Įtemptas pilnaties metas, bet galimi malonūs netikėtumai

Tinkamas metas spręsti painias problemas, o jų šiandien gali padaugėti, nes tai įtemptas pilnaties metas. Vis dėlto šiandien galimi ir malonūs netikėtumai. Beje, atsiras ir gerų patarėjų, net pagalbininkų. Tad stenkitės dažniau šypsotis, draugiškai bendrauti, ir diena nebus nemaloni, o aplinkinių reakcija bus gana adekvati.  Na, o veikloje gali tekti keisti planus, grįžti prie to, kuo anksčiau užsiėmėte. Ir tai gali duoti netikėtos naudos. Tik nesitikėkite naudos ten, kur planavote. Patartina užsiimti sunkiais darbais, kuriems įveikti reikia kolektyvinių pastangų. Jei teks priimti atsakingą sprendimą, neskubėkite. Dėl šios dienos naujienų nepasiduokite abejonėms, nekeiskite ankstesnių nuostatų, seno kurso. Vėlus vakaras jau palankus, atnešiantis taiką, ramybę. Na, o dieną nepamirškite, kad bus išaugusi konfliktų, traumų, avarijų tikimybė. Beje, raskite laiko pabendrauti su žmogumi, kurį gerbiate, iš kurio mokotės, semiatės dvasios stiprybės.

Iš ketvirtadienio į penktadienį buvo svarbūs tik realistiški, spalvoti sapnai. Gerai, jei matėte pasagas, arklius, šunis – tai aukštesnių jėgų apsauga, pagalba. Būti nuogam – jūsų apgaulė gali išaiškėti, paukščius regėti – laukia atpildas už nuodėmes arba žinia apie pažįstamo, artimo asmens mirtį.

Blogas ženklas: greitai išsitepti, jei jus pravardžiuotų, ne vietoje išberti šiukšles, valgyti gaidį, jei paukštis jus paženklintų, išberti kuopas, grūdus.

Geras ženklas: rasti kelis vienodus metalinius daiktus, jei virš galvos dangus išsigiedrytų.

Žvilgsnis į priekį: savaitgalis palankus svarbiems susitikimams, kelionėms, švęsti, pramogauti. 

Avinas (03 21–04 20). Sutelkite jėgas, kad atliktumėte svarbius darbus ir tesėtumėte neįvykdytus pažadus – ne tik darbe, bet ir namie. Neatsisakykite niekam padėti. Pasaugokite namus nuo vagių.

Jautis (04 21–05 20). Apgaulinga diena. Būkite atsargesni su saldžialiežuviais – jie siekia užmigdyti jūsų budrumą, netikėkite žadančiais gerą darbą, didelį pelną. Nepažeidinėkite įstatymų, nesivelkite į finansines avantiūras.

Dvyniai (05 21–06 21). Tai ne jūsų jėgos metas – būkite atidesni šeimos valiai, venkite prieštarauti šefui, ginčytis su kolegomis – ieškokite sąjungininkų (kol jie netapo jūsų priešais). Neblogas laikas ir ieškoti pinigų naujam būstui įsigyti.

Vėžys (06 22–07 22). Būkite lankstesni, draugiškesni – aplinkinių parama bus lemtinga. Nebūkite patiklūs, neužmezginėkite naujų pažinčių. Kita vertus, bendravimas su išmintingais, reikalą išmanančiais asmenimis taps itin naudingas. Galite sulaukti gero patarimo iš įtakingo asmens ar iš užsieniečio.

Liūtas (07 23–08 22). Keista diena: kai jausitės teisūs, aplinkiniai tai neigs, bet jei abejosite savo sugebėjimais, atvirkščiai, sulauksite palaikymo. Beje, šiandien galite nukentėti dėl išsiblaškymo ir per didelio patiklumo, nemokėjimo įvertinti savo realių galimybių. Galima netikėta pagalba.

Mergelė (08 23–09 22). Šiandien svarbu elgtis energingai, ryžtingai, bet ne agresyviai. Geras laikas lyderiams, siekiantiems apie save suburti ir suvienyti kolektyvą.

Svarstyklės (09 23–10 23). Imkitės tik būtiniausių darbų ir neatsisakykite talkininkų. Būkite atidesni prie vairo, nesinešiokite didelių pinigų sumų. Vėlus vakaras žada malonią staigmeną.

Skorpionas (10 24–11 22). Nors diena sėkminga, įtampą jausite nemenką. Būkite atidesni kasdieniuose darbuose, tikrinkite jus pasiekiančią informaciją, galima painiava ir dirbant su dokumentais.

Šaulys (11 23–12 21). Jums pasiseks, jei užsitikrinsite kolektyvo palankumą. Spręskite sudėtingas profesines, taip pat jūsų reikalo finansavimo problemas. Tik venkite aiškintis meilės santykius, būkite atidesni artimųjų nuotaikoms ir mažiau iš jų reikalaukite, nemokykite.

Ožiaragis (12 22–01 19). Galite gauti intriguojančių naujo darbo, tolimos kelionės pasiūlymų ar net būti pakviesti gyventi užsienyje, tačiau dabar ne laikas priimti sprendimus – jums reikia laiko viską ramiai apsvarstyti. Spręskite painius klausimus – rasite teisingus atsakymus. 

Vandenis (01 20–02 18). Sunkoka diena. Kad būtumėte stipresni kritišką akimirką, nesipykite su tais, kurie jus remia ir myli, ir pasistenkite stiprinti ryšius su sąjungininkais, bendraminčiais bei antrąja puse. Tai padės įveikti kilusius sunkumus. Ir neskubėkite reaguoti į gautas naujienas – ne visos jos bus teisingos. Atsargiau kelyje.

Žuvys (02 19–03 20). Ne laikas įrodinėti teisybę, dėl jos ginčytis, kovoti (ypač bendraujant su sutuoktiniu). Tai išsekins. Beje, pervargsite ir tuomet, jei nemokėsite atsiriboti nuo neprivalomų, antraeilių darbų. Kad ir kuo užsiimsite, neskubėkite, būkite susikaupę, tikrinkite pasiekiamą informaciją – padarytos klaidos garbės nesuteiks.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą