti, neskubėti bei nesierzinti dėl niekų. Kita vertus, nepykite, jei artimas žmogus ar kolega primins jūsų neįvykdytą įsipareigojimą, neatliktą pareigą. Ir labiau savo sveikata pasirūpinkite.

Vandenis (01 20–02 18). Antradienį ryte iki 10 val. galite rizikuoti, bet vėliau nesivelkite į avantiūras. Ir nebūkite patiklūs dalykiniuose santykiuose: juk „geras žmogus“ – ne profesija. Savo užduočių geriausia niekam nepatikėti bei planų, kūrybinių sumanymų nepasakoti. Reikėtų šalčiau vertinti šios dienos romantiškus pasiūlymus, gautus po 10 val. Ankstus rytmetys moterims tinkamas išsakyti savo pageidavimus, pretenzijas mylimam žmogui.

Žuvys (02 19–03 20). Antradienį – ramybės metas, kurį geriausia praleisti namie su artimaisiais. Šiandien būsite labiau paveikiami – ypač tiems, kurie dar neatšventė gimtadienio, derėtų vengti bendravimo: kiti gali suklaidinti, užkrauti savo problemas (kurias turėtų patys spręsti). Stenkitės išlaikyti ramybę šeimoje, būkite atidūs tėvų žodžiams. Stiprinkite sveikatą. Bus svarbu gerai išsimiegoti. 

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą