Palmira apie savaitgalį: tai itin harmoningos dienos

Savaitgalis – nuostabus pilnaties metas. Aplanko laimė, atgaunama pilnatvės palaima (net jei nieko naujo neįvyks jūsų gyvenime). Tai itin harmoningos dienos: būtent dabar galima rasti atsakymus į kebliausius, slapčiausius klausimus ir ramiai (nieko neskriaudžiant) išspręsti nesmagias problemas, ypač susijusias su pasirinkimu, kad ir avis liktų sveika, ir vilkas būtų sotus.

Reikalas tas, kad pagrindinis veiksmas vyks pačiame žmoguje, – tapsime intravertiškesni ir harmoningesni. Tad kai vidinės problemos išnyksta, nebelieka ir išorinių ar bent jau jos nustoja tokios būti.

Labiau pasigilinkite į savo vaikų, sutuoktinio, mylimo žmogaus nuotaikas, pasistenkite nuoširdžiai suprasti jų rūpesčius, problemas. Bus lengva įgyti pasitikėjimą, sulaukti atvirumo – savaitgalį buvimas kartu, pokalbiai dar labiau suartins su tais, kurie jums brangūs, kuriuos mylite. Patartina nuvykti prie vandens telkinių, ypač prie jūros. Bus palankūs kultūros ir meno, iškilmingi, šventiniai renginiai. Šios dienos sėkmingos lankytis pas draugus, giminaičius, teikti dovanas. Savaitgalis geras ir vestuvėms, sužadėtuvėms bei meilės pasimatymams. Užsimezgę jausmai bus ne tik karšti, bet ir subtilūs, pastovūs.

Pirmadienis – puikus laikas dirbti, sudėtingoms užduotims atlikti. Naujų darbų nepradėkite, ieškokite senų klaidų, jas taisykite. Būkite reiklūs pirmiausia sau – venkite kitus kritikuoti. Tai palanki diena moterims spręsti susikaupusias problemas tiek darbe, tiek namuose.

Iš penktadienio į šeštadienį geriausia nieko nesapnuoti. Bet kokie sapnai susiję su įspėjimais.

Blogas ženklas: jei į grindis įsmigtų peilis, šakutė, yla ar koks nors kitas aštrus daiktas, pačiam įsipjauti, įsidurti; šviesios spalvos.

Geras ženklas: rasti aštrių metalinių daikčiukų, prie namų monetų herbu į viršų; tamsios spalvos.

Sapnai iš šeštadienio į sekmadienį svarbūs, jei naktis buvo apsiniaukusi. Pildysis per kelias dienas.

Blogas ženklas: šunį nuskriausti, jei namuose šuo staugtų ar paslikas gulėtų; geltona.

Geras ženklas: jei svetimas šuo draugiškai prieitų; žalia.

Iš sekmadienio į pirmadienį buvo gerai sapnuoti mirusiuosius – apsauga, sėkmė; medžius, gėles – laimė, meilė, netikėtas turtas; žvaigždes – laimė, skalsa namuose. Blogai sapnuoti maistą, juolab jį valgyti – nuostoliai, nesklandumai šeimoje; gerti vyną – šmeižtas, apkalbos; būti nuogam – apsaugos praradimas.

Blogas ženklas: jei jus užpultų šuo ar katė – apsaugos praradimas; pamesti vieną batą (ar jo nerasti), jei batas suplyštų, spyna sugestų, raktą pamesti – nelaimė, nesėkmė; jei namuose kas nors sulūžtų – gresia nesantaika šeimoje.

Geras ženklas: rasti peilį, kirvį ar kitokį aštrų metalinį daiktą – garbingai įveiksite esamus sunkumus; netyčia įsipjauti, įsidurti – išsiskirsite su žmogumi, kuris jums kenkė; jei paukštis šalia jūsų nutūptų ar jo plunksna užkristų – gera žinia, senų draugų sugrįžimas.

Žvilgsnis į priekį: antradienis netinkamas piniginiams ir turto reikalams tvarkyti, susitarimams tvirtinti, įsipareigojimams prisiimti, atsakingiems dokumentams tvirtinti; palankios spalvos – tamsiai ruda ar raudona.

Avinas (03 21–04 20). Santarvės dienos, kai pagrindinį dėmesį reikia skirti savo porai. Sėkmė šiomis dienomis iš esmės priklausys nuo santykių su antrąja puse. Nepraleiskite progos taikytis, o jūsų uždavinį palengvins miela dovanėlė, nedidelės vaišės. Tai puikios dienos piršlyboms. Užsimezgusi nauja romantiška pažintis gali išaugti į santuoką. Pirmadienis tinkamas teisiniams reikalams tvarkyti. Vakarą geriau praleisti namie.

Jautis (04 21–05 20). Pasistenkite atsipalaiduoti, pamiršti rūpesčius, ir jūsų reikalai tikrai ims tvarkytis, net jei nuspręsite pailsėti. Geros dienos sveikatinimo procedūroms. Pirmadienis tinkamas įvairioms deryboms, susitarimams tvirtinti. Palanku tikrintis sveikatą, rinktis maisto papildus, tinkamą kosmetiką.

Dvyniai (05 21–06 21). Jūs vėl laimingi, ir jūsų artimieji pagaliau gali lengviau atsipūsti. Tai sėkmės metas, kai viskas pakrypsta jums palankia linkme. Šios dienos puikios spręsti meilės bei šeiminio bendravimo problemas. Užsimezgę romantiški santykiai perspektyvūs. Pirmadienis palankus, kad ir kuo užsiimsite. Tiesa, sėkmingiausias laikas iki 15 val. 20 min.

Vėžys (06 22–07 22). Ramios, nostalgiškos dienos, kurias geriausia praleisti su artimaisiais ir gerais draugais. Nepatartina kur nors vykti – draugus, giminaičius kvieskitės pas save. Būkite atidesni dalykams, kurie vyksta šalia, panosėje. Pirmadienis iki 15 val. 20 min. – pasyvus metas, kai geriau neužsiimti niekuo svarbiu, atsakingu. Svarbesnius susitikimus verta skirti tik po 15 val. 20 min.

Liūtas (07 23–08 22). Puikus metas įvairiems reikalams tvarkyti, nedidelėms kelionėms, susitikimams. Bendraukite, kalbėkitės – suvoksite nuo jūsų paslėptus svarbius dalykus. Savaitgalis – gera proga atkreipti į save seniai patinkančio asmens dėmesį ir net pamėginti užmegzti flirtą. Pirmadienis sėkmingas skubiems reikalams tvarkyti, kelionėms iki 15 val. 20 min. Vakarą skirkite sau, šeimai.

Mergelė (08 23–09 22). Atsipalaiduokite, patinginiaukite, mėgaukitės – jums pavyks patirti subtilių džiaugsmų. Daugiau dėmesio skirkite savo porai – galite kai ką svarbaus suprasti apie jūsų santykius. Pirmadienis sėkmingas piniginiams ir turto reikalams tvarkyti, deryboms, finansiniams susitarimams.

Svarstyklės (09 23–10 23). Aplinkybės keičiasi jūsų naudai – jūs vėl dėmesio centre ir darote nemenką įtaką tiek artimiems žmonėms, draugams, tiek visuomenei. Vis dėlto pakluskite sutuoktinio valiai, net jei jūsų nuomonė kitokia ir jūsų ketinimai skiriasi. Darbai, buitiniai rūpesčiai gali jus suartinti, sutaikyti. Pirmadienis sėkmingas – nuo ryto galite imtis svarbių reikalų.

Skorpionas (10 24–11 22). Nostalgiškos dienos, kai norisi užsimiršti, pasvajoti tyloje, ramybėje. Tad nors jūsų laukia įvairūs susitikimai, nors spaudžia darbai, raskite laiko pabūti vieni su savimi. Galimas slaptas meilės nuotykis. Pirmadienis palankus aktyviai veiklai ir reikalams tvarkyti tik nuo 15 val. 20 min. Iki to laiko nevarginkite savęs atsakingais darbais ir būkite atidesni, kad ir kuo užsiimsite.

Šaulys (11 23–12 21). Jus daug kas džiugina ir net įkvepia. Netikėtai rasite atsakymą į jus varginantį klausimą. Leiskite laiką tik su tikraisiais draugais bei mylimu žmogumi. Galima ir nauja pažintis savų rate. Pirmadienis palankus dokumentams tvarkyti, vertingiems daiktams (ypač buitinei technikai) namams įsigyti.

Ožiaragis (12 22–01 19). Tinkamas laikas priimti svarbų sprendimą dėl veiklos ar asmeninio gyvenimo, žengti žingsnį, kuriam ilgai nesiryžote, ir ne tik dėl šeimos, bet ir savo sveikatos, pvz., atsisakyti žalingo įpročio. Tinkamas laikas ir rimtam pokalbiui su tėvais. Pirmadienis palankus su vadovybe aptarti jums svarbius klausimus.

Vandenis (01 20–02 18). Puikios dienos iškyloms, viešnagėms, susitikimams su jums svarbiais asmenimis. Nepraleiskite geros progos šeštadienį susitaikyti su antrąja puse – tai gera diena pradžiuginti, nustebinti sutuoktinį. Pirmadienis palankus svarbiems reikalams tvarkyti, kelionėms, susitikti su įtakingais asmenimis ar žmonėmis iš toli.

Žuvys (02 19–03 20). Neįsitempkite – atsisakykite visko, kas erzina arba gali sukelti nerimą. Šeštadienis puikus paišlaidauti, net jei netyčia ką nors prarasite, nesikrimskite – jums tai geras ženklas. Daugiau dėmesio skirkite mylimam asmeniui. Jei esate susipykę, kreipkitės pagalbos į bendrą draugą. Pirmadienis tinkamas mokesčių ir draudimo reikalams tvarkyti. Vakaras tinkamas viešnagei.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą