Palmiros horoskopas antradieniui, rugpjūčio 22 d.

Antradienis sudėtingas – gali pablogėti sveikata, nuotaika. Padaugės kliuvinių, nesusipratimų bei nesutarimų.

Pasistenkite mažiau reaguoti į galimus nesklandumus, nesiimkite „atsakomųjų priemonių“, net jei suirsite, pasijusite įžeisti, užgauti. Deja, savimeilė bus jautri, o ambicijos vadovaus paradui... Ši diena visiškai netinkama veltis į konfliktus, kažką įrodinėti, už kažką kovoti. Nepriminkite kitam senų nuoskaudų, nesivelkite į santykių aiškinimąsi, o taip pat į intrigas. Ir pasistenkite neįpykinti žmogaus, kuris moka atkeršyti, – pasekmės bus ilgalaikės. Antradienis nepalankus ką nors pradėti, tvarkyti svarbius reikalus, ypač finansinius, socialinius, teisinius, – tik pabloginsite situaciją ir patirsite papildomų nuostolių. Blogas laikas svarbiems susitikimams bei susitarimas. Kelionėse būtina atida. Galimi rūpesčiai per užsieniečius. Nepalanki diena nei šventimams, nei draugiškiems susitikimams. Neskirkite ir meilės pasimatymų, juolab neaptarinėkite jausmų nei su mylimu asmeniu, nei su sutuoktiniu. Netinkamas laikas ir romantiškų pažinčių užmezgimui – gražios viltys nepasiteisins: viskas išeis taip, tik atvirkščiai... Nepalanku pirkti vertingus daiktus, investuoti pinigus. Išaugs nelaimingų atsitikimų, traumų, avarijų tikimybė, ypač kelyje. Būkite atsargesni prie vandens. Venkite svaigalų. Labiau tikėtini apsinuodijimai skysčiais, vaistais, maisto produktais. Patartina kepenis, kasą sauganti dieta. Galimi galvos skausmai be aiškios priežasties. Vertėtų pasisaugoti apsvaigusių asmenų, problemų galima sulaukti per fanatikus – religijoje ar meilėje. Nepalankus metas žmonėms, dirbantiems muitinėje, pasienyje, teisėsaugos bei teisėtvarkos atstovams, finansininkams, jūrininkams, lakūnams, keliautojams apskritai. Iš pirmadienio į antradienį buvo gerai regėti dinamiškus sapnus. Kova reikštų kovą su savo bei svetimais trūkumais. Blogai buvo sapnuoti žalią žolę, apskritai bet kokią žalumą matyti – saugokitės apgaulės, galimas liūdesys, nesėkmė. Zuikiai, katės – išgyvenimai, vanduo – apkalbos, santykių aiškinimasis. Būti nuogam – katastrofa, tačiau plaukus kirpti – išvengsite to, kas jums kliudo gyventi, kas tampa jūsų nelaimių šaltiniu. Valgyti – išbandymai, liga. Negerai matyti ir savo atspindį veidrodyje. Blogas ženklas: išsitepti purvu – nuostoliai, paslysti, nukristi – nesėkmė tvarkant reikalus, jei užpultų naminis gyvūnas, jei odą be aiškios priežasties imtų niežėti, jei suplyštų avalynė ar bato kulniukas nulūžtų, jei rankose sulūžtų darbo instrumentas. Geras ženklas: netyčia pieną išlieti, rasti vaikišką žaisliuką ar kokį medinį daiktą. Žvilgsnis į priekį: trečiadienį palankios spalvos – sidabrinė, žydra.

Avinas (03 21–04 20). Antradienį nepiktnaudžiaukite jums rodomu pasitikėjimu bei pagarba, nenorėkite daugiau nei jums siūloma. Netinkamas laikas reikšti nepasitenkinimą mylimam žmogui ar sutuoktiniui. Nepalanku skolintis pinigus, imti kreditą ilgam. Bus didelė traumų, nesėkmių tikimybė.

Jautis (04 21–05 20). Tai, kas jums svarbu reikšminga, kitam (net jei tai mylimas asmuo) gali būti antraeilis ar net visai nesuprantamas dalykas. Neverta antradienį dalintis savo jausmais, svajonėmis, norais, lūkesčiais. Šios dienos patirtis gali priversti suabejoti, ar tai, kuo užsiimate, yra jūsų reikalas, jūsų likimas. Saugokitės apgaulių skaičiuojant pinigus ar ką nors perkant.

Dvyniai (05 21–06 21). Antradienį likite sąžiningi, net jei tekti spręsti sudėtingas, nepatogias problemas. Darbe stenkitės atidžiau atlikti savo užduotis – klaidos bus greitai pastebėtos, ir tai gali tapti kliuviniu jūsų karjerai. Ir pasisaugokite, kad dalykų, kuriuos slepiate nuo visuomenės ar sutuoktinio, mylimo žmogaus, neatskleistų (bei nepaskleistų) konkurentai, priešai. Galimi nemalonumai per tarnybinį flirtą. Nepatartina veltis į romantiškus nuotykius – gali nukentėti jūsų sveikata (reputacija irgi).

Vėžys (06 22–07 22). Antradienis – įkvėpimo metas, kai užsinori padaryti kažką nepaprasto bei nustebinti aplinkinius (ypač mylimą žmogų), tačiau to daryti nereikia. Galite susidurti su vaikų uždarumu, tačiau jūsų nuoširdumas juos atpalaiduos, ir jums gali būti patikėta didelė paslaptis, didelė baimė.

Liūtas (07 23–08 22). Antradienį dalykinių reiklų tvarkymui, lemtingam pokalbiui su šefu – ne pats geriausias laikas. Namuose ir darbe neskubėkite, kitų taip pat neskubinkite. Nieko neverskite elgtis prieš jų valią – susidursite su rimtu pasipriešinimu. Būkite atidūs, kad nesukeltumėte šeimoje ginčų. Ne laikas prieštarauti tėvams, priekaištauti sutuoktiniui. Prieš ką nors kaltindami pagalvokite, ar patys anksčiau nesate panašiai pasielgę?

Mergelė (08 23–09 22). Antradienį nieko nevertinkite, nekritikuokite, nesmerkite. Atvirkščiai – pamėginkite tuos, kurie jums nepatinka, kurie apriboja, draudžia, kažko neleidžia, suprasti, lyg būtumėte jų geri draugai. Tai vienintelis kelias į susitaikymą bei abipusį supratimą tiek su tėvais, tiek su savo viršininku ar draugais.

Svarstyklės (09 23–10 23). Antradienį nepasiduokite pykčiui, nesugalvokite kam nors kerštauti. Ši diena privers į svarbų reikalą pažvelgti dar kitaip, naujai įvertinti. Galbūt tai, kas manėte esant naudinga, išmintinga, gali pasirodyti tuščias jėgų bei finansinių išteklių švaistymas. Diena skatins susirūpinti materialiniu stabilumu bei sveikata.

Skorpionas (10 24–11 22). Antradienį nepasiduokite pagundai demonstruoti savo pranašumą, šaunumą, užsispyrimą – šiuo metu turite elgtis kukliau, paprasčiau, ypač bendraudami su viršininkais bei asmenimis, nuo kurių priklauso jūsų karjera. Ir nesistenkite perkelti ant kitų pečių atsakomybės naštos už savo ateitį – patiems reikia priimti atsakingus sprendimus. Tiesa, ne šiandien.

Šaulys (11 23–12 21). Ar prisimenate savo pažadus? Jei šiandien dažnai susidursite su kliūtimis, jei dings reikalingi daiktai, dokumentai, jei važiuojant be bilieto pagaus kontrolierius ar transporte (prekyvietėje, pajūryje) apvogs, jei kelyje į jus kas įvažiuos – žinokite, jog esate linkę pamiršti kitiems duotą žodį, laiku grąžinti daiktus ar pinigus. Šiandien patartina nepersistengti, likti nuošalyje. Labiau pasaugokite asmenines paslaptis. Pasikliaukite nuojauta, nepasiduokite provokacijoms, susijusioms su slaptais meilės santykiais. Venkite pasiduoti įkalbinėjimams perkant vertingą daiktą ar investuojant pinigus.

Ožiaragis (12 22–01 19). Antradienį nekurkite jokių planų, nei asmeninių, nei dalykinių – jie žlugs. Beje, savo ketinimų nepasakokite kitiems – arba kažkas jūsų idėjomis pasinaudos anksčiau už jus, arba pakenks pavydu, intrigomis. Būkite dėmesingesni mylimam žmogui bei savo mažiesiems.

Vandenis (01 20–02 18). Kad ir kokius vertingus pasiūlymus išgirsite, neskubėkite jais žavėtis, be to, dėl naujų sumanymų gali kilti nesutarimų šeimoje. Likimas dar pakoreguos jūsų ketinimus, planus – tikrai nebus taip, kaip šiandien nuspręsite. Galimi tam tikri apribojimai veikloje, tačiau tai išeis tik į naudą. Netinka kreiptis į aukštus, įtakingus asmenis. 

Žuvys (02 19–03 20). Nors jausitės optimistiškai, nesklandumų pakaks. Gali trikdyti netikėtumai, tarkim, paaiškės, ar asmuo, su kuriuo turite reikalų, yra patikimas, laikosi savo žodžio, ar draugai ištikimi bei patikimi. Netinkamas laikas teikti pareiškimus aukštiems valdininkams, taip pat pretenduoti į aukštas pareigas. 

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą