Palmiros horoskopas trečiadieniui, kovo 1 d.

Rytmetys nepalankus, ir iki 10 val. 47 min., kol tęsis vakarykštis kritinis laikas, nederėtų imtis atsakingų darbų, įsipareigoti, pasirašinėti lemtingų dokumentų – svarbius reikalus dera tvarkyti vėliau. Svarbus metas finansinių, veiklos, šeimos problemų sprendimui – rasite anksčiau nepastebėtą išeitį, aptiksite naujų galimybių.

Bus prasminga apgalvoti ilgalaikius dalykinius planus, aptarti juos su asmenimis, galinčiais paveikti jūsų karjerą, kaip ir priimti atsakingus karjeros sprendimus. Gera diena su viršininku aptarti jūsų uždarbio perspektyvas. Tiks pasirašinėti darbo susitarimus. Beje, diena tinkama apskritai bet kokiems įsipareigojimams, priesaikoms. Tai metas, kai itin svarbu laikytis įstatymų, ritualų, nemeluoti. Tad venkite lengvabūdiškų pažadų, gerai pasverkite savo galimybes, ilgalaikes perspektyvas, likite apdairūs įsipareigodami – tai teks įvykdyti. Palanki proga ir kitiems priminti jų įsipareigojimus. Tinkamas laikas įvairių teisinių reikalų tvarkymui, teisingumo aiškinimusi. Palankus metas darbui su dokumentais, jų tvarkymui, sisteminimui. Geras laikas kelionėms, ypač komandiruotėms. Diena nėra palanki meilės pasimatymams, taip pat pramogavimui. Tinka įstatyti užraktus, duris, įrenginėti signalizaciją. Palanku tvarkytis namuose. Gera proga pirkti akmenis amuletus. Sapnai iš antradienio į trečiadienį pranašiški, jei buvo tikroviški, pildysis tiesiogiai. Jei regėjote angelą – tai aukštesnių jėgų apsaugos, vidinio švarumo požymis. Geras sapnas, jei girdėjote tylą, patys buvote ramūs, nešnekėjote. Blogas ženklas: jei dužtų veidrodis, stiklas, indai, laikrodis sustotų. Geras ženklas: rasti ar gauti dovanų pasagą, virvutę, ypač užmegztą, juostelę, diržą. Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis tinkamas tvarkyti svarbius reikalus; palankios spalvos – balta raudona, oranžinė.

Avinas (03 21–04 20). Trečiadienį po 11 val. tiks pasirašinėti ilgalaikius susitarimus, sandorius, tiesa, greitos naudos nebus. Palanku tvarkyti atsakingus šeimos, namų reikalus, ypač susijusius su namų įsigijimu.

Jautis (04 21–05 20). Trečiadienį nepraleiskite pro ausis išgirstos informacijos, net ir atsitiktinės, su jumis nesusijusios nuogirdos. Palanku tvarkyti skubius reikalus, bendrauti su svarbiais asmenimis.

Dvyniai (05 21–06 21). Nuo 10 val. palankus metas sandoriams, finansinių problemų sprendimui. Galite rasti vertingą daiktą, pamestus pinigus.

Vėžys (06 22–07 22). Trečiadienio rytmetys dar sudėtingas, bet po 11 val. galite drąsiai spręsti visas jus varginančias problemas. Susitikite šiandien su reikalingais žmonėmis – viskas susiklostys jūsų naudai. Būkite atidūs gautiems pasiūlymams, pamokymams – tai atvers naujas geras perspektyvas, ypač veikloje.

Liūtas (07 23–08 22). Trečiadienį dirbtinai neskubinkite įvykių – nei veikloje, nei asmeniniame gyvenime. Ir labiau tikėkite tuo, ką sako jūsų tėvai, įsiklausykite į sutuoktinio ar partnerių darbe nuomonę. Tinkamas laikas ilgalaikiams įsipareigojimams partnerystėje.

Mergelė (08 23–09 22). Trečiadienį labiau tikėkite savimi – tuomet viskas sklandžiai susiklostys. Kita vertus, šiandien galite sulaukti rimtos pagalbos iš seno draugo – verta pasišnekėti apie tai, kas jus slegia. Tinkama diena įsigyti reikalingą darbui instrumentą, ieškoti pamesto daikto ar dokumento.

Svarstyklės (09 23–10 23). Trečiadienis nuo 11 val. tinkamas atsakingam pokalbiui su viršininku ar aukštu asmeniu. Būkite ryžtingesni siekdami savo, nors gali stigti noro bei jėgų. Tik mažiau pasakokite žmonėms apie savo reikalus, dalykinius ketinimus – šiuo metu jūsų planai gali netikėtai keistis.

Skorpionas (10 24–11 22). Trečiadienis nuo 11 val. – perspektyvus laikas, nusišypsos laimė. Pavyks gerai parengtos avantiūros. Kad ir su kuo bendrautumėte, kad ir ką girdėtumėte – labiau gilinkitės į reikalo esmę, į dalykus, apie kuriuos tylima, garsiai nesakoma.

Šaulys (11 23–12 21). Trečiadienį gera proga spręsti finansinius klausimus – rasite naują išeitį iš senos problemos. Kasdieniame gyvenime jūsų nerimas kiek perdėtas. Verta kreiptis pagalbos į senus draugus.

Ožiaragis (12 22–01 19). Trečiadienį ne viskas jūsų valioje, tačiau aplinkybės jums palankios. Labiau orientuokitės į partnerių, sutuoktinio nuomonę, kvieskitės pagalbon bičiulius. Tai geras laikas ieškoti naujų partnerių, rėmėjų, investuotojų. Nesiimkite rimto reikalo, jei jūsų nepalaikys sutuoktinis, tėvai.

Vandenis (01 20–02 18). Trečiadienis – jėgos metas: imkitės visų darbų, kuriuos kraus vadovybė, nes būtent dabar būsite pastebėti, įvertinti. Tinka su vadovybe aptarti jūsų veiklos perspektyvas.

Žuvys (02 19–03 20). Trečiadienį atsigausite ir viskas ims sklandžiai dėliotis. Tiesa, reikalų imkitės tik po 11 val. Šiandien imkitės spręsti pačias sudėtingiausias problemas. Palanku tvarkyti vaikų reikalus. 

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą