Palmiros horoskopas ketvirtadieniui, rugsėjo 21 d.

Ketvirtadienis – jėgų sutelkimo bei apjungimo metas, tinkamas svarbiems reikalams tvarkyti, vienyti pastangas, burtis į komandą. Tai puikus laikas bendravimui, pažinčių užmezgimui – užsimezgę dalykiniai ryšiai perspektyvūs.

Gera diena susitikimui su partneriais, tinkama sandorių pasirašymui, kelionėms. Tai geras laikas kažko mokytis (ypač naujo amato), keistis patirtimi. Kurkite planus, ypač jei jie susiję su reorganizacija. Jėgų šiandien per akis, tad pasistenkite kuo daugiau nuveikti ir net užbėgti už akių – rytdienai geriau nieko svarbaus ar atsakingo neatidėti. Beje, ši diena susijusi su draugiškumu, su pagalba. Palankus metas ir romantiškoms pažintims, meilės pasimatymams. Tolimos kelionės šiandien nepalankios. Iš trečiadienio į ketvirtadienį buvo gerai sapnuoti kovą, ginklus, ugnį ir blogai – vandenį, maistą. Blogas ženklas: jei jus užpultų šuo ar katė subraižytų, paslysti, nukristi, ypač į purvą. Geras ženklas: rasti medinį daiktą, namuose duoną ar pyragą kepti. Žvilgsnis į priekį: penktadienį tiktų nešioti žydrų, sidabrinių atspalvių drabužius.

Avinas (03 21–04 20). Ketvirtadienį nuotaika giedra, jaučiatės puikiai. Tinkamas laikas reikalus tvarkyti, vykti į dalykines keliones, o taip pat rengti susitikimus su draugais, giminaičiais. Verta pakovoti už pripažinimą veikloje ar jums patinkančio asmens dėmesį.

Jautis (04 21–05 20). Ketvirtadienis bus tinkamas spręsti skolų, mokesčių problemas, palankus imtis kreditą, skolintis pinigus. Verta aplankyti gerą draugą. Galimas netikėtas romantiškas nuotykis.

Dvyniai (05 21–06 21). Ketvirtadienį nesiimkite vieni spręsti sudėtingos problemos. Jei galite, patikėkite savo darbus porininkui, sutuoktiniui. Tinkamas laikas ilgalaikiams susitarimams, svarbių dokumentų tvirtinimui.

Vėžys (06 22–07 22). Ketvirtadienį stenkitės kažką sužinoti, išmokti iš savo kolegų, partnerių – verta dažniau tartis, ieškoti įvairesnių sprendimų. Palankus metas naujoms darbo sutartims.

Liūtas (07 23–08 22). Ketvirtadienį būsite kūrybingi, žavūs. Diena naudinga laisvų, kūrybinių profesijų atstovams – gali pavykti rasti naujų galimybių pasireikšti. Tinkamas laikas siūlyti vadovybei savo seną sumanymą, taip pat pristatyti savo nuopelnus visuomenei.

Mergelė (08 23–09 22). Ketvirtadienį apsišarvuokite kantrybe, ypač jei tektų tvarkyti biurokratinius reikalus, – vargu ar pavyks ką nors paskubinti. Tai palankus metas tvarkyti reikalus, susijusius su namų įsigijimu, remontais bei su tuo susijusiomis išlaidomis.

Svarstyklės (09 23–10 23). Ketvirtadienį suvoksite, kas buvo melas, o kas tiesa. Geras laikas darbui su painia informacija, konsultacijai su profesionalu, susitikimams su įtakingais, svarbiais asmenimis, taip pat pažinčių atnaujinimui.

Skorpionas (10 24–11 22). Nepraraskite saiko jausmo vertindami savo bei partnerių finansines galimybes. Paklausykite savo poros patarimo. Palanku užsiimti buitinių problemų sprendimu. Galimas netikėtas pamirštos skolos grąžinimas.

Šaulys (11 23–12 21). Ketvirtadienis – aktyvus metas, nuobodžiauti nebus kada. Tinka tvarkyti atsakingus reikalus, priimti svarbius karjeros sprendimus. Ieškokite pagalbininkų savo tikslams pasiekti. 

Ožiaragis (12 22–01 19). Ketvirtadienį gana pasyvus metas. Plaukite pasroviui ir mažiau planuokite – savaime spręsis jums svarbus klausimas, reikalai pakryps naudingesne linkme. Tiks tvarkyti konfidencialius darbo reikalus. 

Vandenis (01 20–02 18). Ketvirtadienis – gerų permainų metas, kai beveik netyčia sprendžiasi sudėtingi klausimai. Šiandien nesunkiai sutvarkysite bet kokį reikalą – tai draugas padės, tai tiesiog pasiseks. Tiks pasirašinėti darbo sutartis. 

Žuvys (02 19–03 20). Ketvirtadienį, jei būsite lankstesni, išradingesni, laimėsite – įgysite patikimų sąjungininkų, rasite naujų, netikėtų kelių senoms, įgrisusioms problemoms išspręsti. Gautus dalykinius pasiūlymus priimkite. 

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą