Palmiros horoskopas ketvirtadieniui, liepos 6 d.

Šį šventinį ketvirtadienį pasijusite kupini jėgų, ryžto. Diena skatins nuveikti kažką reikšmingo, gal ir netikėto, kažkuo svarbiu užsiimti.

Bus geras laikas ne tik pramogavimui, šventimams, bet ir įvairiems dalykiniams susitikimams, susitarimams neformalioje aplinkoje. Sapnai iš trečiadienio į ketvirtadienį susiję su įspėjimais, kad ir kokie džiaugsmingi jie būtų, geri sapnai reikštų gresiančias apgaules ir gali išsipildyti atvirkščiai. Gerai buvo nebent skraidyti ar greitai važiuoti – jums pavyks įveikti kliūtis, nesėkmes. Blogas ženklas: įsipjauti, įsidurti, apsiplikyti. Geras ženklas: rasti aštrių, smailių metalinių daikčiukų, monetų prie savo namų – sėkmė reikaluose bei meilėje. Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienį palankios spalvos – žali tonai.

Avinas (03 21–04 20). Ketvirtadienį būkite atidūs draugų patarimams, nuomonei labiau nei savajai: gal nematote kažko labai svarbaus, kas vyksta panosėje?

Jautis (04 21–05 20). Ketvirtadienį neskubėkite apsispręsti, gavę naują darbo pasiūlymą. Išsiaiškinkite – ar tai nebus naujas būdas jus eksploatuoti?

Dvyniai (05 21–06 21). Ketvirtadienis puikus viešnagėms, svečių priėmimui. Nepraleiskite progos nudžiuginti kad ir maža dovanėle savo antrąją pusę.

Vėžys (06 22–07 22). Ketvirtadienį vargu ar pavyks viską apskaičiuoti taip, kad užbėgtumėte įvykiams už akių. Nesijaudinkite dėl galimų nesklandumų – viskas išsispręs.

Liūtas (07 23–08 22). Ketvirtadienį pasvarstykite: ar jūs objektyvūs? Galimas daiktas, jog šiuo metu be reikalo nusiviliate artimu žmogumi, mylimu asmeniu, sutuoktiniu, savo vaikais ar ilgai brandintu sumanymu.

Mergelė (08 23–09 22). Ketvirtadienį nebus lengva atsirinkti, kas svarbiausia, būtiniausia, – norite suspėti viską ir visur. Vadovaukitės principu: mažiau yra daugiau.

Svarstyklės (09 23–10 23). Ketvirtadienį pakaks energijos ir įkvėpimo, nuotaika puiki, viskas sprendžiasi jums palankiausiu būdu.

Skorpionas (10 24–11 22). Ketvirtadienį neverta kur vykti – kvieskitės svečius pas save.

Šaulys (11 23–12 21). Ketvirtadienis žada staigmenas, intriguojančius susitikimus. 

Ožiaragis (12 22–01 19). Ketvirtadienis – likimo dovanų metas, kai gaunate tai, ką užsitarnavote. Beje, būkite ir patys dosnesni, ypač antrajai pusei, – nešykštėkite šilumos. 

Vandenis (01 20–02 18). Ketvirtadienis sėkmingas – džiugūs susitikimai, naujos idėjos, įkvėpimas. Tačiau daug neplanuokite – pasikliaukite savieiga. 

Žuvys (02 19–03 20). Ketvirtadienis – laukimo (arba poilsio) metas, kai aktyvios pastangos neatneša norimų rezultatų. Leiskite artimiesiems, draugams (bei likimui) jumis pasirūpinti. 


lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą