Palmiros horoskopas ketvirtadieniui, rugpjūčio 3 d.

Džiugus pilnaties metas, kupinas ypatingų galių. Pakilios nuotaikos, įkvėpimas. Verta susimąstyti apie savo didžiąsias ambicijas ir imtis veikti – šios dienos pastangos padės priartėti prie savo didžiosios svajonės. Tai, ką atliksite šiomis dienomis, nulems jūsų pripažinimą bei populiarumą, pergalę konkurencinėje kovoje.

Būsite darbingi, ir tai gera proga atsigriebti už ankstesnes dienas. Galite sužinoti naujų dalykų, reikalingų veiklai, tad siekite išgirsti, o ne pasakyti. Palankūs svarbūs darbo susitikimai bei susitarimai. Šios dienos pažadais galite tikėti. Nors diena aktyvi, skubėti nereikėtų. Nepatartina koncentruotis ties rutininiais darbais, imkitės to, kas jums įdomu, patinka. Ši pilnaties diena susijusi su laisve ir atsipalaidavimu, su gyvenimo džiaugsmu, meile, kūryba, na, ir poilsiu. Daug daugiau nuveiksite bei geriau jausitės, jei imsitės to, kas malonu, kur galima pasinaudoti kūrybiniu įkvėpimu. Sapnai iš trečiadienio į ketvirtadienį buvo pranašiški. Vanduo – sėkmė, pinigai, apdovanojimai; dangus, skaidyti danguje – sveikata; drabužiai, juos matuotis – kelionė, geros permainos, tačiau žvėrys – nelaimė; šunį glostyti – draugo, artimo žmogaus išdavystė; katinas – vagystė, apgaulė, paukščiai – bloga žinia; blogai buvo regėti kraują, ką nors sapne laužyti, mušti, plėšyti, draskyti. Blogas ženklas: ką nors sudaužyti (indą, langą, veidrodį, vazą ir pan.), jei akmuo iš žiedo iškristų, jei sugestų laikrodis, svarstyklės, jei laikrodis sustotų, jei daug plaukų išsipeštų šukuojantis. Geras ženklas: rasti virvutę, ypač su kilpa, pasagą, žiedą su akmeniu. Žvilgsnis į priekį: penktadienį palankūs balti, raudoni, oranžiniai tonai.

Avinas (03 21–04 20). Ketvirtadienį romantiškas metas. Niekur neskubėkite, ką galite, atidėkite. Jei tektų apsispręsti, įsiklausykite į nuojautas. Šiandien verta daugiau dėmesio skirti savo jausmams. Tiesa, jei įsipareigosite, žinokite, kad atšaukti bus sudėtinga.

Jautis (04 21–05 20). Ketvirtadienį palengvėle, draugų padedami sutvarkysite svarbų reikalą. Tačiau nepersistenkite triūsdami ir nedarykite to, ko nesinori. Neapribokite savo laisvės. Galimos permainos santykiuose su mylimu žmogumi.

Dvyniai (05 21–06 21). Ketvirtadienį būsite reiklūs ir griežti, vis dėlto šiandien nedera demonstruoti kategoriškumo. Svarbius klausimus prasminga spręsti prie vaišių stalo. Būkite atidesni jus mylinčio asmens poreikiams.

Vėžys (06 22–07 22). Ketvirtadienio veiksmai atneš apčiuopiamą naudą. Tai geras laikas užmegzti partneriškus ryšius, ypač su užsieniečiais. Nepraleiskite progos nudžiuginti kad ir maža dovanėle sutuoktinį.

Liūtas (07 23–08 22). Ketvirtadienis – šventinis pilnaties metas: atsipalaiduokite, nusiraminkite (tai svarbu prieš gimtadienį). Deja, šiuo metu esate pernelyg įsitempę. Diena gera skolinimuisi, alternatyvių uždarbių paieškai. Nepavyduliaukite.

Mergelė (08 23–09 22). Ketvirtadienį aplinkiniai jus supras bei parems. Ieškokite sąjungininkų. Nepriimkite svarbių sprendimų nepasitarę su savo pora, veiklos partneriais. Pasistenkite daugiau dėmesio skirti sutuoktiniui. Tinkamas laikas romantiškiems įsipareigojimams.

Svarstyklės (09 23–10 23). Ketvirtadienis – naudingų darbų metas. Palanku spręsti užmokesčio problemas, kreiptis į šefą su prašymais. Jei norite, kad pagerėtų jūsų santykiai su kolega – šiandien labai palanku pakviesti kavai ar pietums. Gali megztis tarnybinis (sanatorinis) romanas.

Skorpionas (10 24–11 22). Ketvirtadienis – sėkmės diena, kai sugebėsite bet kokią situaciją pakreipti savo naudai. Nebijokite rizikuoti. Raskite laiko ilgiau pabūti su mylimu asmeniu.

Šaulys (11 23–12 21). Ketvirtadienį neskubėkite, dažniau nusileiskite ir nepersidirbkite. Užsiimkite namais, šeima ir neišgyvenkite, jei teks paaukoti profesinius interesus, – dalykinei veiklai tai nepalanki diena.

Ožiaragis (12 22–01 19). Ketvirtadienį daug nedelsdami sugebėsite rasti reikalingą žmogų, gauti naudingą informaciją bei sutikimą. Tvirtinkite svarbius dokumentus, pasinaudokite šios dienos pasiūlymais. Atsitiktinė pažintis gali peraugti į romantišką jausmą. 

Vandenis (01 20–02 18). Ketvirtadienį spręskite varginančias problemas – rasite puikių kompromisų. Tiktų ieškoti asmenų, organizacijų, galinčių jus paremti, pagarsinti jūsų idėjas, veiklą. Verta aptarinėti svarbius reikalus, pasirašinėti ilgalaikius susitarimus. Gera proga taikytis sutuoktiniams. 

Žuvys (02 19–03 20). Ketvirtadienį susitelkite – jūs galite išsiveržti į priekį, nugalėti konkurentus. Tiesa, veiksmai turi būti apgalvoti, o rizika suderinta su blaiviu protu ir sutuoktinio (bei partnerių) nuomone. Verta priimti sprendimus, kuriems ilgai ruošėtės – tiek karjeroje, tiek asmeniniame gyvenime. 

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą