Palmiros horoskopas trečiadieniui, kovo 29 d.

Iki 10 val. 30 min. – palankus metas, kai verta planuoti svarbiausius dienos darbus, nieko atsakingo neatidedant antrai dienos pusei. Tiesa, skubėti nereikėtų – šiandien svarbu įvertinti nueitą kelią, sukauptą patirtį. Beje, šios dienos (ir ypač antrosios pusės) sėkmingumas didele dalimi priklausys nuo to, kiek įvertinate praeities klaidas. Dabar bus prasminga grįžtelti atgal ir tik tuomet nuspręsti, reikia jums to ar ne.

Pirmą dienos pusę turite gerą progą pakoreguoti ir tai, kas anksčiau nepavyko, kuo esate nepatenkinti. Rytmetys tinkamas įvairiems susitikimams, pasitarimams, darbo susitarimams. Beje, palanku bus tvirtinti tik tuos sandorius, iš kurių nesitikite greitos naudos. Antrą dienos pusę išaugs apgaulių, nelaimingų atsitikimų, o taip pat apsinuodijimų tikimybė. Netinkamas laikas šventimams. Svaigalų derėtų vengti. Būkite atidesni maisto kokybei – labiau tikėtini apsinuodijimai. Sapnai iš antradienio į trečiadienį buvo pranašiški. Žaibas, griaustinis – geros permainos, žvaigždės, dangus, skraidyti danguje – apsauga, pagalba, išaukštinimas. Blogai matyti šventųjų paveikslus, mėsą, gyvūnus, raktus, koridorius, žiedą, siūlus. Blogas ženklas: be priežasties šalti, jei ant jūsų drabužis užsidegtų ar kas pelenus užbertų, jei namuose kas savaime suliepsnotų, gaisrą, juodus dūmus išvysti. Geras ženklas: kaisti, raudonuoti – esate patikimai saugomi aukštesnių jėgų. Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis palankus svarbių reikalų tvarkymui antrą dienos pusę; palankūs melsvi, žalsvi, sidabriniai tonai.

Avinas (03 21–04 20). Trečiadienį nieko svarbaus neplanuokite – geras laikas nebent užsiimti dideliu pertvarkymu namuose. Venkite įtarinėjimo, priekaištų mylimam asmeniui. Ne laikas reikalavimams, ultimatumui.

Jautis (04 21–05 20). Trečiadienį dalykinių reikalų tvarkymo imkitės nuo ankstaus ryto, nieko rimto neatidėdami pavakarei, kai gali pablogėti nuotaika, sveikata ir net imti nesisekti. Rytas tinkamas kreiptis pagalbos į senus draugus, giminaičius.

Dvyniai (05 21–06 21). Trečiadienio rytmetys šaunus, ir jei jus remia aplinkiniai, verta rizikuoti svarbiame reikale. Antrą dienos pusę turėtumėte būti atsargesni piniginiuose, turto reikaluose. Ne laikas skolinti ar skolintis, pirkti vertingus daiktus. Nebūkite lengvabūdiški flirtuodami – tai gali sugriauti gerus santykius šeimoje.

Vėžys (06 22–07 22). Trečiadienio rytmetys daug kuo palankus – jums simpatizuos aplinkiniai ir noriai sutiks padėti. Būsite įvertinti darbe. Tai gera proga išjudinti įstrigusį reikalą, laimėti užsitęsusią kovą. Bendraudami su artimaisiais siekite tolerancijos, mokėkite girdėti jų nuomonę.

Liūtas (07 23–08 22). Trečiadienį dažniau atsitraukite į šoną (geriau į šešėlį) – tai padės teisingiau įvertinti situaciją. Rytmečio pastangos duos gerų vaisių, bet ne iškart. Labiau pasaugokite savo paslaptis – tiek dalykines, tiek asmenines bei turtą.

Mergelė (08 23–09 22). Trečiadienio rytmetys neblogas spręsti įvairias susikaupusias problemas – netikėtai atsiras pagalba, pasiseks ieškant svarbių asmenų. Verta pasitarti su senu, geru draugu bei paprašyti patarimo. Nebūkite patiklūs antrą dienos pusę siūlantiems pasitarnauti – tai gali būti „meškos paslauga“.

Svarstyklės (09 23–10 23). Trečiadienio rytmečio darbo susitikimai perspektyvūs. Vėliau apgaulingas metas, kai geriau su niekuo nesitarti dėl jums svarbių reikalų. Netiks rizikuoti ne tik karjera, bet ir gerais santykiais darbe, o taip pat ir šeimoje.

Skorpionas (10 24–11 22). Trečiadienio ryte tiks priimti svarbius veiklos sprendimus. Vis dėlto jūsų veiksmai turi būti gerai apgalvoti. Būkite atidesni sveikatai, ypač virškinimui.

Šaulys (11 23–12 21). Trečiadienis tinkamas nebent filosofiniams pokalbiams, apmąstymams. Ryte verta pasitarti dėl jus varginančios dvejonės. Ir nesivelkite į santykių aiškinimąsi su aplinkiniais.

Ožiaragis (12 22–01 19). Trečiadienį daug ką lems partneriai, konkurentai bei priešai. Vertėtų apmąstyti savo santykius su jais, o taip pat su sutuoktiniu, ir paieškoti būdų, kaip juos pakoreguoti, kad jaustumėtės tvirčiau. Pasistenkite, kad aplinkiniai jums nedrumstų ramybės, neleiskite niekam kištis į jūsų reikalus.

Vandenis (01 20–02 18). Trečiadienį aplinkybės vers užsiimti svarbiais reikalais, ir rytmetys tam palankus. Tačiau turite žinoti, kad greitai jėgos (arba kantrybė) išseks, tad imkitės tik privalomų dalykų. Atidžiau tikrinkite jus pasiekiančią profesinę informaciją. Galite padaryti lemtingų klaidų darbe antrą dienos pusę.

Žuvys (02 19–03 20). Trečiadienio rytas – gera proga tvarkyti svarbius asmeninius bei vaikų reikalus. Po 10 val. 30 min. keblus laikas – galite neįžvelgti pavojų, rimtai suklysti. Ne laikas priimti svarbius sprendimus.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą