Palmira: tai naudinga diena

Naudingas metas – tinka pradėti įgyvendinti svarbius dalykinius planus. Dabar jums pavyks įveikti net itin sudėtingas problemas, tad imkitės to, nuo ko paprastai bėgate. Palanku tvarkyti svarbius piniginius, turto reikalus, taip pat pirkti vertingus daiktus. Gera diena sandoriams, kreditui imti, kapitalui su partneriais sujungti.  Šiandien netinka pykti, niršti – kad ir ką veiksite, pasistenkite, kad tai būtų malonu ne tik jums, bet ir kitiems. Tinka gražiuoju aiškintis nesutarimus šeimoje bei darbe, spręsti ne tik finansines, bet ir meilės problemas. Gera diena meilės pasimatymui ir dovanoms teikti. Iš pirmadienio į antradienį buvo gerai regėti ugnį, ryškią šviesą – apsauga, pagalba; būti su kailiniais, kepure – sėkmė, artimųjų žmonių pagalba; turėti raktus, savo namuose būti – tvirtumas, apsauga; žuvis – sėkmė. Blogai būti nuogam – vienatvė, neturtas; plaukti – tapti priklausomam; pamesti raktus, miške pasiklysti, būti svetimame name, dideliame lauke, regėti sudžiūvusius augalus – apsaugos, ryšio su protėviais praradimas, gresia įvairūs nemalonumai.

Blogas ženklas: jei užpultų naminis gyvūnas, išvysti katastrofą – einate klaidingu keliu.

Geras ženklas: taikūs naminiai gyvūnai, jei prie jūsų draugiškai prieitų nepažįstamas šuo, gauti dovanų obuolį.

Žvilgsnis į priekį: trečiadienis – nepalankus metas aktyviai veiklai, tačiau sėkmingas moterims; palankios spalvos – oranžinė, sidabrinė.

Avinas (03 21–04 20). Gera diena, tik ar sugebėsite pasinaudoti palankiomis aplinkybėmis? Kaupkite jėgas ir mokėkite pasidžiaugti savo šeima, ypač vaikais, mylimu žmogumi, laimėjimais veikloje bei tuo, ką užgyvenote.

Jautis (04 21–05 20). Pasyvus metas, tačiau būtent dabar formuojasi ateities įvykiai. Daug kas priklausys nuo jūsų optimizmo ir mokėjimo susitaikyti su tuo, kas neišvengiama. Šiandien palanku tvarkyti reikalus, susijusius su investicijomis, nekilnojamojo turto pardavimu, kraustymusi į naują gyvenamąją vietą. Tinka pirkti vertingus daiktus namams papuošti ir buičiai palengvinti. Gera proga dovana nudžiuginti artimuosius, ypač tėvus.

Dvyniai (05 21–06 21). Laimingo atsitiktinumo metas – bus svarbu mokėti greitai pasinaudoti staiga atsiradusia palankia aplinkybe. Šios dienos susitikimai (dalykiniai ir asmeniniai), susitarimai, patvirtinti dokumentai atneš naudos bei sėkmę.

Vėžys (06 22–07 22). Tikėkite sėkme – svarbus reikalas išsispręs jūsų naudai. Verta priimti gautus finansinius pasiūlymus. Palanku spręsti uždarbio ir kitų pajamų klausimus.

Liūtas (07 23–08 22). Suskubkite pasinaudoti sėkme. Nebijokite prašyti (net reikalauti) jums reikalingų dalykų – gausite. Galimi naudingi dalykiniai ir asmeniniai kontaktai su užsieniečiais, įtakingais, žymiais asmenimis.

Mergelė (08 23–09 22). Nesinervinkite, jei ne viskas klostysis taip, kaip jums norisi, – iš tiesų viskas išeis geriau, nei tikitės. Tai, kas nepavyks, atidėkite rytdienai. Šiandien palanku kreiptis su konfidencialiais prašymais ar pasiūlymais. Palankus metas slaptam meilės pasimatymui (arba slaptam romanui užmegzti).

Svarstyklės (09 23–10 23). Gali ryškiai pasisekti per draugus ar partnerius. Geras laikas svarbiam dokumentui patvirtinti, bendradarbiavimui užmegzti, taikytis su priešais ar sutuoktiniu.

Skorpionas (10 24–11 22). Pagaliau šefas įvertins jūsų pasiekimus, tad naudokitės proga pakalbėti jums svarbiu klausimu (geriau prie arbatos puodelio ar pietų stalo). Palanku kreiptis su svarbiais pasiūlymais į aukštus, įtakingus asmenis.

Šaulys (11 23–12 21). Net jei šiuo metu ne viskas taip, kaip reikia, ši diena sėkminga – atsiranda galimybių išeiti iš užburto rato. Imkitės svarbiausių reikalų tvarkymo (tiesa, neužmirškite nueiti į meilės pasimatymą).

Ožiaragis (12 22–01 19). Nesijaudinkite dėl nieko – net ir nesėkmės bus naudingos (o rytoj – visai kita diena). Šiandien palanku tvarkyti reikalus, susijusius su investicijoms, bendrais pinigais, taip pat mokesčiais. Palanku skolintis pinigų, imti kreditą.

Vandenis (01 20–02 18). Geri darbai sugrįžta – sulauksite nuoširdžios pagalbos, pagaliau bus atkreiptas dėmesys į jus varginančias problemas. Verta spręsti uždarbio klausimą, tinka susitikti su būsimu darbdaviu, dalykiniais partneriais, pasirašyti darbo sutartį, sandorį, prisiimti pažadus, įsipareigojimus. Palanki proga su sutuoktiniu aptarti tai, kas jums nepatinka.

Žuvys (02 19–03 20). Rasite puikių būdų, kaip išspręsti bendravimo problemas su kolegomis, šeimos nariais. Aiškinkitės savo silpnas vietas, klaidas – tai geriausias metas ką nors pakeisti, kad nebesikartotų ankstesni rūpesčiai.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą