Nuotraukos autorius: 123rf

Šiandien derėtų labiau pasaugoti savo pinigus bei turtą

Diskomfortiškas metas – prisimenama, kas negerai, ko negavome. Senos problemos (ypač finansinės), užmiršti konfliktai su artimais, mylimais žmonėmis vėl gali atgyti ir užvaldyti protą bei širdį. Neišsipildžiusios svajonės, neįgyvendinti troškimai (susiję su gerove, meile) gali išsilieti maištu.

Jei nenorite sudrumsti šios dienos ramybės, nesiaiškinkite meilės išnykimo (arba atsiradimo) kilmės, neanalizuokite neištikimybės priežasčių. Bus per daug įtarumo, nepagrįsto pavyduliavimo. Ir nekovokite dėl nelygiateisio atsakomybės, darbų krūvio bei neproporcingai (neteisingai) užkraunamos naštos ir gaunamo atlygio santykio. Juk, pasak klasiko, jei ilgai žiūri į bedugnę, bedugnė ima žiūrėti į tave. Pasistenkite atsiriboti nuo liūdnų prisiminimų ir neskubėkite savęs bei kitų kaltinti (ypač artimiausių žmonių). Taip pat stenkitės nepasiduoti norams – ne visada jie bus adekvatūs: kartais didesni už sveiką protą bei galimybes. Ir nesureikšminkite galimų nesklandumų – išskirtinės priežasties nereikės, kad kiltų ginčai, nesutarimai. Šiandien naudinga mažiau ir santūriau bendrauti. Ne laikas svarbiems susitikimams, deryboms, sandoriams. Vis dėlto jei turite neatidėliotinų reikalų, verta juos tvarkyti tarp 8 val. 20 min. ir 10 val. Tuo metu galite tikėtis, jog kai kas išsispręs jūsų naudai. Derėtų labiau pasaugoti savo pinigus bei turtą – suaktyvės sukčiai, vagys, aferistai, siekiantys nesąžiningai pralobti. Išmaniai bus stengiamasi bendraujant pasinaudoti simpatija, įtaiga, galbūt žmogaus nelaime ar paslaptimi, godumu. Būkite atidesni nuotaikoms darbe bei namie – šiuo metu gali padidėti aplinkinių nepasitenkinimas, atviriau pasireikšti slaptos intrigos. Venkite garsiai aiškintis susidariusią situaciją, net jei aplinkiniai provokuos veltis į konfliktus. Labai įtemptas, pavojingas metas nuo 18 val. 20 min. iki 20 val. – bus greitai ir emocingai reaguojama į provokacijas, daug nereikės, kad įsižiebtų aistros. Tuo metu padidės ne tik konfliktų, bet ir nelaimingų atsitikimų, traumų, avarijų tikimybė. Ne pats geriausias metas ir romantiškoms pažintims, pasimatymams. Neskubėkite patikėti meilės prisipažinimais – tai gali būti gerai surežisuotas spektaklis norint užvaldyti jūsų pinigus, turtą! Artimiesiems, sutuoktiniui, giminaičiams skirkite kuo daugiau dėmesio – būkite šiltesni ir kantresni. Ir pasistenkite atsiriboti nuo ankstesnių nuoskaudų – galvokite apie tolimą ateitį, vertinkite situaciją iš esmės.

Sapnai iš pirmadienio į antradienį nebuvo labai svarbūs. Tiesa, ryškūs reikšmingi. Jie pildysis greitai, per savaitę. Puiku, jei regėjote karvių bandą, pieną, grietinę, sūrį, taip pat jeigu valgėte, – tai pinigai, skalsa. Tačiau tuštintis – saugokitės apgaulių, vagysčių. Blogai išsitepti, būti purve – nesėkmės. Maudytis, vandenį matyti – apkalbos. Žiema – liga. Kraujas – galima katastrofa. Pinigus regėti – galbūt gausite jų.

Blogas ženklas: jei vanduo būtų išjungtas, pamesti laikroduką, grandinėlę, sagą, sagtį, auskarą, nuolat jausti troškulį, susižeisti iki kraujo, jei ant jūsų drabužis užsidegtų, be paliovos žagsėti, jei atsitiktinai užgestų ugnis, šviesa, vyrui moterį užgauti, įžeisti.

Geras ženklas: išvysti vaivorykštę, netyčia sušlapti ar sulyti.

Žvilgsnis į priekį: trečiadienis nepalankus naujų darbų pradžiai, tiesa, tinka tvarkyti juridinius reikalus; patartina nešioti tamsiai mėlynus drabužius.

Avinas (03 21–04 20). Įtemptas, slegiantis metas, tačiau sunkumai laikini. Išbandymų nebijokite – po jų ateis džiugios permainos. O kol kas mažiau žavėkitės gautais pasiūlymais. Daug sėkmės ir šiandien nelaukite – galimos kliūtys, stabdžiai, kuriuos įveikti nebus paprasta: jau verčiau reikalą atidėti. Netinkamas metas biurokratiniams reikalams tvarkyti. Gresia nuostoliai, baudos. Nepalanku aiškintis meilės santykių. Nemenka traumų tikimybė.

Jautis (04 21–05 20). Ieškokite sąjungininkų, siekite kompromisų. Ne laikas priimti svarbius finansinius sprendimus, net jei jis iš pirmo žvilgsnio viskas atrodys nepriekaištingai. Būkite apdairesni, kad nesąžiningas partneris nesuklaidintų tvarkant piniginius, turto reikalus. Būkite geranoriški bendraudami su sutuoktiniu. Susitaikykite su tuo, kas neišvengiama, – kritikuodami, ginčydamiesi, skųsdamiesi nieko neišspręsite.

Dvyniai (05 21–06 21). Erzins trypčiojimas, smulkios, bet neapeinamos kliūtys. Svarbių reikalų tvarkymą geriau atidėti rytdienai. Nors šiandien ir taip ne ką spėsite: daug kas strigs, trūks jėgų bei sveikatos. Palanku užsiimti buitimi, šeima, namais. Kad ir ką veiksite, būkite susikaupę, atidūs – nė nepastebėsite, kaip suklysite ir prisidarysite nuostolių. Gresia traumos, finansiniai nuostoliai, ypač per senas neapgalvotas investicijas.

Vėžys (06 22–07 22). Gal verta pasidžiaugti tuo, ką turite? Mylėti tuos, kuriuos mylite? Gresia rūpesčiai dėl per didelio patiklumo arba pasitikėjimo savimi, dėl ambicijų, neribotos fantazijos, įžeistų jausmų. Neįsivelkite į finansines avantiūras ir neleiskite niekam žaisti jūsų jausmais, ambicijomis. Šios dienos susižavėjimai, įsimylėjimai vėliau gali sukelti nusivylimą, nuoskaudas. Atsispirkite pagundai būti dosniems savo vaikams, mylimam asmeniui – geruoju tai nesibaigs.

Liūtas (07 23–08 22). Slegiantis laikas – kliūtys, apribojimai, naujienos, kurių nenorite žinoti. Priešiški asmenys puikiai jaus silpniausią, labiausiai pažeidžiamą jūsų vietą ir ims manipuliuoti jūsų paslaptimis (asmeninėmis bei dalykinėmis, finansinėmis), kad įkalbėtų, prispaustų, priverstų. Pasisaugokite, kad nebūtų pasinaudota jūsų prisirišimu prie artimųjų, kad nepapultumėte į žalingą finansinę ar emocinę priklausomybę. Patartina vengti bendravimo ir, jei pavyktų, atidėti svarbius susitikimus. Daugiau dėmesio skirkite namų jaukumui, patogumui.

Mergelė (08 23–09 22). Dėl šios dienos neapdairių žingsnių galite būti apkaltinti melu, sukčiavimu ir net neištikimybe. Tad nesišvaistykite pažadais, nesistenkite visiems padėti, visur dalyvauti, viską turėti – jums pritrūks realumo pojūčio vertinant savo bei kitų galimybes. Nesileiskite išprovokuojami konfliktui, kaip ir spontaniškam meilės prisipažinimui (vėliau gailėsitės). Mokėkite įvertinti draugo patarimus, pastabas, nepykite dėl kritikos ant artimųjų.

Svarstyklės (09 23–10 23). Bjaurokas laikas, kai viltis lydi praradimai. Stenkitės blaiviau vertinti savo galimybes ir susidariusią situaciją. Paklauskite savęs, ar jūsų norai įgyvendinami, ar poreikiai atitinka galimybes. Naudinga pamąstyti, kas jus verčia norėti viena ar kita. Beje, ar tai kyla iš jūsų vidaus, gal automatiškai atkartojate madą, savo draugus, giminaičius? Svarbų reikalą, lemtingą apsisprendimą derėtų atidėti. Labiau pasisaugokite vagių bei pataikūnų.

Skorpionas (10 24–11 22). Pavojingas laikas. Svarbių reikalų tvarkymą atidėkite. Nieko neteiskite, nemokykite – galite suklysti vertindami kito poreikius bei elgesį. Jūsų nuomonė apie dalykinius partnerius, taip pat sutuoktinį gali būti neteisinga. Kita vertus, bus svarbu neleisti lįsti ir į jūsų reikalus, į jūsų širdį. Beje, tie, kurie jus išties myli, tikrieji bičiuliai, padės jums, jūsų šeimai. Jei dėl kokio nors asmens šiandien susipyksite su artimaisiais, šio žmogaus derėtų vengti apskritai: per jį dar ateis nemažai problemų.

Šaulys (11 23–12 21). Būsite pernelyg įtaigūs, jautrūs – kai kas gali savanaudiškai pasinaudoti jūsų atvirumu, patiklumu, draugiškumu. Derėtų vengti bendravimo, ypač su nemaloniais žmonėmis. Atsipalaiduokite, pasimėgaukite ramybe. Būkite apdairūs su pinigais bei dokumentais – galite ką nors supainioti, pamesti ar tapti apgaviko, vagies auka. Imkitės tik privalomų kasdienių darbų. Netinka pinigų investuoti, skolinti. Svarbių reikalų tvarkymą geriau atidėti.

Ožiaragis (12 22–01 19). Jausitės tvirčiau, tačiau nuotaikos, o kartu ir ketinimai, greitai kis. Pasistenkite, kad aplinkiniai to nepastebėtų, – rūpesčių kils dėl nepastovumo. Mažiau planuokite, nors ekspromto venkite – vėliau pasirodys, jog paskubėjote ir dabartiniai ketinimai arba neįgyvendinami, arba nereikalingi. Neskubėkite žengti lemtingo žingsnio – atsitiks taip, kad pajudėję viena kryptimi atsidursite kitur. Vis dėlto jums pavyks rasti išeitį iš keblios padėties.

Vandenis (01 20–02 18). Net jei jums viskas aišku, nieko svarbaus nespręskite. Jūs galbūt pernelyg ambicingi, perdėtai jautrūs, dėl to tapsite akli ir kurti, be reikalo susikivirčysite su jums svarbiu žmogumi. Reikalas tas, kad nežymūs nesutarimai bus sureikšminami, o jūsų reiklumas (bei dirglumas) šiandien gali būti kiek didesnis nei paprastai. Net jei viskas atrodys teisinga, patikrinta, atidėkite apsisprendimą. Į pasiūlymus, gautus iš vadovybės ar potencialaus darbdavio, reaguokite šalčiau.

Žuvys (02 19–03 20). Sudėtinga diena – nepervertinkite savo įtakos ir sėkmės. Venkite naudotis savo (bei šeimos ar mylimo asmens) ryšiais, autoritetu. Būkite atsargūs su šeimos pinigais, skirtais remontui, namo, buto statybai ar jam įrengti, – galite būti apgauti. Kai kas gali pranešti jūsų sutuoktiniui apie flirtą darbe (komandiruotėje, poilsiaujant). Nebūkite lengvabūdiški kelyje, naujose vietose. Bus nemenka traumų, avarijų, konfliktų tikimybė.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą