Palmiros horoskopas trečiadieniui, lapkričio 4 d.

Reikšmingas trečiadienis – šį mėnesį tai viena svarbiausių dienų, lemiančių ateities sėkmę. Būsite stiprūs, pajėgūs įveikti bet kokius sunkumus.

Tinka aiškintis teisybę, kuri buvo ilgai slepiama, iškreipiama, palanku kovoti už principus. Verta pradėti bylinėjimąsi. Tačiau teisingumo reikalaukite ne tik iš aplinkinių – venkite išsisukinėti, apgaudinėti, o duotus pažadus tesėkite. Gera diena priimti svarbius apsisprendimus, užsiimti atsakingais darbais.

Tiesa, diena nepalanki finansiniams įsipareigojimams. Nepalanku pinigų skolintis, taip pat grąžinti. Netinka imti kreditą.

Romantiškiems pasimatymams ši diena palanki. Tai puikus laikas teikti dovanas vaikams bei mylimiems asmenims.

Iš antradienio į trečiadienį geriausia nieko nesapnuoti: bet kokie sapnai – geri ar blogi – reikštų įspėjimą apie galimą grėsmę, apgaulę.

Blogas ženklas: pasisavinti pamestą daiktą (prisiminsite svetimas problemas), atsakyti prašančiam, nulaužti medžio ar krūmo šaką, skinti gėles, jei namuose gėlė nuvystų, sugrįžti, iš kur išėjus.

Geras ženklas: ką nors pamesti ar jei jus apvogtų (išvengsite gresiančių nemalonumų, nesėkmių, ligų), jei namuose gėlė išsiskleistų ar gauti gėlių dovanų, jei paukščio plunksna ant galvos užkristų.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienį netinka imtis atsakingų darbų; palankūs gelsvi, auksiniai atspalviai; vengtinos ryškios spalvos, taip pat žydra.

Avinas (03 21–04 20). Trečiadienis išskirtinis – pakaks vieno teisingo žingsnio ir jūs atsiduriate nepasiekiamai aukštai (konkurentams, priešams). Palanku tvarkyti svarbius darbo reikalus. Užsiimkite darbais, reikalaujančiais meistriškumo, išskirtinių žinių bei sėkmės.

Jautis (04 21–05 20). Trečiadienis džiugins – jūsų svajonė tampa realybe. Palanku imtis svarbių reikalų. Gauti pasiūlymai naudingi. Tai likimo dovanų metas – mėginkite su viršininku pakalbėti (tik lanksčiai) apie jūsų atlyginimo perspektyvas. Galima pirkti ir vertingus daiktus, dovanas.

Dvyniai (05 21–06 21). Trečiadienį kaip nuspręsite, taip ir bus. Dabar galite susidoroti su išties sudėtinga problema. Pakovokite už svarbius principus. Galite sulaukti netikėto dėmesio iš senų gerbėjų.

Vėžys (06 22–07 22). Trečiadienį viskas gali išsispręsti savaime be išskirtinių pastangų. Palankus laikas romantiškiems pasimatymams. Užsimezgę nauji jausmai bus ilgam.

Liūtas (07 23–08 22). Trečiadienį galimas gerasis persilaužimas, tik labiau pasikliaukite nuojauta. Jums seksis, be to, palaikys draugai, kolegos, mylimas žmogus, vaikai.

Mergelė (08 23–09 22). Trečiadienis – aukštų įvertinimų metas. Tinka aptarti strateginius karjeros klausimus. Vakaras puikus susitikti su senais bičiuliais.

Svarstyklės (09 23–10 23). Trečiadienį sustiprės jūsų įtaka įvykių eigai, aplinkinių apsisprendimui. Dabar suvoksite svarbius dalykus, rasite išmintingą būdą susikaupusioms problemoms spręsti. Gautus pasiūlymus verta svarstyti. Vakaras puikiai tinkamas šeimos šventei, bus palanku tėvams pristatyti jums artimą asmenį.

Skorpionas (10 24–11 22). Trečiadienį nepasiduokite provokacijai darbe. Tiesa, jei esate neteisūs, pripažinkite drąsiai. Tinka pasikalbėti opiu klausimu su vaikais. Gerai juos apdovanoti (paskatinti) pinigais ar kokiu nors vertingu daiktu. Galimas romantiškas nuotykis – neatsisakykite kvietimo į svečius.

Šaulys (11 23–12 21). Trečiadienį spręskite senus konfliktus su dalykiniais partneriais, sutuoktiniu ar mylimu žmogumi, ieškokite būdų taikytis. Geras laikas deryboms – verta siekti bendradarbiavimo. Tiesa, abi dienos nėra tinkamos įsipareigojimams raštu.

Ožiaragis (12 22–01 19). Trečiadienį tinka pakovoti už pažeistus interesus darbe, pareikalauti, kas jums priklauso. Nors šiomis dienomis galimi kliuviniai, nesklandumai, pasistenkite kuo daugiau nuveikti. Beje, ateis ir netikėta pagalba, paguoda. Geras laikas pradėti gydymosi, sveikatos stiprinimo kursą.

Vandenis (01 20–02 18). Trečiadienį avantiūros bus sėkmingos. Rizikuoti galima. Tiesa, jei jus trikdys negeros nuojautos, rinkitės patikimesnę išeitį. Asmeniniuose santykiuose būkite atsargesni, lankstesni – ne laikas vaidytis su mylimu žmogumi ar sutuoktiniu – tai meilės metas. Būkite atidesni vaikų skundams.

Žuvys (02 19–03 20). Trečiadienį galite sulaukti seniai užtarnauto atpildo. Tai puikus laikas kreiptis su svarbiu reikalu į draugus, ieškoti bendraminčių. Tądien įsidėmėkite profesinius patarimus, dalykinius pasiūlymus. Vakaras geras šeimos vakarienei, nuoširdžiam, atviram pokalbiui su artimu asmeniu.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą