Palmiros horoskopas šeštadieniui, balandžio 22 d.

Po sudėtingos bei įtemptos Saulės užtemimo paveiktos savaitės išeiginės pasirodys visai smagios. Vis dėlto nereikėtų pamiršti, kad gegužės 5 d. laukia dar vienas užtemimas (Mėnulio Skorpiono ženkle), tad prasideda užtemimo koridoriaus metas, kai svarbi atida. Deja, bus dažniau klystama. Kad ir su kuo bendrausite, tikrinkite, ar jus teisingai suprato, kad ir ką veiksite, neskubėkite – tai padės išvengti atsitiktinių, žioplų klaidų.

Tiesa, šeštadienis iki 14 val. vis dar sudėtinas, tad bus svarbu nesivelti į santykių aiškinimąsi ir saugoti ne tik gerus santykius su tais, kuriuos mylite, bet ir savo turtą, pinigus. Iki 14 val. bus netinkamas laikas pirkti vertingus daiktus. Šeštadienį būsime energingi – tai aktyvaus poilsio metas. Bus gerai imtis susikaupusių darbų – nestigs energijos. Gerai tądien bus ir pasportuoti. Tai palankus metas pradėti lankyti sporto klubą ar eiti mokytis rytų kovos menų. Diena bus tinkama pirkti sidabrą. Na, o norintiems įsigyti katiną irgi puiki proga! Verta apsilankyti gyvūnų prieglaudoje (geriau po 14val.). Diena palanki romantiškiems pasimatymams bei pažintims, tiesa, tik po 14 val. Iš penktadienio į šeštadienį sapnai pranašiški. Gerai buvo sapnuoti medžius, kelią, mirusiuosius. Paklausykite išgirsto patarimo. Blogai kirpti plaukus, nagus sapne, regėti savo persimainiusį atspindį veidrodyje. Jei sapnavote stiklinius daiktus, indus, ypač jei matėte, kaip jei dužo – saugokitės apgaulių. Blogas ženklas: pamesti kepurę ar jei ji nuo galvos nukristų, jei vėjas kepurę nuo galvos nupūstų, daug tamsių dūmų matyti, ką nors pamesti, ypač piniginę, jei sulūžtų peilio ašmuo. Geras ženklas: rasti odinį ar medinį daiktą, gauti kepurę dovanų ar ją rasti, pamesti smulkių monetų.

Avinas (03 21–04 20). Šeštadienis iki 14 val. nepalankus aptarinėti santykius ar šeimos biudžetą su sutuoktiniu. Vėliau palankus metas įvairiems susitikimams. Beje, netikėta naujiena gali pakeisti jūsų ketinimus.

Jautis (04 21–05 20). Gali apimti noras daugiau bendrauti, aiškintis jums svarbius dalykus, ir jei liksite taktiški bei malonūs, džiaugsitės, kad buvote išgirsti, kad jūsų nuomonė buvo įvertinta. Tiesa, šeštadienis iki 14 val. jums nepalankus.

Dvyniai (05 21–06 21). Nors pasijusite stiprūs, kupini energijos, tačiau šeštadienį verta kviestis talką susikaupusiems darbams įveikti. Tiesa, nesiimkite darbų nuo ankstyvo ryto, – ką nors sugadinsite ar su savais susipyksite.

Vėžys (06 22–07 22). Nesistenkite į save atkreipti kitų dėmesį – jums palankesnis ramus poilsis toliau nuo žmonių. Beje, šeštadienį nepatartina išlaidauti, – atidėkite tai sekmadieniui.

Liūtas (07 23–08 22). Šeštadienio pirmą pusę svarbu nusiraminti, taikytis – jokių ginčų ar santykių aiškinimosi. Nebūkitе kategoriški! Sėkmė nusišypsos jau po pietų.

Mergelė (08 23–09 22). Šeštadienį būsite itin veiklūs, ir jums puikiai seksis organizuoti aplinkinius tiek darbams, tiek šventimui. Tiesa, jam labiau palankus sekmadienis.

Svarstyklės (09 23–10 23). Šeštadienis iki 14 val. sudėtingas – niekame nerizikuokite. Vėliau jūsų nuotaikos bus puikios, atsigausite. Kur nors išvykite, aplankykite tuos, kurių senai nematėte.

Skorpionas (10 24–11 22). Šeštadienio pirmąją pusę pasistenkite labiau įsiklausyti į savo poros reikalavimus. Antrą dienos pusę venkite bendravimo su tais, kurių nemėgstate, kurie jus erzina. Tai geras laikas tvarkymuisi, remonto darbams.

Šaulys (11 23–12 21). Šeštadienis iki 14 val. gali sukelti įvairių smulkių rūpesčių, kurie sutrikdys ramybę. Vis dėlto nesiblaškykite, tai laikini nesklandumai – jau po pietų pavyks atgauti vidinę pusiausvyrą. 

Ožiaragis (12 22–01 19). Šeštadienio pirmąją pusę galimi menki, bet apmaudūs ginčai su vaikais. Ir būkite atlaidesni žmogui, kurį mylite, nepriekabiaukite. Antra dienos pusė puikiai tinkama imtis sunkių fizinių darbų namuose. 

Vandenis (01 20–02 18). Džiaukitės žmonėmis, kurie jus myli bei vertina. Šeštadienio antra pusė tinkama išjudinti namų tvarkymui, sportui vaikus, sutuoktinį ar mylimą žmogų, – tądien pavyks naudingai suderinti malonumą su nauda. 

Žuvys (02 19–03 20). Šeštadienį palanku užsiimti namais bei artimųjų problemomis. 

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą