Palmiros horoskopas trečiadieniui, rugpjūčio 9 d.

Trečiadienis ne mažiau sudėtingas, bent jau iki vakaro, kurį gali smagiai praskaidrinti susitikimas su bičiuliais, su žmonėmis, kurie gali jus kažko pamokyti.

Niekame šiandien nepersistenkite bei nieko naujo nesiimkite, nors jus gali apimti entuziazmas, poreikis kažką rimto, svarbaus nuveikti. Tačiau nieko naujo šiandien pradėti netinka: taupykite jėgas, naujų idėjų įkarštį savaitės antrai pusei. Na, o šiandien būkite pasiruošę, kad netikėta naujiena, atsitiktinis susitikimas ar dar kažkas, ko nelaukėte, sutrikdys dienos planus... Ko gero, dažniausiai kliūtys kils dėl nenumatytų finansinių problemų ar dėl kažkam kilusios antipatijos jūsų atžvilgiu. Kitaip tariant, šiandien stenkitės su visais gražiai sutarti ir netvarkykite tų reikalų, kurie susiję su pinigais. Taip pat nesitikėkite, kad šiandien bus įvykdyti pažadai padėti. Tiesa, kadangi dabar viskas versis atvirkščiai, gali pasisekti tuo atveju, kai nebus nieko tikimasi. Šiandien netikslinga kurti verslo, finansinius planus. Kita vertus, išryškės, kas buvo nerealaus jūsų ankstesniuose planuose, kur blogai numatėte darbų apimtis, suskaičiavote pinigus. Nepatartina tarpininkauti piniginiuose, turtiniuose reikaluose, ypač draugams. Netiks ir pasirašinėti atsakingus dokumentus. Mažiau pasikliaukite įvairiais tarpininkais bei nepatikrinta informacija. Pasiruoškite reikalų vilkinimui, taip pat vėlavimui. Būkite itin apdairūs dirbdami kompiuteriu. Galimi nesusipratimai ir dėl modernaus ryšio priemonių. Ir nederėtų atsakingų dalykų aiškintis telefonu – nesusipratimų tik padaugės. Itin nepalanki diena įsimylėjusiems, ji netinkama ir meilės pasimatymams apskritai. Emocijos bus nepastovios: taps sunku suturėti spontanišką norą, naują susižavėjimą, užplūdusius jausmus (jie nebus suprasti, adekvačiai sutikti). Nederėtų šiandien nei įsimylėti, nei nutraukti senų meilės santykių – pakentėkite, ir jau savaitei baigiantis taps aišku, ar tai buvo akimirkos nuotaika, ar viskas žymiai rimčiau. Gali dažniau gesti moderni darbo technika, kompiuteriai. Būtinas didesnis atsargumas, jei dirbate su elektros prietaisais. Nepalanku pirkti kompiuterius, televizorius, mobilius telefonus bei papuošalus ar drabužius. Venkite gausių susibūrimų, spūsties, minios. Į sapnus iš antradienio į trečiadienį nereikėtų kreipti didelio dėmesio – dažniausiai jie tušti, o jei ir pranašiški, tai vis tik susiję ne su jumis asmeniškai, o su aplinkiniais, visuomene, valstybe. Blogas ženklas: dažnai užuosti nemalonius kvapus, jei vėjas nuneštų jūsų šaliką, kepurę, skarelę, jei išėjus iš namų vėjas pūstų į veidą. Geras ženklas: dažnai užuosti malonius kvapus, jei išėjus iš namų vėjas pūstų į nugarą, jei vėjas iš rankų išplėštų popieriaus lapą ar indai sudužtų. Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis palankus įvairių reikalų tvarkymui; patartina nešioti pilkų tonų drabužius, vengtini juodos ir baltos kontrastai.

Avinas (03 21–04 20). Trečiadienis apgaulingas: viską darysite tik geriausių paskatų vedini, tačiau aplinkiniams (sutuoktiniui, šefui, kolegoms) atrodys kitaip. Nepykite ant jų, tik pasiūlykite rimtai pasikalbėti ryt. Būkite itin atidūs su kompiuteriais bei mobilaus ryšio telefonais, per juos tikėtinos problemos. Netvarkykite finansinių reikalų, jei nenorite, kad jie virstų problemomis.

Jautis (04 21–05 20). Trečiadienis nekels rūpesčių, jei nepersistengsite: noras padaryti geriau, kažką patobulinti, atnaujinti viską sugadins – neliks nė to gero, kurį buvote pasiekę. Ir mažiau blaškykitės, venkite kategoriškų išvadų – suklysite spręsdami, kur link reikia judėti.

Dvyniai (05 21–06 21). Trečiadienis netinkamas atsakingiems žingsniams. Iki pavakarės geriausia likti nuošaly ir niekam nenurodinėti. Vakaro susitikimai, pokalbiai su išmintingais žmonėmis gali padėti suprasti, kuria linkme toliau judėti.

Vėžys (06 22–07 22). Trečiadienį netikėtumai neišvengiami, tad nesutrikite, kai pasirodys, jog kažkas nesilaiko susitarimo, išduoda ar net parduoda. Netinkamas metas piniginių, turtinių reikalų tvarkymui, sandorių pasirašymui. Venkite žadėti, nieko negarantuokite bei mažiau klausykite, ką draugai kalba, ypač jei reikalas bus susijęs su pinigais arba meile.

Liūtas (07 23–08 22). Trečiadienį pavojingas laikas karjeroje – intrigantai, pavyduoliai nesnaus. Kas nors pasistengs rasti jūsų profesinių klaidų (anksčiau ar dabar padarytų) bei apie tai informuoti vadovybę. Galima painiava, susijusi su jūsų veikla bei vardu. Finansiniuose dalykuose nesitikėkite naudos. Šiandien gauti dalykiniai pasiūlymai vargu ar bus perspektyvūs – neskubėkite sutikti, atidėkite tai ilgesniam laikui.

Mergelė (08 23–09 22). Trečiadienį sėkmė nebus pastovi, tad neskubėkite nei džiaugtis, nei liūdėti. Daugiau nuveiksite, jei mažiau iš aplinkinių, ypač draugų pagalbos tikėsitės. Patys irgi nepiktnaudžiaukite kito kantrybe (nei dalykiniuose, nei meilės santykiuose), nes galite likti vieni. Neskubėkite patikėti dalykais bei parodyti savo reakciją.

Svarstyklės (09 23–10 23). Trečiadienį bus sunku suprasti, kuri blogybė blogesnė. Bent jau ryte to nereikėtų daryti, atidėkite šią problemą nors vakarui, o geriau – rytdienai. Būkite itin apdairūs finansiniuose dalykuose. Ir nesureikšminkite galimų nesklandumų šeimoje.

Skorpionas (10 24–11 22). Trečiadienį, kad ir kas nutiktų, nepasimeskite, neprarasite pusiausvyros, nors galite sužinoti dalykų, kurių visai nesitikite nei iš draugų, nei iš partnerių ar sutuoktinio. Beje, mokėjimas bendrauti, kitą atjausti bei padėti šiandien padės. Tik nemėginkite ką nors papirkti pinigais ir patys saugokitės bandančių įsprausti dovaną, pinigus.

Šaulys (11 23–12 21). Trečiadienį kuo anksčiau imsitės darbų, tuo daugiau laimėsite. Kad ir kuo užsiimsite, būkite labiau atidūs smulkmenoms: dėl niekų gali sugriūti svarbus reikalas, sugesti santykiai su partneriais, kolegomis, mylimu asmeniu. Būkite pagarbūs aplinkiniams bei venkite ginčų su moterimis. Vakaras atneš nusiraminimą, susitaikymą.

Ožiaragis (12 22–01 19). Trečiadienį pataupykite jėgas ir nesivelkite į jokius konfliktus arba avantiūras darbe – ambicijos bus blogas patarėjas. Galima patirti nemenkų nuostolių dėl patiklumo. Ne laikas finansinėms avantiūroms, net jei jums atrodys, kad viską numatėte bei parengėte nepriekaištingai. Beje, mažiau klausykite blogų atsiliepimų apie mylimą žmogų, nors jūsų draugams gali nepristigti išradingumo peikiant jūsų pasirinkimą meilėje...

Vandenis (01 20–02 18). Trečiadienį vargu ar pavyks teisingai apsispręsti. Tad nepasiduokite jokiems raginimams, spaudimui. Kol kas naudinga vilkinti situaciją. Kad ir kuo užsiimsite – neskubėkite: ramybė apsaugos nuo netikėtumų. Mažiau įtarinėkite žmogų, kurį mylite – jūsų nepasitikėjimas tikriausiai nepagrįstas. Ne laikas aiškintis šeimos išlaidų, planuoti šeimos biudžeto – jis nebus realus. Būkite atidesni moterų nuotaikoms šeimoje. Vakare kiek atsigausite, ir tai bus proga susitaikymo pokalbiui. 

Žuvys (02 19–03 20). Trečiadienį neskubėkite, neapsiimkite didelių darbų. Susitikimai, pokalbiai, išgirstos naujienos gali nustebinti, šokiruoti – teks išvysti antrą medalio pusę. Būkite atsargūs piniginiuose, turtiniuose reikaluose. Pasisaugokite sukčių, vagių. Daugiau klausykite, mažiau atskleiskite savo nuomonę, nesivelkite į diskusijas ir neskubėkite daryti išvadų. Ir nepatikėkite meilės paslapčių draugams. 

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą