Palmiros horoskopas trečiadieniui, spalio 18 d.

Trečiadienį gali stigti gero ūpo, jėgų, motyvacijos. Nesureikšminkite slogučio – tai laikina. Ši diena – „susidūrimas“ su sena karma, kai bumerangas sugrįžta. Tad visai nesvarbu, kokie dabartiniai jūsų rūpesčiai, ko siekiate ar norite – šiuo metu būsite priversti atsiteisti už ankstesnius savo darbus, grąžinti skolas: ir materialias, ir moralines. Suskubkite tai padaryti savo noru – tuomet tai nebus taip skausminga bei netaps žinoma aplinkiniams.

Deja, dabar tas laikas, kai iškyla aikštėn mūsų praeities darbai, kurie buvo svetimiems nežinomi. Ir gerai, kai tie darbai verti pasididžiavimo, – ši diena atneš netikėtą sėkmę, džiaugsmą tiems, kurie yra daug triūsę, daug gero kitiems darę be atpildo. Tad jei gausite netikėtų pinigų, dovaną, sulauksite sau naudingo sprendimo svarbiame reikale, žinokite – tai atpildas už gerus darbus. Be abejo, atpildo sfera gali pasireikšti daug įvairiau, atnešdama laimę draugystėje, meilėje. Būtina atida dirbant su dokumentais, rašant, skaičiuojant. Tai nepalankus laikas intensyviam protiniam darbui – nesiimkite daug užduočių, dažniau tikrinkite ką darote bei pailsėkite. Tikrinkite gaunamą informaciją, o taip pat stenkitės aiškiau dėstyti savo mintis – galite būti neteisingai suprati. Būkite apdairesni, atsargesni ir vairuodami transporto priemonę, eidami keliu. Ir labiau pasaugokite asmeninius daiktus (dokumentus, banko korteles, telefonus, raktus), jie gali pasimesti ir būti sunkiai randami... Iš antradienio į trečiadienį buvo gerai matyti ryškius, spalvotus, džiaugsmingus sapnus. Ugnis – priešus nugalėsite, žaibas – geros permainos. Blogai vandenį regėti, liūdėti – apkalbos, neturtas. Blogas ženklas: sutikti juodą katiną, rasti pamestus pinigus, raktus, lazdą sulaužyti, savaiminis užsidegimas. Geras ženklas: jei vardu gatvėje kelis kartus pašauktų, sulaukti netikėtų svečių. Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis sudėtingas, netinkamas naujų darbų pradžiai, nepalankus kelionėms; palankūs tamsiai mėlyni, tamsiai raudoni, tamsiai vyšniniai atspalviai.

Avinas (03 21–04 20). Trečiadienį seksis tiek, kiek užsitarnavote. Ir ypač tai pajusite bendraudami su įtakingais žmonėmis arba su užsieniečiais. Gali paaiškėti ir paslaptingi reikalai, susiję su jūsų veikla užsienyje arba politikos sferoje. Kad ir kas nutiktų, žinokite, jog standartinis mąstymas bei veiksmai nepadės išspręsti problemų.

Jautis (04 21–05 20). Trečiadienį situacijos nekontroliuojate – nuo jūsų valios mažai kas priklausys. Į pokyčius darbe galite žvelgti kaip į karminį atpildą. Ir būkite atidūs, kad jūsų nepasitenkinimu, bloga nuotaika kas nors nepasinaudotų. Nebendraukite su jums nemaloniais žmonėmis, nesiimkite nieko sunkaus, svarbių reikalų tvarkymą atidėkite.

Dvyniai (05 21–06 21). Trečiadienį gali paaiškėti dalykai, kuriuos jūs slėpėte arba nuo jūsų slėpė partneriai, sutuoktinis. Vis dėlto dabar palankus Svarstyklių metas, tad net kebli situacija jūsų nesutrikdys – rasite visus tenkinančią išeitį. Vis dėlto būkite pasiruošę prisiimti svetimą atsakomybę už negerus dalykus. Stiprinkite sveikatą bei nervus.

Vėžys (06 22–07 22). Trečiadienį dažniau pasiduosite nerimui, įsitempsite, labiau grauš sąžinė, iškils seni, slogūs prisiminimai. Šiandien derėtų imtis visko, kas jums bus kraunama – vertinkite tai kaip atpildą už ankstesnius suklydimus. Na, o jei pinigų neteksite ar sunegaluosite, žinokite – tai irgi mokestis už netikusius senus sprendimus.

Liūtas (07 23–08 22). Trečiadienį nesivelkite į konkurencinę kovą – šiuo metu daugiau laimėsite, jei savo priešininkus paversite sąjungininkais. Na, o nesėkmės ar nuostoliai bus susiję su skolomis savo vaikams arba mylimam asmeniui. Priešingu atveju per juos sulauksite daug džiaugsmo.

Mergelė (08 23–09 22). Trečiadienį likite sąžiningi. Prieš ką nors kaltindami pagalvokite, ar patys panašiai anksčiau nesate pasielgę? Ir pasisaugokite, kad jūsų konkurentai, priešai nepaskleistų visuomenei ar nepraneštų viršininkui, sutuoktiniui, mylimam žmogui dalykų, kuriuos slepiate.

Svarstyklės (09 23–10 23). Trečiadienį verta prisiminti savo senus pažadus. Jei šiandien dažnai susidursite su kliūtimis, jei dings reikalingi daiktai, dokumentai, jei važiuojant be bilieto pagaus kontrolierius ar kelyje į jus kas nors įvažiuos – žinokite, jog esate pamiršę kitiems duotą žodį. Taip pat galite sužinoti, kaip jus apgaudinėjo mylimas asmuo, o gal net ir savi vaikai.

Skorpionas (10 24–11 22). Trečiadienį gali tekti užleisti užtarnautą vietą, atiduoti savo laimėjimus, uždirbtus pinigus kitiems – neišgyvenkite dėl to: tokiu būdu jūs lyg sumokėsite už galimus dar didesnius nemalonumus. Ir nebūkite labai atviri – saugokite paslaptis.

Šaulys (11 23–12 21). Trečiadienį atsitiktinė naujiena, susitikimas gali priversti staigiai pakeisti nuomonę apie svarbų reikalą ar artimą žmogų, o gal net ir save patį. Aplinkiniams gali tapti žinomi dalykai, kuriuos slepiate nuo kitų. Itin būkite atidūs šiandien pajustiems negalavimams – tai gali būti įspėjimas apie tik užsimezgančią ligą.

Ožiaragis (12 22–01 19). Trečiadienį netikėtai gali paaiškėti, per ką pastaruoju metu netenkate pinigų, kas slaptai kenkia, jumis naudojasi, kliudo reikalo sėkmei ar geriems santykiams šeimoje. Būkite itin atidūs nuojautoms – pavyks išsiaiškinti svarbią paslaptį. 

Vandenis (01 20–02 18). Trečiadienį per draugus grįžta pagalba, kurią kitiems suteikėte. Tačiau jei per draugus atsiras netikėtų kliūčių, nesipiktinkite – tai atpildas už laiku nesuteiktą pagalbą bičiuliui. 

Žuvys (02 19–03 20). Trečiadienį, net jei seniai slėgė neteisybė darbe, nevertėtų aiškintis santykių su kolegomis, šefu – ne pats geriausias laikas pareikšti savo nuomonę. Tai metas, kai galime būti „neužtarnautai“ nubausti. Tiesa, kai kas gali pradžiuginti ir nelauktu pripažinimu, įvertinimais. Per vadovybę arba tėvus šiandien gausite tai, ką iš tiesų esate užsitarnavę. 


lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą