Palmiros horoskopas penktadieniui, balandžio 14 d.

Penktadienis sudėtingas, galite pasijusti bejėgiu prieš šaltą mūro sieną, netikėtai kelyje išdygusią. Jei būsite pasiruošę išgirsti „ne“ ir pasirengę planą B ar C, diena neprivers sutrikti. Vis dėlto nesiimkite svarbių reikalų, painių užduočių darbe, dažniau tikrinkite, ką darote. Trūks atidumo, nuoseklumo, tiesa, intuicija padės teisingai susiorientuoti.

Bendraudami būkite pasiruošę, kad dėl niekų bus prisimenamos senos nuoskaudos, nusižengimai bei siekiama atsiteisti. Stenkitės likti sąžiningi bei teisingi, nepasiduokite provokacijoms. Ir saugokitės pagyrūnų bei pataikūnų – galite likti suklaidinti bei nuvilti. Taip pat kukliau vertinkite savo galimybes, autoritetą bei asmeninį žavesį. Mažiau vilkitės ir finansiniuose reikaluose, būkite pasirengę išgirsti neigiamą atsakymą, jei prašysite pagalbos, paramos ar atlyginimo padidinimo, jei mėginsite išsiderėti palankesnes sąlygas pasirašant piniginę, turtinę sutartį. Nemenkai gali pakenkti ir sena, pamiršta, paslėpta ar užvilkinta finansinė problema. Diena nebus tinkama svarbioms finansinėms operacijoms, sandoriams, atsakingiems susitikimams, susitarimams bei verslo planų kūrimui – dažniausiai jie bus nerealūs. Būtinas didesnis atidumas dirbant su pinigais bei dokumentais – šios dienos klaidos gali atnešti didelių nuostolių, rimtų nemalonumų. Pasistenkite nesiginčyti su vadovybe – bus lengva pakliūti į nemalonę, taip pat su biurokratais, įvairiais pareigūnais: šiandien ginčai bus ne tik kvaili, bet ir atnešantys moralinius bei materialius nuostolius. Vis dėlto šiandien būkite atlaidūs, dosnūs, raskite progą mažai dovanėlei. Patartina užsiimti labdara. Išlieka konfliktų, nelaimingų atsitikimų, traumų, avarijų tikimybė. Iš ketvirtadienio į penktadienį buvo geriausia nieko nesapnuoti. Sapnų gausybė reikštų klaidingą dabartinį pasirinkimą. Gerai buvo save matyti nuogu – einate teisingu keliu, blogai apsirengus – esate užvaldyti iliuzijos. Balta spalva – apsauga, tačiau rūkas, pelkės – liga, kliūtys. Blogas ženklas: nuskinti gėlę, jei namuose gėlė nuvystų, pasisavinti pamestą daiktą, atsakyti prašantiems, ką nors įskaudinti, sugrįžti išėjus. Geras ženklas: ką nors pamesti (išvengsite gręsiančių nemalonumų), gauti gėlę dovanų, jei namuose gėlė išsiskleistų, jei paukščio plunksna užkristų. Žvilgsnis į priekį: savaitgalį patartinas ramus poilsis, saikas pramogaujant; šeštadienį patartina balta, raudona, auksinė, vengtina juoda, mėlyna, alyvinė spalvos; sekmadienį palanki žydra, auksinė, vengtina žalia, ruda.

Avinas (03 21–04 20). Penktadienio planai, susiję su veikla ar pinigais, gali sužlugti. Neskubėkite daryti išvadų, ypač vertindami paskutines naujienas ar draugų, mylimo žmogaus elgesį. Netinkamas laikas nutraukinėti santykius ar mėginti užmegzti naujus – tiek dalykinius, tiek asmeninius.

Jautis (04 21–05 20). Penktadienį likite kantrūs, kuklūs, santūrūs – ypač bendraudami su vadovybe, tai pat su pavaldiniais ar artimaisiais, mylimu žmogumi. Darbe itin atidžiai atlikite užduotis, kad nebūtų pagrindo jus apkaltinti profesionalumo stoka.

Dvyniai (05 21–06 21). Penktadienis – apgaulinga diena. Gresia pavojus pervertinti savo įtaką bei galimybes. Į nieką nesikiškite bei dėl nieko nesijaudinkite.

Vėžys (06 22–07 22). Penktadienis itin sudėtingas. Bus nepalanku tvarkyti finansinius bei juridinius reikalus. Ypač moterys bus linkusios kelti sau pernelyg aukštus, neprotingus reikalavimus.

Liūtas (07 23–08 22). Penktadienį neskubėkite supykti, kito apkaltinti (sutuoktinio ypač) – geriau suabejokite, ar viską teisingai supratote, ar nėra ir jūsų kaltės?

Mergelė (08 23–09 22). Penktadienį gresia netikėti nusivylimai savo šefu, kolegomis, mylimu žmogumi, bet vis dėlto pasistenkite išsaugoti su jais sveikus santykius. Galimi finansiniai nuostoliai dėl neatidumo dirbant.

Svarstyklės (09 23–10 23). Penktadienį, net jei jausitės puikiai, nerizikuokite savo gerove – tai neprognozuojamų permainų metas, kai gali nutikti tai, ko labiausia nesinori. Labiau pasaugokite vaikus. Nepriekaištaukite žmogui, kurį mylite.

Skorpionas (10 24–11 22). Penktadienį, jei tik galite, džiaukitės namų ramybe ir pamirškite dalykinius rūpesčius. Nedirbkite pavojingų ar atsakingų darbų – vis vien teks vėliau perdaryti (geriausiu atveju).

Šaulys (11 23–12 21). Penktadienį niekur neskubėkite, nesiblaškykite, venkite bendrauti bei patarinėti. Nemanykite, kad viską žinote – dabar galite apsirikti... Kad ir kuo užsiimsite, nepamirškite laikytis saugumo technikos reikalavimų. Saugokitės vagių, apgavikų, liežuvautojų.

Ožiaragis (12 22–01 19). Penktadienį neskubėkite mokėti pinigų, sutikti, jei būsite įkalbinėjami truputį nusižengti sąžinei dėl karjeros, dėl meilės... Nepasiduokite spaudimui iš aukščiau. Pasistenkite niekam nieko nežadėti bei neskolinti.

Vandenis (01 20–02 18). Penktadienį nepasiduokite provokacijoms, venkite žmonių, kurie daug žadės, kad tik greit apsispręstumėte. Svarbius reikalus tvarkykite vieni – patarėjai suklaidins, pagalbininkai pakenks. 

Žuvys (02 19–03 20). Penktadienį geriausia skirti poilsiui. Bet jei teks dirbti, būkite atsargūs, atidūs bei susikaupę, ypač dirbant su pinigais, dokumentais. 

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą