Palmiros horoskopas penktadieniui, balandžio 21 d.

Penktadienis – kiek palankesnė diena nei vakarykštė, tačiau įtampa bei ankstesnės problemos lieka. Galima kurti bendro pobūdžio ilgalaikius planus, rinktis sau reikalingus žmones. Beje, jei kas jums šiandien nepatiks – tai rimtas įspėjimas, jog reikia vengti to žmogaus ar to reikalo.

Neplanuokite didelių ir sunkių darbų. Ypač įtemptas protinis darbas vargins – bus sunku išlaikyti dėmesį, ilgam susikaupti. Galimos žioplos klaidos rašant, skaičiuojant. Nieko griežtai neplanuokite vakarui – galimi netikėtumui, dėl kurių viskas pasikeis. Venkite ir naujų, mažai pažįstamų asmenų. Itin nepalanku užmegzti naujus romantiškus santykius. Labiau taupykite pinigus, pasaugokite mobilius telefonus, pinigines, automobilius nuo vagių. *** Penktadienį 11 val. 30 min. Merkurijus ims judėti atatupstas Žemės stebėtojo atžvilgiu. Šis atbulinis (retrogradinis) judėjimas tęsis iki gegužės 15 d. Kai Merkurijus juda atatupstas, lėtėja mąstymas, reakcija, greičiau atbunka pastabumas, silpnėja atmintis, bet stiprėja analitiniai sugebėjimai. Šiuo metu mažėja kontaktų, daugėja informacinės painiavos, klaidų rašant, skaičiuojant, tvarkant dokumentus. Nederėtų skubėti žadėti, įsipareigoti, pasirašyti. Dažniau pametami daiktai, dokumentai, padaugėja autoavarijų. Sunkesnis laikas žiniasklaidos, transporto tarnyboms. Tinka dirbti su sena informacija, kartoti pamirštas žinias. Nepatartina imtis nieko nauja – efektyviausia būtų grįžti prie senų dalykų. Naktį iš ketvirtadienio į penktadienį buvo gerai matyti ryškius, spalvotus, džiaugsmingus sapnus. Ugnis – priešus nugalėsite, žaibas – geros permainos. Blogai vandenį regėti, liūdėti – apkalbos, neturtas. Blogas ženklas: sutikti juodą katiną, rasti pamestus pinigus, raktus, lazdą sulaužyti. Geras ženklas: jei vardu gatvėje kelis kartus pašauktų, sulaukti netikėtų svečių. Žvilgsnis į priekį: savaitgalį palankesnis metas prasidės nuo šeštadienio 14 val.; šeštadienį palanki tamsiai raudona, vengtina geltona spalva, sekmadienį patartini raudoni, rožiniai atspalviai, vengtina žalia.

Avinas (03 21–04 20). Penktadienį mėginkite suvokti, kas naudinga, o kas ne. Kad ir ką sužinosite, kad ir ką išgirsite, neprisiriškite prie naujų pasiūlymų, nepalanku įsipareigoti, skolinti pinigus ar juos investuoti. Neįtarinėkite, nepavyduliaukite, bet ir patys nesuteikite pagrindo pavyduliavimui.

Jautis (04 21–05 20). Penktadienį nesikrimskite dėl mylimo žmogaus ar sutuoktinio, neskubėkite įtarinėti, jei ką netikusio išgirsite. Ir nieko nereikalaukite vakare – meilės, ištikimybės pažadai tušti.

Dvyniai (05 21–06 21). Penktadienis – paikų vilčių metas. Netinka kažką vertinti ar priiminėti svarbius sprendimus tiek reikaluose, tiek meilėje. Atidėkite finansinius susitarimus. Ne laikas imti kreditą.

Vėžys (06 22–07 22). Penktadienį likite realistais, kai aptarinėsite planus, žadėsite, įsipareigosite – nors geriausia šiandien to visai nedaryti. Nesiveržkite į priekį: bus žingsnis pirmyn – du atgal. Venkite ginčų su artimaisiais.

Liūtas (07 23–08 22). Penktadienį vargu ar pavyks išspręsti jums svarbų klausimą, bet dėl to nesukite galvos. Tai netinkamas metas nervintis – jūsų netikusios nuotaikos greitai persiduos aplinkiniams.

Mergelė (08 23–09 22). Penktadienį pažadai bus sunkiai vykdomi, dėl ko jūsų planai gali suirti. Ne laikas su viršininkais aptarinėti jūsų finansines bei karjeros perspektyvas – net jei jums kažkas gero bus pažadėta, vėliau iš to nieko neišeis.

Svarstyklės (09 23–10 23). Penktadienis bus pavojinga diena – tikėtinos traumos, konfliktai su kolegomis, darbo technikos ar automobilio gedimai. Nors rūpesčių pakaks, tačiau aplinkiniai irgi kažko reikalaus, prašys.

Skorpionas (10 24–11 22). Penktadienį neskubėkite sakyti „taip“, net jei viskas pasirodys tvarkinga bei teisinga. Šiandien sunkiai suprasite, kur klysite, tad neteiskite nei savų, nei svetimų.

Šaulys (11 23–12 21). Penktadienį lyg ir viskas atrodys gerai, tačiau vėliau paaiškės, kad kažkur suklydote, ir dėl to net laukia nuostoliai. Darbe didesnė traumų tikimybė. Pasisaugokite, kad nebūtumėte prieš savo valią įtraukti į netikusi reikalą. Labiau pasaugokite sveikatą.

Ožiaragis (12 22–01 19). Penktadienį ne laikas avantiūroms – nei reikaluose, nei meilėje. Ir būkite taktiškesni su žmogumi, kurį mylite. Mokėkite girdėti, ką sako vaikai.

Vandenis (01 20–02 18). Penktadienį galimi nemalonumai dėl užvilkintų, atidėtų, pamirštų darbų. Diena nėra tinkama darbo reikalų tvarkymui, verta daugiau laiko skirti šeimai. Labiau pasirūpinkite mama.

Žuvys (02 19–03 20). Penktadienį nebūkite labai įsitikinę savo teisumu – pasitikrinkite prieš ką teigdami, ką nors aiškindami ar mokydami. Būsite linkę neteisingai kaltinti, įtarinėti sutuoktinį – nė nepastebėsite, kaip išprovokuosite konfliktą. Ne laikas aptarinėti šeimos biudžetą. 

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą