Šiandien meilei palanki diena

Atsitiktinis susitikimas, išgirsta naujiena paskatins kitaip išvysti, įvertinti tai, kas buvo laikoma ypatingu, nepaprastu, išskirtiniu, arba kas atrodė tarsi nelaimė. Viskas gali apvirsti aukštyn kojomis, kai nusiviliama tuo, kas anksčiau žavėjo, o neseniai patirta nesėkmė virsta nauda. Nelauktai susiklosčiusios aplinkybės gali padėti išspręsti anksčiau kilusias problemas, ir įtampa bent iš dalies ims atslūgti.

Netikėtai pavyks sužinoti, suprasti (ar sugalvoti) įdomų dalyką ir greitai apsispręsti. Tinka imtis anksčiau nepavykusių darbų – bet kokias kliūtis įveiksite greitai ir energingai. Bus svarbu veikti drąsiai, ryžtingai. Tiesa, tai neturi virsti neapgalvota avantiūra. Šiandien netiktų ką nors nauja pradėti, tačiau verta planuoti būsimus darbus. Na, o sumanyto reikalo sėkmė gerokai priklausys nuo to, kaip esate informuoti apie naujausius pasiekimus jus dominančioje srityje. Tad ieškokite naujų žinių, daugiau bendraukite, tarkitės su specialistais, dalykitės su draugais naujais sumanymais, svajonėmis, užmegzkite jūsų veiklai svarbius naujus ryšius.

Diena palanki meilei. Pavyks laimėti jums patinkančio asmens dėmesį originaliu, drąsiu elgesiu bei išvaizda. Tiesa, pirmiausia reikėtų įtikinti šį asmenį, kad esate vienminčiai, kad jumis galima pasitikėti kaip tikru draugu.

Šiąnakt 1 val. 45 min. Venera įėjo į Avino ženklą ir juo judės iki kovo 31 d. Kai Venera atsiduria Avine, karštakošiškumas, ambicijos lems piniginės storumą – pinigų tai staigiai daugės, tai greitai sumažės, o meilė taps svarbiu atskaitos tašku bet kokioje kovoje. Tačiau padaugės ne tik riteriško atsidavimo – atkus ir donžuanai bei tie, kuriems jausmai paprastai netrukdo gyventi. 

Į sapnus iš antradienio į trečiadienį nereikėtų kreipti daug dėmesio – dažniausia jie tušti, o jei ir pranašiški, tai vis tiek susiję ne su jumis asmeniškai, o su aplinkiniais, visuomene, valstybe.

Blogas ženklas: dažnai užuosti nemalonius kvapus, jei vėjas nuneštų jūsų šaliką, kepurę, skarelę, jei išėjus iš namų vėjas pūstų į veidą, jei delną niežėtų (sutuoktinio neištikimybė).

Geras ženklas: dažnai užuosti malonius kvapus, jei išėjus iš namų vėjas pūstų į nugarą, jei vėjas iš rankų išplėštų popieriaus lapą ar indai sudužtų, išvysti į mešką panašų debesį (globėjo įgijimas).

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis palankus gerai parengtų naujų darbų pradžiai; patartina nešioti pilkų tonų drabužius, vengtini kontrastai – balta ir juoda.

Avinas (03 21–04 20). Niekur neskubėkite – galimi netikėtumai, dėl nieko neišgyvenkite – gana greitai viskas savaime susitvarkys. Daugiau dėmesio skirkite šeimai – tesėkite artimiesiems duotus pažadus, atlikite seniai suplanuotus darbus, užbaikite tai, ką vilkinote. Šiandien galite sulaukti daug gerbėjų dėmesio. Vakaras itin palankus romantiškiems pasimatymams.

Jautis (04 21–05 20). Sėkminga diena bendrauti – gerai jausitės net su tais, kurių nemėgstate, vengiate, bijote. Palankus metas ne tik susitikimams su dalykiniais partneriais, bet ir pokalbiams su konkurentu (meilės klausimu taip pat), su biurokratu ar jums nemaloniu giminaičiu. Tinka aptarinėti ir kredito ėmimo klausimą.

Dvyniai (05 21–06 21). Jūsų nuomonė gali kardinaliai pasikeisti paaiškėjus naujoms aplinkybėms, tad gilinkitės į reikalo esmę, būkite atidūs kiekvienam išgirstam žodžiui. Derėtų atsargiau skolinti, investuoti pinigus – vargu ar jie greitai sugrįš.

Vėžys (06 22–07 22). Šauni diena – mokėkite branginti kiekvieną minutę. Verta pakovoti už savo interesus, ieškoti naujų galimybių savo ketinimams įgyvendinti – bus pagaliau įvertinti ir jūsų seni pasiūlymai, idėjos. Tiesa, daug ką lems jūsų valia, ryžtas.

Liūtas (07 23–08 22). Nedalyvaukite apkalbose, nesivelkite į intrigas, bet mokėkite apginti ir savus interesus, niekam neleiskite kištis į jūsų reikalus. Dėl netikėtumų namuose gali tekti keisti šios dienos planus, ir tai bus į naudą. Beje, vakaras žada malonių staigmenų, žavių susitikimų, laimingų pažinčių (romantiškų taip pat), tad neatsisakykite kvietimo į svečius, kavinę, koncertą ir pan.

Mergelė (08 23–09 22). Netikėtų permainų laikas. Ne viskas bus taip, kaip norėsite, tačiau neišgyvenkite – dabar jums pasiruošę padėti kolegos, draugai, kaimynai, giminaičiai. Palanku tvarkyti skolų, mokesčių, draudimo reikalus.

Svarstyklės (09 23–10 23). Veiklos idėjos, kurias šiuo metu svarstote, bus perspektyvios, tiesa, jas pavyks įgyvendinti ne iškart ir sunkiau, nei manėte. Palanku kreiptis į šefą su pasiūlymais, ne tik naujais, bet ir senais, – galbūt dabar jis susidomės jūsų projektu.

Skorpionas (10 24–11 22). Netikėtai vėl apima aiškumas – viską matote lyg ant delno. Dabar priimti sprendimai bus toliaregiški, išmintingi. Gali užsimegzti tarnybinis romanas ar romantiškas nuotykis komandiruotėje.

Šaulys (11 23–12 21). Susitikite su senais gerais draugais, išsikalbėkite – tai padės nusiraminti. Atidžiai įsiklausykite į bičiulių patarimus bei savo nuojautas (dabar jos aiškiaregiškos). Nerizikuokite tvarkydami pinigų ir turto reikalus. Venkite tikslių įsipareigojimų veikloje – galite nesuspėti iki pažadėto laiko dėl nenumatytų kliūčių, nelauktai pasikeitusių aplinkybių. Galite išgirsti netikėtų meilės prisipažinimų, sužinoti, kas jus slapta garbina.

Ožiaragis (12 22–01 19). Puikus laikas susitikti su partneriais, ieškoti bendraminčių, rėmėjų – siūlykite savo naujus sumanymus. Tiesa, jei jūs gimėte pirmomis sausio dienomis, geriau niekam nesiūlykite savo paslaugų. Neįtarinėkite sutuoktinio: jūsų pavyduliavimas – nesusipratimas. Spręsis senos problemos, ir įvykiai netikėtai pakryps reikiama linkme.

Vandenis (01 20–02 18). Palankus metas tvarkyti įvairius dalykinius reikalus, patarinėti, tvarkyti su šefu ar valdininkais įvairius klausimus. Patys ieškokite savo senų klaidų – pavyks jas sėkmingai atitaisyti. Ir pasistenkite rasti bendrą kalbą su tais, su kuriais susipykote spręsdami darbo reikalus. Geras laikas deryboms su kaimynais, įvairiems susitarimams su giminaičiais.

Žuvys (02 19–03 20). Palankus metas pristatyti savo sumanymus, naujas idėjas vadovybei, rėmėjams visuomenei. Nors diena sėkminga, tačiau avantiūros bei kitokie rizikingi veiksmai turi būti apgalvoti. Tinkama proga svarbiam pokalbiui su savo atžala – paaiškės, kad jūs bendraminčiai. Galimas netikėtas flirtas su žmogumi, kuris buvo tik draugas.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą